Barta Dorina 

 Üzenet küldése
Barta Dorina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdvözlet! Felsőfokú angol nyelvvizsgám 2015-ben szereztem (LCCI Level 3 - C1) kimagasló minősítéssel, azóta pedig napi szinten használom és fejlesztem nyelvtudásom - írásban és szóban egyaránt. Mindig is nagy érdeklődéssel fordultam az idegen nyelvek iránt, az angol pedig az egyik kedvencem lett. Nemzetközi logisztika szakirányú végzettségem van, így üzleti angollal kapcsolatban is kereshettek. Egészen az alap szintű témáktól, a komolyabb, felsőfokú témakörökkel bezárólag nyugodtan fordulhattok hozzám.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2000 Ft / óra
Magyar nyelv : 2000 Ft / óra

Mikroökonómia tantárgy : 2000 Ft / óra
Makroökonómia tantárgy : 2000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu