Alapi Krisztina 

 Üzenet küldése
Alapi Krisztina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdvözöllek! Az ELTE Tanárképző Karát majd a Bölcsészettudományi Kart végeztem el, és 10 évig tanítottam Magyarországon. 2001 óta Kanadában élek. Angolul és magyarul is el tudom magyarázni a komplexebb nyelvtani problémákat. Imádok tanítani és örülök hogy ezen az on-line felületen meg tudom osztani a tudásomat másokkal. Fiatalabbak és idősebbek is jelentkezhetnek az óráimra. Bár 2019-ben betöltöm az 50. évemet, fiatalos vagyok testben és szellemben egyaránt. Óráim 50 percesek, igyekezz a gép elé ülni és "bekapcsolódni" az első 5 percben, mert onnan ketyeg az idő! Ha le kell mondanod az órát, kérlek 24 órával előbb értesíts. Az első óra ingyenes, és arra szolgál, hogy megismerjük egymást, főleg én a Te igényeidet. Ha van tankönyved, abból készítelek fel, de nyugodtan rám is bízhatod a tananyagot - ebben az esetben is előzőleg közösen megbeszéljük, hogy állítsam össze azt. Szeretettel várom a jelentkezésedet!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2500 Ft / óra


Vállal középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu