Karácsonyiné Róka Edina 

 Üzenet küldése
Karácsonyiné Róka Edina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Karácsonyiné Róka Edina vagyok, német nyelvtanár, 1999 óta készítek fel diákokat, felnőtteket, nyelvvizsgákra, külföldi munkavállalásra. Skype-on 4 éve oktatok. 50-55 perces óráim személyre szabottak ( szituációk,nyelvvizsgára felkészítő feladatok , külföldi munkavállaláshoz szükséges alapok elsajátítása ,egészségügyi alapismeretek németül , jó kommunikációs készség...) ha szükséges, tankönyvet is biztosítok.A gyorsabb, hatékonyabb tanulás érdekében a jobb agyféltekés nyelvtanulási módszert is alkalmazom . Tanítványaim többsége német nyelvterületen él. 2-4fős csoportok oktatását is vállalom. Számlaképes vagyok, óradíj: 2500Ft/50-55perc. Jelentkezz bátran!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  német önéletrajz készítése, fordítás


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu