Fodor Sarah 

 Üzenet küldése
Fodor Sarah

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


EGYÉNI ÉS PÁROS TANÓRÁK ANYANYELVI TANÁRRAL, BESZÉDCENTRIKUS TANMENET, SZÓKINCS FEJLESZTÉS Németországban születtem, a középiskolát ott fejeztem be. Az ELTE német nyelv és irodalom szakán végeztem 2004-ben. A Berlitz nyelviskolában szerzett 15 éves munkatapasztalatom van, a British School, a Relaxa és a Katedra nyelviskolákban is tanítottam. Különböző szintű és típusú nyelvvizsgákra készítettem fel a tanulókat. 5 éven keresztül Unterrabnitzban tanárként tevékenykedtem. Jelenleg a Cheese Sprachschule (Oberwart) nyelviskolában dolgozom, mint német tanár. Osztrák és magyar kollégáimmal a tanfolyamok mellett online oktatást is vállalunk, kiscsoportos illetve magánórák keretében. Jelentkezésedet előre is köszönöm!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu