Markó Róbert 

 Üzenet küldése
 Markó Róbert

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


HATÉKONYSÁG, MINŐSÉG, TEMPÓ és ami a legfőbb, KÜLÖNLEGES HANGULATÚ ÓRÁK! Ausztrál-magyar nemzetiségű vagyok, A Sikeres Online Oktató című könyv szerzője. Ha velem tartasz, - bebizonyítom, hogy VAN ÉRZÉKED A NYELVEKHEZ, - FOLYÉKONY BESZÉDRE tanítalak, - órákon kívül is sokat fogsz tanulni, így a közös munka HATÉKONYABB, OLCSÓBB lesz, - folyamatosan MOTIVÁLT leszel, AKARNI fogod a tanulást, - megtudhatod, hogyan teremt az angol SZABADIDŐT, PÉNZT, KÉNYELMET a mindennapjaidban! Az első beszélgetésünk INGYENES, VESZÍTENIVALÓD NINCS! ÉRDEKLŐDJ BÁTRAN! Számlaképes vagyok, az óráim ára 4490 Ft / 45 perc. Kérlek gördíts lejjebb és vess egy pillantást diákjaim véleményére! Come to my lessons and have a great time! :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv

Egyéb nyelv:  folyékony nyelvhasználat, felkészítés állásinterjúra, nyelvvizsgára


Vállal Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu