Bertha Veronika 

 Üzenet küldése
Bertha Veronika

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Tanulni Vágyó! Az én életutam az angol nyelv körül forgott és forog a mai napig is. 13 évesen az a szerencse ért, hogy Kanadában járhattam gimnáziumba, ahol megtanultam angolul és franciául közel anyanyelvi szinten. Később Magyarországon a Berzsenyi Dániel Főiskolára jártam angol-francia szakra, és mellette oktattam nyelviskolában. Ha szeretnél velem tanulni, garantálom hogy helyes kiejtéssel, és önbizalommal fogod a tanultakat használni. Évek hosszú tapasztalata, hogy nagyon sokan nem mernek beszélni, de megszólalni sem, mert úgy érzik nem tökéletes a tudásuk. Az én tanítási módszerem nem a hibáidra koncentrál, hanem arra hogy használd amit tudsz, minél többet, minél bátrabban, mert csak így tudsz előrébb jutni. Ha nem hibázol, nincs szükséged tanárra! :) Az óráim személyre szabottak, többféle módszertant variálok a tanuló igényeihez mérten, nagy hangsúlyt helyezek a kommunikációra, igyekszem felmérni hogy kinek mi az erőssége, és mit kell többet gyakorolnia, ezért igyekszem plusz anyagot hozni és törekszem arra, hogy jó hangulatú és élvezetes legyen a tanulás. Ha nyelvvizsgát vagy érettségit szeretnél, felkészítelek rá, hogy sikeresen tedd. Számlaképes vagyok, az óradíjam 3000/60 perc, előre utalással. Tel: 706174336 veronikabertha@gmail.com Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran, a bemutatkozó óra ingyenes. Kamerára nincs szükséged, elég egy mikrofon és füles, azonban a küldött anyagokat érdemes laptopon és nem telefonon átvenni, tárolni. Nyelvek: Angol felsőfokig és magyar mint idegen nyelv angol anyanyelvűek számára. Fordítást is vállalok.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra
Magyar nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás angol üzleti/gazdasági nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu