Tóth Miklós 

 Üzenet küldése
Tóth Miklós

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


PÓTVIZSGA JÖN! KERESS BÁTRAN! NAGY GYAKORLATTAL RENDELKEZEM MATEK, FIZIKA, KÉMIA TANTÁRGYAKBÓL SIKERES PÓTVIZSGÁRA VALÓ FELKÉSZÍTÉSBEN. OKLEVELES VEGYÉSZMÉRNÖKKÉNT EMELT SZINTŰ KÉMIAI ÉRETTSÉGIRE VALÓ FELKÉSZÍTÉS A SIKERES FELVÉTELIHEZ! ORVOSI ÉS MÉRNÖKI EGYETEMEKRE KÉSZÜLŐKNEK PRECÍZ ÉS ÁTFOGÓ FELKÉSZÍTÉS ÉVTIZEDES GYAKORLATTAL. Új tanítványoknál meglévő tudásszint felmérést végzek és ennek alapján személyre szóló tanmenetet alakítok ki. Bérlet lehetőség: 5 alkalom (10 óra) előre fizetve: 25000, -Ft, Min. 2 fős csoportos oktatás: 1 alkalom (2 óra) 5000, -Ft/fő,

Nyelvek és Tantárgyak

Kémia tantárgy : 3000 Ft / óra
Matematika tantárgy : 3000 Ft / óra
Fizika tantárgy : 3000 Ft / óra


Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu