Molnár Kata 

 Üzenet küldése
Molnár Kata

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődő! Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra, engedd meg, hogy bemutatkozzak Neked. 18 éves nyelvoktatási tapasztalattal rendelkező tanár vagyok, sok letanított órával a hátam mögött. Nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra készülő tanítványokkal dolgozunk együtt, de akkor is keress bátran, ha szinten szeretnéd tartani jelenlegi nyelvtudásodat. Óráimon használható nyelvtudást, magabiztos kommunikációs készséget, érthető és letisztult nyelvtani magyarázatokat adok át Neked. Az első óra (30 perc): szintfelmérés/próbaóra ingyenes! További információért kérlek, fordulj hozzám bizalommal! E-mail: mskatamolnar@gmail.com Skype: smkata76

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu