Markó Róbert 

 Üzenet küldése
 Markó Róbert

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


HATÉKONYSÁG, MINŐSÉG, TEMPÓ és ami a legfőbb, KÜLÖNLEGES HANGULATÚ ÓRÁK! Ausztrál-magyar nemzetiségű vagyok, A Sikeres Online Oktató című könyv szerzője. Ha velem tartasz, - bebizonyítom, hogy VAN ÉRZÉKED A NYELVEKHEZ, - FOLYÉKONY BESZÉDRE tanítalak, - órákon kívül is sokat fogsz tanulni, így a közös munka HATÉKONYABB, OLCSÓBB lesz, - folyamatosan MOTIVÁLT leszel, AKARNI fogod a tanulást, - megtudhatod, hogyan teremt az angol SZABADIDŐT, PÉNZT, KÉNYELMET a mindennapjaidban! Az első beszélgetésünk INGYENES, VESZÍTENIVALÓD NINCS! ÉRDEKLŐDJ BÁTRAN! Számlaképes vagyok, az óráim ára 4490 Ft / 45 perc. Kérlek gördíts lejjebb és vess egy pillantást diákjaim véleményére! Come to my lessons and have a great time! :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv

Egyéb nyelv:  folyékony nyelvhasználat, felkészítés állásinterjúra, nyelvvizsgára


Vállal Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Markó Róbert hozzászólásai

Új hozzászólás

Kiss Vivien 😊 5 hónapja

Robival tavaly októberben vettem fel a kapcsolatot és ennek fő oka az volt, hogy az angol nyelvtani alapjaim finoman szólva is hagytak kívánnivalót maguk után. Robinak sikerült ezeket az agyamban berögzült, merev és értelmetlen szabályokat a saját módszerével kimozdítani, amiért nagyon hálás vagyok Neki. És mivel Ő nem csak angol tanár hanem motivációs tréner is :-) az órákon ennél még sokkal többet kaptam: a biztatásának és a saját tapasztalatinak a bemutatásával sikerült elérnie nálam, hogy sokkal bátrabb és magabiztosabb lettem. Már nem félek megszólalni angolul és az állásinterjút sem megküzdhetetlen akadályként fogom fel, hanem tapasztalatszerzésként. És ennek eredményeként kicsit több mint, 1 hónap alatt új állást találtam és másik cégtől is kaptam ajánlatot, amit azelőtt el sem tudtam volna képzelni. Köszönöm szépen még egyszer a sok segítséget és támogatást! :-) Vivi

Batta Máté 10 hónapja

A nyelvvizsgám megszerzése után sajnos évekig nem használtam az angol nyelvet, minek következtében eléggé berozsdásodott a tudásom belőle. Mivel munkakeresés előtt álltam, arra gondoltam, hogy kicsit fel kellene frissítenem a tudásomat. Kisebb keresgélés után akadtam rá Robira. Szerencsére.
Nyugodtan elmondhatom, az egyik legjobb tanár, akivel valaha találkoztam. Az órákat rád szabja, a hiányosságaidat, hibáidat felfedi, majd hasznos tanácsokkal, praktikákkal és tananyagokkal orvosolja azokat. Az egyedi órameneteknek köszönhetően minden alkalom érdekes és dinamikus, melyben a diáknak is aktívan részt kell vennie. Így nem lehet megúszni az órákat anélkül, hogy neked is beszélni kellene.
Mindezek mellett rávezet az "angol gondolkodásra" is, így nem kell az iskolákban tanult szabályok tömkelegét észben tartani egy társalgás közben, hanem elegendő csak az általa tanított praktikákat alkalmazni. Erre jó példa a Present Perfect, amit előttem is említettek: ha egy mondatot megtanulsz, akkor szinte nevetségesen egyszerűvé válik az egész.
Lassan már egy éve vagyok a diákja és nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy az újszerű tanítási módszerének köszönhetően rengeteget javult az angolom.
Mind a mai napig várom a következő angol órát vele, ami nem kis szó az én esetemben! :)

Orcifalvi Barbara körülbelül 1 éve

Néhány hónapja tanulom Robi segítségével az angolt. Régóta újrakezdő vagyok, így a nyelvtani összefüggések, alapok már meg voltak, de Robi segített ezeket az információkat letisztázni és a helyére tenni. Nagyon tetszik, hogy az alapoktól kezdi magyarázni, azaz segít abban, hogy megtanuljak angolul gondolkodni, és rögzítsem azokat a sémákat, amelyek hasznosak a kommunikációban. Hiszen ez a beszéd alapja - ami a gyengém. Mostanra egyre inkább azt érzem, hogy óráról órára javul a tudásom, a bátorságom, hogy merjek és tudjak beszélni.
Nagyon jó forrásokat ajánl Robi, segítve ezzel, hogy felkészüljek egy adott témából.
Az is nagyon pozitív számomra, hogy a házi feladatok mennyisége és milyensége opcionális, hiszen úgyis motivál, hogy megcsináljam - még munka és család mellett is fel tudok készülni.
Összességében nagyon elégedett vagyok Robi tanítási módszerével, ajánlom azoknak, akik kellemes hangulatú órákon szeretnék elsajátítani az angolt akár szóban, akár írásban. :)

Cecilia Juric körülbelül 1 éve

Èvek óta keresem a megoldást a problémámra: nem elég jó az angol tudásom. Sajnos az iskolában mindig németet tanultam, ezért nem sok alap tudással indultam neki az angol tanulásnak. Már minden módszert kipróbáltam. Csoportos tanulást, személyes egyéni oktatást, App-eket, angol nyelvtanuló cd-ket és könyveket. Egyik módszerrel sem tudtam fejlödni és maradandó tudást szerezni. Aztán rátaláltam a skypesulira. Robi leírását olvasva egyböl tudtam, hogy ö az aki nekem fog tudni segíteni. Mostmár majdnem egy éve veszek nála hetente órákat. Még soha nem tapasztaltam ilyen gyors és maradandó fejlödést az angol tudásomban. A legjobb az egészben, hogy könnyen megy, gyorsan telnek az órák és már alig várom a következöt. Robival össze tudom kötni a kellemeset a hasznossal. Nem gondoltam volna, hogy 33 évesen meg fogok tanulni angolul. De Robinak hála a legjobb úton haladok felé!:-)

Laskai Mariann több, mint 2 éve

Félsz megszólalni angolul? Nem érted a nyelvtant? Akármilyen "problémával" is keresed meg, a legjobb helyen jársz! Robival az órák nemcsak,hogy Nem unalmasak de elképesztően dinamikusak, érdekesek. Minden óra egy kihívás, de pont emiatt színes,más. Számomra az egyik legfontosabb,hogy végre nem érzem kényszernek a készülést az órákra, élvezem minden percét. Egy teljesen új utat mutatott meg az angol nyelvhez, önbizalmat és tudást ad a használatához. Amit eddig nehéznek vagy lehetetlennek gondoltál, egy pillantás alatt válik érthetővé és legfőképp szerethetővé. A lelkesedése és a jókedve pedig ragadós, akármilyen nehezen és morcosan is induljon a nap :D Csak ajánlani tudom! Ha eddig csak gondolkodtál, ne habozz! Válaszd Robot! :) u.i: az angol tanítása mellé,még pluszban egy motivációs trénert is kap az ember. máshol ilyen nem jár a csomaghoz! :)

Kovácsné Kovács Csilla Katalin több, mint 2 éve

Teljes szívemből ajánlom Robot minden olyan diáknak aki az én cipőmben
jár (rémálmok a középiskolás angol tanárral :) tankönyvből elsajátított
kiejtés , nulla nyelvérzék, viszont sürgető nyelvvizsga) és mindenki
másnak is aki gyakorolni szeretne vagy szinten tartani. Rob hihetetlen
lelkesedéssel, energiával képes tanítani, rendkívüli motiváló, és
önbizalom növelő képességével segít hogy az angol ne kötelező legyen
számodra hanem az új hobbid. ( Ezt még nálam is elérte alig két hónap
alatt, pedig elég "lehetetlen küldetésként" kezdtem. :) ) Szuper
segédanyagokkal dolgozik, és módszere teljesen eltér más tanárok,
nyelviskolák módszerétől. Ha mindez még nem győzött meg elárulok egy titkát ( remélem megbocsátja :) ) ha bosszankodtál már a Present Perfect
miatt hogy milyen érthetetlen, Rob egy mondattal megérteti veled, és
soha nem felejted el ezután! Nyugi, nem szuperhős; csak egy nagyszerű
tanár! :)

BeraZsuzsi több, mint 2 éve

Rob a legjobb tanár, akivel valaha találkoztam! Motivált, energikus, felkészült, diákközpontú, humoros de szigorú egyben. Nem tudom, honnan van ennyi energiája, de feltételezem, hogy három cukorral issza reggel a kv-t! +11260 <3 Like! 2734273 Share

Izabella több, mint 2 éve

2 hónapja tanulok Robival és nagyon szeretem az óráit. Olyan, mintha anyanyelvi tanárral tanulnék. Határozottan ajánlom mindenkinek aki szeretné kommunikációs készségét és gondolkodási képességét fejleszteni angol nyelvből. Az órái kötetlenek, rugalmasak, modern technikákat alkalmazva. Nagyon motivál a különböző és érdekes témákkal, hírekkel, hogy merj és akarj angolul kommunikálni. És fogsz is!!!

Adam több, mint 2 éve

Már egy ideje tanulok Robnál és minden óra nagyon szuper :-) A legjobb az utóbbi időben a ,,játék,, amikor mond egy szót és ahhoz kell megfelelő kérdést alkotnom. p.s.: És még Japánból is megoldható az angol óra +8 idő eltolódással :-)

Hajni több, mint 2 éve

Régóta próbálkozom az angol nyelv elsajátításával, több-kevesebb sikerrel. 6-7 éve megcsináltam a középfokú nyelvvizsgát is, de mivel azután nem használtam, jól el is felejtettem. (Szokásos sztori..)
Majd megtaláltam ezt a lapot, és írtam néhány tanárnak, akik szimpinek tűntek, de csak egy tanárt inspirált a kérdésem: "Meg tudnál tanítani angolul gondolkodni?" Tudom, nem egy megszokott dolgot kértem, nem a nyelvvizsgára akartam felkészülni, sem egy állásinterjúra, sőt új munkahelyet sem akartam (elég jó a jelenlegi szerencsére:)). Szeretek utazni, új élményekkel gazdagodni, szeretem az új kihívásokat, szeretek motiválni és szeretem ha engem is motiválnak. Robi megtanít angolul tanulni és gondolkodni, egyszerűen profi abban, amit csinál. Fantasztikusak az órák, én sosem unatkozom.
Ha biztos nyelvtudásra vágysz, csak hívd Robit! :)

Szandi több, mint 3 éve

Hosszú ideje dolgozunk együtt Robival, már nem tudnám elképzelni az angol tanulást nélküle! Mindig spontán és számára nincs olyan kérdés, vagy probléma, amire ne tudna választ adni. Az óráink lendületesek, folyamatosan éber és mindig rám figyel. Mivel nagyon sok évet élt angol nyelvterületen, olyan kifejezésekkel is elő tud rukkolni, amiket még soha nem, vagy csak filmekben hallottam. Óriási tapasztalata révén rengeteg hasznos gyakorlati tanácsot tud adni a mindennapi élettel kapcsolatban is. Lelkesedése töretlen, az órái közben és után is teljesen fittnek, energizáltnak érzem magam, mintha kicseréltek volna! Robival garantáltan folyamatosan megmarad a motiváció és a szeretet az angol nyelv iránt. A tanulás így egy csodálatos utazás, amin keresztül csak egy ilyen rendkívüli ember képes átvezetni!

Árpád Tóth több, mint 3 éve

Egy állásinterjú miatt kerestem itt tanárt, és az adatlapja (a külföldi gyakorlata) miatt választottam Őt. Több angoltanárral volt már dolgom, igaz nem online, de Ő messze vert mindenkit! Különleges a személyisége/hozzáállása. Nem csak angolul készített fel az interjúra, hanem átadta a személyes tapasztalatát és egy nagy adag önbizalmat is öntött belém. A sikeres interjú után még 1,5 évig koptattam szegényt, mert az órák teljes mértékben hozzám igazodtak és szinte mindenről el tudtunk beszélgetni. Kimeríthetetlen tudásszomja miatt esetenként felvilágosítottam különböző témákból (szigorúan angolul, ami hatalmas sikerélmény). A szerénységét jól példázza, hogy nem tudtam az e-könyvéről és a már kisebb 'hírnevéről' mert tudatlanságban tartott. Itt kellett mindezzel szembesülnöm, amikor visszalátogattam az oldalra.

Boros Ferenc több, mint 3 éve

Sziasztok!

Robi a hiányosságaimra összpontosítva, következetesen és ésszerűen vezet rá a helyes nyelvhasználatra. Folyamatosan feleleveníti bennem az eddigi tanulmányaim során csak fél füllel hallott nyelvtani szabályokat. Életfilozófiájával és tapasztalataival hitelesen fűszerezett óráknak lehet részese az, aki nála sajátíthatja el az angol nyelv szépségeit. Egészen új oldalról közelíti meg a nyelvtanítást (melyet könyvében részletesen taglal), de részemről pont ezért életemben először nem unalmas az angol órák. Igaz, hogy az első tanárom a skypesuli.hu-n, de mindenkinek csak ajánlani tudom, és remélem sokat tanulhatok még tőle. Ha szeretnéd kicsit jobban megismerni, olvasd el a vele készült interjút itt: http://skypesuli.hu/interju...

Csatlakozom az előttem szólókhoz, és csak pozitívan tudok róla vélekedni.

Frank

Adam több, mint 3 éve

Nagy lendületet adott az angol tudásom fejlődésében, már csak a személyiségével is!
Nagyon, nagyon szuperül segít, magyaráz. Rob megtanított, használni az oxford dictionary-t !!!! ,ezért nagyon köszi :-) és mellette gondolkodni is, hogy hogyan használjam az angol tudásom, fejlesszem. Sokkal másképp gondolkodom már az angol használatáról.
Ö egy olyan tanár, inkább nyelvi mentornak mondanám, akivel könnyen kapcsolódik az ember és gyorsan fejlődhet.
Így tovább!
Ádám

Niki több, mint 3 éve

Sziasztok!

Én is ajánlom Robit, az angol nyelvtanítás új perspektívájával fogsz találkozni, a különleges órák csak úgy repülnek, és észrevétlenül jössz bele az angolba. Alapos és türelmes Robi, abban segít amiben igazán szükséged van rá! Megéri belevágnod, nem fogsz csalódni!!

Juca több, mint 3 éve

Szerintem ne gondolkozz tovább, megtaláltad a legjobb angol tanárt!

Robit csak ajánlani tudom, segítőkész, türelmes és abszolút profi. Tökéletesen felépíti az órákat, egy percig sem lankad a figyelme, mindig motivál és bíztat. Ha kell ezerszer is elmagyarázza a dolgokat, amíg meg nem érted. Nagyon jó segédanyagokkal dolgozik, könnyedén beépíti az órákba az általam hozott témákat is, pont azért mert nyitott és érdeklődő. Ééés, nem utolsó sorban, nagyon hatékony. Kihozza a maximumot minden egyes órából.

Én nagyon örülök, hogy rátaláltam, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve! Szóval hajrá, hajrá!

Juca

Nóri több, mint 4 éve

Kedves leendő Nyelvtanulók!

Maximális elégedettséggel ajánlom Nektek Robit, ha egy olyan szakemberre van a tanulás során szükségetek aki felvilágosult, barátságos, és azonnal érzékeli kinek mire van szüksége az angol tanulásakor. Mindezek mellett imádni fogjátok a kiejtését, a széleskörű tudását, a rejtett stratégiáját azzal kapcsolatban, hogy a tudatotokba égesse a nyelvet a lehető leggyorsabb tempóban.

Órái csak úgy repülnek, ugyanis nem csak egy unalmas skype beszélgetést fogtok átélni, hanem egy csomó online segédanyag is segítségetekre lesz az órák alatt. Ez motiválni fog titeket, és egyben arra is rávezet, hogy segítség nélkül is foglalkozzatok a tanulással.

Don't hesitate to choose him as your professional teacher.

Nori

Nita több, mint 4 éve

Hi there!

I have been learning with Rob for 3 month and I absolutely recommend him! He is really easy-going and insipring and of course his English is amazing! :) Trust me, you do not need a native speaker, it is better to have a Hungarian teacher, who can explain you everything in English, but if you need it in Hungarian as well!

Anita

Krisztina több, mint 4 éve

:-)

Krisztina több, mint 4 éve

Sziasztok!

Fél éve tart a "dolog" köztünk. És bírja... Pedig én aztán elkések, elalszom, a kiskutyám sípolóssal ugrál mellettem, a kukások mindíg időben érkeznek, a mosógépem, mint egy repülő...És még mindíg bírja.-)))

Teljesen alap angollal ( helytelen szedett-vedett tudással) érkeztem az óráira. Hihetetlen türelemmel javítja ki 50.000x is az " are -were lesz múltidőben " hibám.

Szeretem, hogy rugalmas az óra tematikáját tekintve. Szeretem, hogy élvezi, mikor fantasztikus ír szlengeket mondok neki, s együtt bontjuk ki.

Szeretem a magyarázatait. Millió témában tanulunk, mind egytől-egyig építő jellegű.

És fejlődök. Ha nem is válok rögtön szinkrontolmáccsá, gond nélkül beszélgetek az emberekkel az ő nyelvükön ( bár szerintem ők más angolt beszélnek, mint én ) és Robi megtanított egy dologra. Merjek hibázni, merjek kérdezni, mert nem ciki. És csak akkor tanulom meg igazán jól, ha kinyitom a szám.

2014. egyik nagy ajándéka volt nekem ez a srác, itt találtam a Skypesuli oldalán, de ma fedeztem fel, milyen kis helyeske .-))))xxx

Több embernek ajánlottam, van a baráti körömből már stabil tanítványa ( ő is elkésik néha, és ugyanazok a hibái, mint nekem, nem véletlenül vagyunk barátok). Szerintem a legjobb választás!!!!!!

Kedvenc, nagyon fontos mondatom melyet tanultam tőle, s minden nap alkalmazom:

"Please, correct my english because i want to improve it."

Kiss Krisztina Nenus

Flavio Sciaccaluga több, mint 4 éve

I do weekly lessons with Rob since 2013. I've improved a lot in my fluency, in my grammar skills and in my self-confidence in talking English; but I'm still learning a lot in each lesson.

He is not like the common "boring school teacher": he is always able to hold up your focus and to teach you English with an enjoyable approach.

In addition I can said he is very good to manage dynamic lesson, always interesting, and to empower/motivate you even you are tired.
I really suggest you Rob.
Flavio

Peti több, mint 4 éve

Robi lassan 1 éve segít nekem az angol nyelv elsajátításában.
Robi előtt volt már pár angol tanárom, de senkinél sem éreztem ennyire, hogy
küldetésének/hivatásának érezné a tanítást. Nagyon érthetően és logikusan magyaráz.
Az órái lendületesek, még munka után is felüdülés vele a tanulás.

Zsanett több, mint 4 éve

Én állásinterjúra készülök nála, segít minden egyes előfordulható kérdésre a megfelelő angol válasz személyes kidolgozásában. Remek felkészülést segítő tanácsokkal és internetes forrásokkal lát el. Továbbá, ha bármi nyelvtani vagy kiejtési probléma merül fel, akkor arra is részletesen és érthetően kitér velem. :)

Gyöngyös több, mint 4 éve

Nagyon alapos, felkészült. Változatosak és jókedvűek az
órák, így élvezetes az angol tanulás.

Tamás több, mint 4 éve

Jó ideje egyengeti az angol tanulásom, nem hagyja, hogy valamit ne értsek, a sötét foltokat körüljárjuk, érthetően elmagyarázza, ha nem rögzül, a következő órákon türelmesen újra elmagyarázza. Mindenkinek ajánlom, végre egy nyelvtanár aki logikusan gondolkozik, értem amit mond..

Norbi több, mint 4 éve

Munkahelyváltásom miatt szükségessé vált eléggé megkopott angoltudásom kifényesítése. 2 hónapja, mióta Robival tanulok,kijelenthetem, hogy nem csak tanulom ,hanem megszerettem a nyelvet és óriási lendületet ad használatához, megismeréséhez, elsajátításához. Mondhatom, hogy Robinak köszönhetően hobbimmá vált az angol. Megmutatja a nyelvben rejlő lehetőségeket változatos, és egyedi tanítási stílusával és folyamatosan fenttartja az érdeklődést. A tanultakat már másnap tudom kamatoztatni, az óra felépítésében 100%-ig partnernek tekint, közvetlen és szórakoztató.
A tanulás így valóban kikapcsolódás

Pianist több, mint 4 éve

Hosszú ideje tanulok már Robival és nagyon elégedett vagyok
az óráival. Rengeteg hasznos dolgot tanultam, és már a munkahelyemen is
magabiztosan használom a nyelvtudásomat, ami mindig is a gyengém volt. Tanárként Robi nagyon laza, szórakoztató, ami
még színesebbé teszi az órákat. Nincsenek unalmas tankönyvi feladatok, magolás.
Sokat beszélgetünk, a fontos tudnivalókra pedig mindig felhívja a figyelmemet. Szinte
kikapcsolódás így a tanulás.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu