Online Mathematik 

 Üzenet küldése
Online Mathematik

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Matematikát tanítok általános iskolásoknak, felső tagozaton immáron 25 éve. Vállalok korrepetálást, házi feladat magyarázatot, amennyiben van rá igény, azért, hogy segítsek. Ebben is ki akarom próbálni magam, milyen lehet a skype-n tanulni/tanítani. Az ár is azért kedvező, mert a segítő szándék a fontosabb. Tudom, hogy a matek nem egy kedvelt tantárgy, de ha megérted, meg fogod szeretni. Remélhetőleg év végére megkedveled annyira a tantárgyat, hogy a matektanárodat is elkápráztatod. Jobb leszel, mint gondoltad volna! :) Ha igény van rá, akkor akár fél órát is vállalok, ha csak épp nem érted a házi feladatot, vagy esetleg az aznapi új anyagot, amit vettetek. Elérhetőségem a skype-n: vargane-csilla2044 Tel: +3630-302-1661 Általában délután, 15:00 óra után vagyok elérhető.

Nyelvek és Tantárgyak

Matematika tantárgy : 2000 Ft / óra


Vállal Általános iskolai iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu