Bank Dánielné 

 Üzenet küldése
Bank Dánielné

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Az ELTE Bölcsészettudományi Karán végeztem magyar-francia tanárszakon. Magyartanítási tapasztalataim: Öt éves általános iskolai magyartanítási tapasztalattal rendelkezem. Ünnepségekre, versenyekre rendszeresen készítem fel a tanítványaimat, de korrepetálásokat is tartok. Ezen kívül tanítottam már a magyart idegen nyelvként egy ösztöndíj keretén belül olaszországi középiskolásoknak is. Franciatanítási tapasztalataim: A folyamatos szakmai fejlődésemet nagyon fontosnak tartom, így ösztöndíjasként részt vettem már a leuven-i és a budapesti nyári egyetemen, valamint több továbbképzésen is. Egy másik ösztöndíj keretén belül Olaszországban tanítottam a francia nyelvet középiskolásoknak. Tagja voltam a Magyarországi Franciatanárok Egyesületének. Gyakran utazom Franciaországba. A nyári hónapokat számos alkalommal különböző önkéntes helyeken töltöttem. Három helyszínen francia nyelvű idegenvezető is voltam. Minden korosztályt szívesen tanítok. Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni. Tanítottam már franciát az általános iskola felső tagozatán, magánóra keretein belül pedig a kisiskolás korosztályt is. Ezen kívül magyar-francia-angol-német-olasz nyelvű idegenvezetői igazolvánnyal rendelkezem. Vállalok egyéni és kiscsoportos foglalkozásokat, korrepetálást, versenyre, nyelvvizsgára való felkészítést. Az első óra ingyenes.

Nyelvek és Tantárgyak

Magyar nyelv : 2500 Ft / óra
Francia nyelv : 2500 Ft / óra

Magyar Irodalom tantárgy : 2500 Ft / óra
Magyar nyelvtan tantárgy : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu