Kiemelt oktató

AKCIÓ!!! Consteach 

 Üzenet küldése
AKCIÓ!!! Consteach

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Látogató! Sebeő Konstantin vagyok, a Consteach Online Nyelvstúdió alapítója! 8 évig foglalkoztam magán nyelvoktatással, mikor kitaláltam a Consteach ötletét. A lényege, hogy egy egységes Brand-nél tudsz nyelvet tanulni, bérletes rendszerrel, fiatal, képzett és pörgős oktatóktól, kiket egyenként válogattam stúdiónkba! A bérletes rendszernek köszönhetően garantáltan megkapod az oktatást, amit szeretnél, méghozzá jóval piaci ár alatt!:) 1 év alatt annyira megnőtt a kereslet ránk, hogy immáron lassan 1000 diákunk van, több, mint 40 oktatónk és 10 nyelvet lehet tanulni tőlünk! egyéni, intenzív Skype-os órák keretein belül! A tanárt az igényeid alapján választom ki, de Te is választhatsz a weboldalunkon! Amennyiben útközben másik tanárt szeretnél, lehetőség van váltani, sőt még nyelvet is, ugyanazzal a bérlettel, amit megvásároltál! Az órák 100% a Te igényeidre és céljaidra szabva zajlanak! Reggeltől estig, illetve hétvégén is vállalunk órát! Teljesen kezdőktől egészen mesterfokig várunk minden nyelvet tanulni vágyót! Vállalunk : A1-C2 nyelvvizsgára felkészítést, pótvizsgára, érettségire felkészítést, szakmai nyelv. külföldre felkészítést, egyszóval gyakorlatilag bármit, ami nyelvvel kapcsolatos!:) AKCIÓS Tanuló bérleteinket itt tudod megtekinteni: www.consteach.com/learnshop Utalással, paypallal lehet fizetni és számlát adunk, garanciát vállalunk! Ahol egyből tudunk chatelni/egyeztetni: Skype-on: sebeo.konstantin (Konstantin Sebeő (Consteach) néven) Facebook: https://www.facebook.com/consteach/ Weblapunk : www.consteach.com Amennyiben érdekel a lehetőség, írj egy üzenetet, melyik nyelv érdekel, mi a konkrét célod, majd egy ingyenes próbaóra keretein belül kipróbálhatod a legmodernebb nyelvtanulási módszerünket! Bármi kérdésed van, írj bátran akár itt, vagy írj Skype-on! Várjuk jelentkezésed!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2660 Ft / óra
Német nyelv : 2660 Ft / óra
Francia nyelv : 2660 Ft / óra
Olasz nyelv : 2660 Ft / óra
Orosz nyelv : 2660 Ft / óra
Holland/flamand nyelv : 2660 Ft / óra
Magyar nyelv : 2660 Ft / óra
Svéd nyelv : 2660 Ft / óra
Vietnami/kinh nyelv : 2660 Ft / óra
Spanyol nyelv : 2660 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu