Szebegyinszki Szilvia 

 Üzenet küldése
Szebegyinszki Szilvia

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Szilvi vagyok, diplomás fordító, és a tanulás szerelmese. Hiszek benne, hogy bármit meg lehet tanulni, csak az kell hozzá, hogy igazán akard. Éppen ezért személyre szabott tantervekkel dolgozom. Nálam úgy sajátíthatod el a nyelveket, hogy közben azzal foglalkozunk, ami téged érdekel, legyen az a klasszikus irodalom vagy a legújabb Marvel film, vagy mindkettő:) Így tényleg szórakozás a tanulás! Elérhetőségeim: szebegyinszki[pont]szilvia[kukac]gmail[pont]com Skype-on a nap során nem tartózkodom, így kérlek, e-mailben keress:)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra
Japán nyelv : 3500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol nyelvoktatás, nyelvvizsgafelkészítés, korrepetálás C1 szintig, Japán nyelvoktatás JLPT 5-3 szintig hozott tankönyvvel és gyakorló feladatokkal

Magyar Irodalom tantárgy : 2500 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Kreatív írás oktatás gyakorlatokkal 2000 ft/óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu