Albert Richard 

 Üzenet küldése
Albert Richard

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Angol oktatást vállalok a teljesen kezdő szinttől a felsőfokú nyelvvizsgára, vagy az angol nyelvű munkavállalásra, nemzetközi interjúkra készülők számára is. Több mint 8 évig éltem, dolgoztam és tanultam az Egyesült Királyságban, 7 éve pedig Malájziában élek és tanítok angolt. Az egyetemet Nagy Britanniában végeztem pszichológia szakon, és 2010 óta rendelkezek angol-tanítási végzettséggel is (TEFL), amit szintén a UK-ban szereztem. Offline tanítási tapasztalataim nagy részét önkéntes munkák során szereztem, ami alatt fiatalkorúakat és felnőtteket is tanítottam egyaránt különböző országokban. Online oktatással 6 éve foglalkozok teljes munkaidőben. Az óráim 60 percesek (£12) és mindig a tanuló egyéni céljaihoz igazodnak. Több tanulóm sikeresen felkészült nyelvvizsgákra (főleg IELTS) és állás interjúkra. Az órákon csak angolul beszélünk, viszont ha szükséges, akkor magyarul is magyarázok és ezáltal az óráim még jobban fognak kondícionálni arra, hogy sikeresen és magabiztosan alkalmazd a nyelvet különböző körülmények között. A Facebook-on van egy oldal, ahova szoktam angol nyelvű posztokat felrakni magyar magyarázattal, ha gondolod akkor csatlakozz ott is! https://www.facebook.com/angolmanko2016 Köszönöm az érdeklōdést és remélem hamarosan találkozunk.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4000 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Albert Richard hozzászólásai

Új hozzászólás

Klami Erika 😊 körülbelül 1 hónapja

Megragadom az alkalmat, hogy kifejezhetem Richardnak hálámat, amiért annyi éven át (4 év közös tanulás heti 2x) kitartó velem és hatalmas türelme van, ha nem épp a legjobb napom azt is tolerálja és pity-puty megtalálja a hangot. 44 évesen kezdtem el vele tanulni az angolt, mert Angliába költöztünk, tulajdonképpen még egy buszjegyet sem tudtam venni magamnak. De most már nem kell kérjek segítséget, ha valami intézni valóm akad, megtudom oldani jómagam is. Ehhez nagyban hozzájárult Rich, hogy amikor feljött valami gond, akkor ő segített nekem levelet értelmezni, fogalmazni angolul és megismertet az angliai ügyintézéssel, mert kissé más, mint a megszokott magyar és ezzel egy időben minden téren fejlődtem. Persze ő is szeret feladni házifeladatot, amit ki is javít órán kívül. Az órákon mindig törekszik arra, hogy angolul beszéljünk, szükség szerint magyarul is elmagyarázza a nyelvtant, ha nagyon nem értem, de nagyszerűen rá tud vezetni, igy annyira erre nincs is igazán szükség. Én csak ajánlani tudom. Nem igen tudom más tanárhoz hasonlítani, ő az aki szereti amit csinál. Kimondatlanúl hálás vagyok, hogy rá találtam és elvállalta tanitásomat. Köszönöm

Ferenc Boros több, mint 2 éve

Sziasztok!

Immáron több mint két évnyi közös munka után bátran merem kijelenteni, hogy Rich messze a legjobb angoltanár, akivel valaha volt szerencsém együtt tanulni. Rendkívül rugalmas, türelmes és higgadt módon vezet rá a helyes nyelvhasználatra. Esetemben a magyar nyelv teljes mellőzése az órákon rendkívüli módon felgyorsította a fejlődésemet. Tökéletes angol akcentusa révén gyakorlatilag olyan érzésem van az órákon, mintha angol anyanyelvű oktatóval lenne szerencsém dolgozni. Semmi nem bizonyítja jobban szakmai hozzáértését, minthogy viszonylag rövid felkészülési időszak után sikeres IELTS típusú nyelvvizsgát tettem, amit ez úton szeretnék neki még egyszer megköszönni. Remélem még hosszú ideig nem áll semmi a közös munkánk útjába, hiszen az angol tanulás egy véget nem érő kihívást jelent számomra.

Frank

Fekete-Váradi Kata több, mint 2 éve

Már több mint két éve tanulok Ricsivel. A nyelvvizsgámat is az ő segítségével teljesítettem elég jó eredménnyel. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki jókedvűen, szórakozva szeretne angolt tanulni! A taulói igényekhez maximálisan alkalazkodik, jó humora van, türelmes és zseniálisan tudja motiváni a tanulóját!

Judit Szőke több, mint 2 éve

2016. február óta tanulok Ricsivel. A legjobb választás volt anno. Ennyi idő után is motiváló, éberen tartja a tudásvágyamat. Mindig pontos, felkészült. Imádom a humorát és, hogy ennyire rá tud hangolódni a tanuló elvárásaira. Ha hezitász, hogy őt válaszd-e, ne tedd. Vágj bele vele az angol tanulásba. Minden mást ő megold, Te csak légy kitartó és türelemes.

Edina Nagy több, mint 3 éve

Richardot ajánlani tudom mindenkinek,aki angolul szeretne tanulni vagy böviteni szeretné szókincsét.Miota vele tanulok magabiztosabban kezdem beszélni az angol nyelvet.Sokat segit,biztat és motivál.Örömmel készülök az órákra,mindig ad házi feladatot,igy órán kivül gyakorolhatom az órán tanultakat.Házi feladatokat mindig átnézve és kijavitva kapom vissza.Igy ha valamit nem jól csináltam a házi feladatban mindig átbeszéljük.Ez sokat segit tanulásba.A tananyag felépitése nagyon tetszik.Az órák mindig pontosan kezdödnek,ahogy elöre megbeszéljük.Ez sokat segit a mindennapi idöbeosztásom véget.Nagyon kedves,türelmes és segitökész tanár.Nagyon örülök,hogy a diákja lehetek.

Katalin Halász több, mint 3 éve

Mindenkinek csak ajánlani tudom Richardot, nagyon motiváló, laza, vicces ember, az órái után mindig feltöltődöm. A gyengeségeimet/hiányosságaimat javító tantervet állított nekem össze, ami passzol a személyiségemhez (ebben biztos sokat segít, hogy pszichológiai végzettsége van). Richard egy két lábon járó szótár és nyelvtan könyv, még nem tudtam neki olyan kérdést feltenni, amire ne tudott válaszolni. Bármikor feltehetem neki a kérdéseimet, órán kívül is mindig válaszol, segít, kijavítja a házikat. Én nagyon örülök, hogy rátaláltam, szóval hajrá! :)

Szabó Linda több, mint 3 éve

Richard már sokadik angol tanár az életemben. Tanultam már gimnáziumban, egyetemen, magán úton személyesen és skype-on is angolt, így sokféle tanárt és tanítási módszert volt alkalmam tapasztalni.
Így bátran állítom, hogy Richard a legjobb angol tanár, akivel valaha találkoztam. Nagyon érdekes órákat tart, jól magyaráz, szuper oktatási anyagokat dolgozunk fel. Régen mindig túl akartam lenni az angol órákon. Mióta vele tanulok, már előre várom a következő angol órát.
Mind emellett rendkívül lelkiismeretes, és maximálisan tud alkalmazkodni a tanuló szintjéhez, elvárásaihoz és céljaihoz. Eddig vele fejlődtem a legjobban, pedig neki van a legnehezebb dolga, mert most már a két pici gyerekem mellett kevesebb időm van angolt tanulni, mint eddig bármikor az életemben.
Richard mellett rengeteget fejlődött a szövegértésem, a szókincsem. Neki köszönhetően már nem okoz akkora problémát, ha egy órán keresztül beszélgetnem kell angolul, és végre van esélyem arra, - annak ellenére, hogy a mindennapi életben nem használom csak passzív módon az angolt, - hogy eljussak egy olyan szintre, amivel már ki merek állni emberek elé szakmai előadásokat tartani angol nyelven, és adott esetben, az üzleti életben helyt tudjak állni angolul is, ha arra éppen szükségem van.

Cilu több, mint 4 éve

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Rendkívül elégedett vagyok Richarddal. Magabiztos tudása, nagyon jó oktatói képességgel párosul. Egyénre szabott, beszédközpontú órákat kapok tőle hétről hétre, nagyon sokat tanulok tőle.

Herbai Gergely több, mint 4 éve

Néhány hónapja tanulok nála, maximálisan meg vagyok elégedve mind a szakmai felkészültségével, mind a hozzáállásával. Volt már tapasztalatom másik Skypesuli-s tanárral is, örülök, hogy váltottam, mert egy sokkal magasabb színvonalon tanulhatok.

Az órák mindig pontosan kezdődnek, soha nincs késés, fennakadás, ami számomra különösen fontos, mert munka előtt tanulok. Mindig előre egyeztetjük, a következő néhány alkalom tematikáját, az óráknak egy jól felépített szerkezete van. Ebben valószínűleg az is szerepet játszik, hogy pszichológiát végzett, így tisztában van a tanulás-módszertannal és alkalmazni is képes.

Az órák jó hangulatban telnek, saját sztorikkal, valós nyelvi/kulturális tapasztalatokkal teszi érdekesebbé a tanulást.

Ricsi azon tanárok közé tartozik, akik nem csak tudnak angolul, de ezt képesek is átadni!

Őszintén tudom ajánlani mindenkinek! :)

Venesz Teodóra több, mint 4 éve

3 hete kezdtem el tanulni Richarddal . Nagyon sokat segítettek a választásomban az itt leírt vélemények. És maximálisan beigazolódott ! Bátorít, de el is várja azt, hogy amit megbeszélünk, az úgy legyen az én részemről is ( pl. házi feladatok ) Egy kölcsönösen megbeszélt munkamenet szerint haladunk, ahol mindketten betartjuk azt, amit megbeszéltünk. Mindig pontosan kezdünk, ez nekem nagyon fontos, mert eléggé be van osztva a napom. A legszuperebb választás volt a részemről, és nagyon köszönöm, hogy elvállalt engem. Magasra teszi a lécet, hihetetlenül élvezetessé teszi az órákat. Kicsit tartottam a Skype tanulástól, de már minden kételyem elszállt. Még egyszer köszi Richard !

Szabó Linda több, mint 4 éve

Kedves Albert,
Regisztráció nélkül sajnos nem tudom elolvasni az üzenetet,amit küldött nekem.
Nekem jó lenne délelőtt. Melyik nap és hánytol?
Kérem írjon nekem a misslindi@freemail.hu-ra.
Köszönettel:
Szabó Linda

Palicz Enikő több, mint 4 éve

Messze a legjobb angoltanár, akivel eddig találkoztam. Egy élmény vele a tanulás.:) Következetesen és ésszerűen építi fel az órákat a hiányosságaimra összpontosítva. Nagyon nyitott, érdeklődő személyiség, akivel repülnek az órák. Végtelenül türelmes, ha kell ezerszer elmagyaráz mindent, főleg humoros példákkal fűszerezve, amelyek így kitörölhetetlenül megmaradnak az emlékezetemben :). Mindig bíztat és motivál. Rengeteget fejlődött az angol tudásom az elmúlt időszakban, és ma már nem jelent gondot a munkahelyemen a mindennapos angol társalgás. Örülök, hogy rátaláltam és csak ajánlani tudom mindenkinek.

Bogdán Gergely több, mint 5 éve

Sziasztok! Már volt skype tanárom és nagyon sajnálom így utólag, hogy nem Ricsit választottam anno. Ég és föld a különbség, pedig az a tanár sem volt rossz. Túlzás nélkül mondhatom, hogy minden tekintetben így képzelek egy skype tanárt! Nagyon hamar egymásra hangolódtunk, türelmes, abszolút személyre szabott óráink vannak (én pl felhasználói élmény tervezést tanulok) és nagyon ügyesen beleviszi az órákba a szakmai részt is angol cikkekkel, kommunikációval stb. Érezhető, hogy felkészül az óráinkra! Motivációban szintén jeles, pszichológiai végzettségét tökéletesen kamatoztatja a nyelvoktatás alatt! Összegezve profi sztem és nem dolgozik drágán! :)

Reka Hanyecz több, mint 5 éve

A folyékonyabb angol beszéd céljából kerestem fel Richardot.
November óta tanulunk együtt és azóta sokkal magabiztosabban használom a
nyelvet. Az órák abszolút pörgősek, beszédközpontúak, jó hangulatban telnek. :)
Előre felkészül az általam kért témákkal és plusz szorgalmi feladatokat is kérhetek tőle, amiket
gyorsan ki is javít. Rugalmas, profi, ajánlom mindenkinek! :)

G ,Atti több, mint 5 éve

Közel 40 évesen kezdtem hozzá az angol tanulásnak. Nagyon féltem ,hogy ennyi idősen és a családosok szokásos problémáival (nincs elég idő gyakorolni stb.) nehezen tudok haladni a tanulással. Ricsi mindig bátorít, előre felkészül az óráinkra. A csoportos tanulás számomra kudarccal végződött,mert soha nem sikerült azonos szintű csoportot indítani. Ricsivel még az angol nyelvtani is élvezhetőbb lett. Köszönöm Richard!

Gergely Takacs (Greg) több, mint 5 éve

Mivel Angliába készülök munkát vállalni, ezért olyan nyelvtanárt kerestem akinek erős a brit akcentusa. Így találtam rá Richardra, akivel nagyon jól tudunk haladni, és azóta jóval magabiztosabban és folyékonyabban használom az angolt az interjúim során. Köszönöm Richard!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu