Szabó Vivien 

 Üzenet küldése
Szabó Vivien

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Angol-német tanárszakos egyetemi hallgató, végzett anglisztika-germanisztika szakos bölcsészdiplomás vagyok, 4 éve foglalkozom magán- és nyelviskolai oktatással. Másfél éves német nyelvterületen szerzett tapasztalattal rendelkezem. Ha jó hangulatban szeretnétek fejleszteni a nyelvtudásotokat, akár külföldi élet vagy nyelvvizsga céljából, ha egy fiatal és motiváló tanárt kerestek, megtaláltátok a megfelelőt! Számomra a tanítás nem munka, hanem kedvenc időtöltés. Legfőbb célom, hogy a diákjaim élvezzék a nyelvtanulást, melyet modern, szórakoztató tananyagokkal segítek elő. A tanmenetekben fontos szerepet kap az először a szintfelmérés, majd különböző témák alapján a nyelvhelyesség és a kommunikációs készségek építése. A tananyagokat online küldöm. 60 perces órát 3.000, 90 perces órát 4.000 Ft-ért tartok. Előre utalás szükséges. Minden korosztály jelentkezését várom A1-től C2, azaz kezdőtől haladó szintig. Érettségire és nyelvvizsgákra való felkészítést vállalok. Elérhetőségek: sz.vivi02@gmail.com +36 20/479-6744

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra
Német nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol és német nyelvű önéletrajzok készítése, szövegek fordítása


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu