Szerencse Szilvia 

 Üzenet küldése
Szerencse Szilvia

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szeretnél folyékonyan beszélni angolul anélkül, hogy át kéne gondolni minden mondatodat? Frusztrál, hogy tudnád mit akarsz mondani, de nem mersz megszólalni angolul? Úgy érzed, hogy esetleg lemaradsz jó lehetőségekről, mert nem elég erős az angolod? Esetleg kudarc ért a múltban, ami miatt nem mered újrakezdeni? Nincs időd nyelviskolába eljárni? Bátran merem ígérni, közösen elérhetjük, hogy gondtalan, sőt élvezetes legyen számodra a nyelvtanulás és az angol nyelv használata. Velem kényelmesen (hiszen ki sem kell mozdulnod kedvenc laptopod mellől és a melegítőt se kell átváltanod) és jó hangulatban telhetnek az angol nyelvórák. Rövid idő alatt elérhetjük, hogy magabiztosabban és nyitottabban állj az angol nyelvhez és mindennapi használatához - hogy leküzdd a félelmeidet és bármilyen helyzetben nagy önbizalommal merj megszólalni. Tanítási módszereimmel nemcsak megtanítani, hanem veled közösen megérteni szeretném a nyelvet, ami lehetőségek tárházát nyitja fel a mai világban - vele együtt könnyedén kommunikálhatsz külföldön és külföldi ismerősökkel, olvashatsz angol könyveket, nézhetsz angol filmeket és videókat. Tapasztalataim alapján mindenkiben ott van a lehetőség, csak el kell kezdeni. Ha nyelvvizsgára készülsz, külföldre szeretnél utazni, esetleg munkát vállalni vagy csak egyszerűen megérteni szeretnéd ezt a csodás nyelvet, jelentkezz hozzám és egy ingyenes 15 perces elbeszélgetés után döntsd el magad van-e kedved velem tanulni.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3400 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu