Zajácz András 

 Üzenet küldése
Zajácz András

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


MAGAMRÓL: 2000 óta foglalkozok elsősorban zeneoktatással, illetve angol oktatással. Mentálhigiéniai és pedagógusi végzettségem alapján a diákok egyéni haladását és fejlődését önbizalmuk és sikerélményük növelésével is támogatom. Minden korosztály számára tartok magánórákat online általános és szakmai (gazdasági, társadalomtudományi) nyelvből, illetve fordításokat is vállalok. Óráimnak mind a kommunikáció, mind a nyelvtan fontos része. Figyelembe veszem minden diák saját tanulási ütemét, a tananyagot ennek megfelelően állítom össze. Angol nyelv tanulásával 6 éves korom óta foglalkozom. Véleményem szerint mindig van mit fejlődni, fejleszteni. Ennek érdekében társadalomtudományi és gazdasági szakfordító szakot végeztem, mely során kiváló tanáraimnak köszönhetően elsajátíthattam a valós életben használt nyelvet. Általános iskolás gyerkőcöktől a felnőttekig nagy tanítási tapasztalatra tettem szert. Türelmes tanár vagyok, addig magyarázok mindent, amíg biztosan sikerül elsajátítani az anyagot. Mentálhigiéniával, természetes gyógymódokkal, zenés stresszoldó foglalkozásokkal is évek óta foglalkozok. Fő szakterületem a stressz. Diplomamunkáimat is a zene jótékony hatásával és a stressz kezelésével kapcsolatban írtam. 2016-ban jelent meg magánkiadásban az első könyvem Életmód tervező címmel. Az oktatás mellett célom, hogy segítsek a hozzám fordulók lelki problémáinak megoldásában, legyen az akár tanulási zavar, szorongás, párkapcsolati probléma, depresszió. Lemondásra előző nap este 18h-ig van lehetőség, különben a teljes óra felszámításra kerül. ELÉRHETŐSÉGEIM: e-mail: zajacz.andrash@gmail.com Skype: zajarts (Zajácz András) honlap: www.fitoterapia-za.webnode.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv

Zongora tantárgy

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Mentálhigiénés tanácsadás


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Zajácz András hozzászólásai

Új hozzászólás

Bálintné Huszár Marianna 😊 3 hónapja

András kiválóan felkészült tanár, aki szakmai tudása, munkájához és tanítványaihoz való nagyszerű emberi hozzáállása miatt példakép számomra. Jómagam 50 éves korom után kezdtem el angol nyelvet tanulni, igen csekély önbizalommal. Neki köszönhetem, hogy sohasem adtam fel a tanulást, az órái vidám hangulatúak, magyarázatai jól érthetőek és folyamatosan arra törekszik, hogy sikerélményben legyen részem minden óráján. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Bogi több, mint 3 éve

Nagyon elégedett vagyok Andrással! Néhány hónapja tanulunk együtt angolt teljesen kezdő szintről és sokat haladtam. Meg merek szólalni az órákon, ami számomra nagyon fontos! Nagyon megbízható tanár, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu