Reznák Edit 

 Üzenet küldése
Reznák Edit

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves érdeklődő! Anglisztika diplomával rendelkező tanári szakos hallgató vagyok. Többéves, sikeres magántanári tapasztalattal vállalok nyelvvizsgára, felvételire és érettségire való felkészítést, korrepetálást, de akkor is szívesen segítek, ha egyszerűen csak jobban szeretnél tudni angolul. Imádom az angol nyelvet és nagy öröm számomra, amikor valakinek segíthetek az elsajátításában. Tanárként nincs jobb élmény, mint látni a tanuló mosolyát, aki épp most szerezte meg a nyelvvizsga-bizonyítványát, kapott ötöst a rettegett témazárón, vagy sikeresen teljesített álmai munkájának interjúján. Ennek érdekében minden órám személyre szabott, és oldott légkörben zajlik. Törekszem a változatosságra és minden egyes tanítvány számára a lehető legoptimálisabb módszer alkalmazására. Habár fontosnak tartom a nyelvtant, alapvetően beszédközpontú órákat tartok, ahol a tanítvány igényei állnak az első helyen. Hiszem, hogy rengeteg múlik a tanár személyén. Magam is akkor szerettem meg ezt a nyelvet, amikor a gimnáziumban sok nehézség után végre egy profi angoltanárt kaptunk és az ő személye örökre megváltoztatta az angolhoz fűződő érzéseimet. Számlaképes vagyok. Elérhetőségeim: Tel.: +36303905506; E-mail: reznakedit@gmail.com Szeretettel várom a jelentkezésed és sikeres nyelvtanulást kívánok! =)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Szakmai angol


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu