Vera Cs 

 Üzenet küldése
Vera Cs

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves érdeklődő! Szeretettel várlak a személyre szabott ANGOL vagy NÉMET nyelvű óráimon! Célom elsősorban a beszédkészség, a helyes kiejtés és az idegen nyelv használat bátorságának növelése, amit szupportív technikákkal és egyéni igényekhez mért módszereimmel segítek elő. Az óráimat általában egy kis ismétléssel, a házi feladatok ellenőrzésével kezdjük, majd az idő közben felmerült kérdésekkel folytatjuk; a második felében pedig új anyagot veszünk. Az aktuális témákat mindig a Te érdeklődésedhez/szintedhez igazítom. Az első alkalom ingyenes, és ha egy vagy több barátoddal jelentkezel, akkor csoportos kedvezményben is részesültök!:) Angol tanári képesítésemet Madridban szereztem a TEFL Trainer kurzuson, ahol spanyol nyelven oktattam angolt a helyi diákoknak; jelenleg is ezzel a módszerrel dolgozom. Németül a Bécsben eltöltött éveim és egyetemi tanulmányaim során tanultam meg felsőfokon, azóta is szeretettel oktatom. A Bonusz nyelviskolában tanítom mindkét nyelvet már több éve. Jelenleg végzős pszichológus hallgató vagyok mesterképzésen az ELTE-n, így a szakmámból kifolyólag SEGÍTŐ BESZÉLGETÉST is vállalok (magyarul, vagy angolul és németül is, ha egyben a nyelvet is szeretnéd gyakorolni:D ). Ha valamilyen életvezetési problémád adódott, például párkapcsolati krízis, pályaválasztási nehézségek, munkahelyi konfliktus, önértékelési gondok, valamilyen veszteség ért (stb.), vagy csak egyszerűen mélyebb önismeretre vágysz, keress fel bátran! 😊

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra
Német nyelv : 4000 Ft / óra

Stressz oldás tantárgy : 3000 Ft / óra
Pszichológia tantárgy : 3000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás segítő beszélgetés


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu