Tóthné Gerner Mária 

 Üzenet küldése
Tóthné Gerner Mária

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Nagy gyakorlattal rendelkező német nyelvtanár vagyok. Több éve oktatom a nyelvet online módon. Nyelvoktatás, korrepetálás, érettségire, nyelvvizsgákra (ÖSD, Telc, BME, Goethe,Társalkodó, Origo) felkészítés kezdőtől egészen a felsőfokig minden korosztálynak Újrakezdőket is vállalok. Szakmai nyelvet is oktatok, szakmai nyelvvizsgára felkészítést vállalok: gazdasági, ökonom, idegenforgalmi, belkereskedelmi,egészségügyi. Diákjaimat külföldi munkavégzésre is felkészítem, állásinterjúra felkészítést is vállalok.Egészségügyi, idős ápolási, pincéri, szakácsi, fodrász szakterületre is. Kisgyerekek oktatását, nyelvi fejlesztését vállalom. Fő profilom a skype-n való oktatás, kidolgozott tananyagokkal rendelkezem, mindig egyénhez alakítom a tananyagot. Egyéni és kis csoportos oktatást vállalok. A hét minden napján oktatok 7-22 óráig egyeztetés alapján egyéni igényekhez igazodva, hétvégén is vállalok oktatást.Tananyagot biztosítom. 2,4,6 fős csoportok oktatását is vállalom, óradíjat külön megbeszélés alapján alakítom ki. Magyar nyelvet is oktatok idegen nyelvként. Első óra ingyenes, ahol felmérem a nyelvtudást, megbeszéljük a haladás irányát.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2400 Ft / óra
Magyar nyelv : 2400 Ft / óra

Egyéb nyelv:  önéletrajzok, egyéb fordítások elkészítése


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu