Kiemelt oktató

Torday László 

 Üzenet küldése
Torday László

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


1998 óta oktatom az angol nyelvet minden korosztálynak. 1998-ban szereztem meg az angol nyelvtanári diplomámat. Tanítottam közép iskolában, főiskolákon, egyetemen, nyelviskolákban, szinte minden igényt kielégítve a kezdő szinttől a haladó szaknyelvig, fordítói szintekig. Folyamatosan foglalkoztam magán diákokkal is, akár korrepetálás, akár nyelvvizsga megszerzése, állásinterjúra, vagy külföldi munka végzés felkészítése céljából. Az angol nyelv egyben az egyik hobbim is. Még mindig szeretem tanulni de legfőképpen tanítani. Óráim természetesen személyre szabottak igénynek és képességnek megfelelően. Nem vagyunk egyformák ehhez igazodni kell. Valakinek a kommunikáció, valakinek a nyelvtan megértése, rendszerezése fontos és van akinek mindkettő esetleg valami más. Ha magas szinten kívánod elsajátítani a nyelvet és mindezt magyar fejjel akarod magadévá tenni és megérteni, akkor jó helyen jársz, erről biztosíthatlak. Akár teljesen kezdő vagy, akár újrakezdő, vagy haladó. 12 éves kortól vállalok diákokat . És még egy fontos dolog! Csak akkor keress meg ha tudod hogy mit akarsz. Én minden tőlem telhetőt megteszek hogy a célodhoz juttassalak, a siker biztos ha komolyan vesszük egymást. Ha te ezt nem veszed komolyan és csak ímmel-ámmal csinálod akkor nem engem keresel. Tudd hogy mit akarsz! A panaszkodók és kifogáskeresők sosem lehetnek nyertesek. DO OR DO NOT, THERE IS NO TRY!!! "YODA" :) Elérhetőségem: tordaylaszlo@gmail.com Tel: 06 30 2130533 Skype: zrtlaciyogi21

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Fordítás, Tolmácsolás, Szaknyelv,


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Torday László hozzászólásai

Új hozzászólás

Fehér Andrea 😊 2 hónapja

Laci a fiamat tanítja illetve nekem kell a munkámhoz az angol. Néha segít felkészülni komolyabb konferenciákra ahol kell az angol. A fiam két jegyet javított a Gimnáziumban, nekem pedig szintén sokat segített. Kifejezetten ajánlom, érti a dolgát, nagy tapasztalata van.

Opra Mihály 😊 körülbelül 1 éve

Én Angliában dolgozom, Laci sokat segített, hogy megértsem a nyelvtant. Nem beszéltem helyesen, most még nem vagyok tökéletes, de sokkal jobban megy most, már egyedül is boldogulok. Jó tanár.

Zsilják Csilla 😊 körülbelül 1 éve

Sziasztok! Szaknyelvben kellett a segítség munkahely interjú miatt. . Gazdasági illetve informatikai szaknyelv és egyéb. A tanár úr sokat beszéltetett és javított ahol kellett. Ajánlom őt remek szakember. A cél elértük sikerült az interjúm. Köszönöm!

Ván Andrea 😊 körülbelül 1 éve

A fiamnak kerestem tanárt. Remek szakember. Fél év alatt két jegyet javított.

Kincses Andor 😊 körülbelül 1 éve

Telc C1 re készített fel Laci. Sikeresen!

Krisztian Gábor 😊 körülbelül 1 éve

Nagy tapasztalata van a Skype-os oktatásban. Mindent megtesz hogy segítsen, tényleg a cél a fontos. Tapasztalt oktató, én elégedett voltam vele teljesen, a fiamnak pedig meg lett a nyelv vizsgája. Ezerrel ajánlom!

Szőcs Gergő 😊 körülbelül 1 éve

Sokat segített. Jól érthetően magyaráz, nem bonyolít túl, megfelelően váltja a feladatokat, hogy személyre szabottan megfelelő arányban legyenek. Sokat beszéltünk angolul. Jó tanár, én itt próbálkoztam több tanárral is de ő volt a legjobb.

Szunai Martin 😊 körülbelül 1 éve

Meg van a nyelvvizsgám! Elég gyorsan elértük a célt. Az a típus akinek a cél a lényeg. Ezerrel hajt abba az irányba. nincs kegyelem. :)

Vígh- Kádár Anikó 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon jó tanár! Vidám, beszéd centrikus, rugalmas. Jól magyaráz.

Horváth Zsolt 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon jól dolgozunk együtt. Együttműködő, érzi hogy miként kell megközelíteni az embert. Igazi tanár alkat. Oda figyel rád, de tudja merre kell vinni. Meglepetésemre elsőre meg lett a nyelvvizsgám, megmondom őszintén nem gondoltam volna hogy ilyen hamar meg lesz. Nekem bevált a módszere. Abszolút ajánlós.

Krisztián Zsombor 😊 körülbelül 1 éve

Megbízható, felkészült, nagy tudású tanár. Most lett meg a középfok a segítségével. Nagyon ajánlom.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu