Torday László 

 Üzenet küldése
Torday László

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


1998 óta oktatom az angol nyelvet minden korosztálynak. 1998-ban szereztem meg az angol nyelvtanári diplomámat. Tanítottam közép iskolában, főiskolákon, egyetemen, nyelviskolákban, szinte minden igényt kielégítve a kezdő szinttől a haladó szaknyelvig, fordítói szintekig. Folyamatosan foglalkoztam magán diákokkal is, akár korrepetálás, akár nyelvvizsga megszerzése, állásinterjúra, vagy külföldi munka végzés felkészítése céljából. Az angol nyelv egyben az egyik hobbim is. Még mindig szeretem tanulni de legfőképpen tanítani. Óráim természetesen személyre szabottak igénynek és képességnek megfelelően. Nem vagyunk egyformák ehhez igazodni kell. Valakinek a kommunikáció és valakinek a nyelvtan megértése, rendszerezése fontos és van akinek mindkettő. Ha magas szinten kívánod elsajátítani a nyelvet és mindezt magyar fejjel akarod magadévá tenni és megérteni, akkor jó helyen jársz, erről biztosíthatlak. Akár teljesen kezdő vagy, akár újrakezdő, vagy haladó. 12 éves kortól vállalok diákokat . És még egy fontos dolog! Csak akkor keress meg ha tudod hogy mit akarsz. Én minden tőlem telhetőt megteszek hogy a célodhoz juttassalak, a siker szinte biztos ha komolyan vesszük egymást. Ha te ezt nem veszed komolyan és csak ímmel-ámmal csinálod akkor nem engem keresel. Tudd hogy mit akarsz! A panaszkodók és kifogáskeresők sosem lehetnek nyertesek. DO OR DO NOT, THERE IS NO TRY!!! "YODA" :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Fordítás, Tolmácsolás, Szaknyelv,


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu