Legyél te is Sikeres Online Tanár! Megvásárlás

Az e-könyvből kiderül, HOGYAN:

 • vágj bele
 • tedd meg az első lépéseket
 • építsd fel az adatlapodat hatékonyan
 • biztosítsd diákjaid folyamatos utánpótlását
 • tartsd meg érdeklődőidet hosszútávon
 • tűnj ki növekvő számú versenytársaid közül
 • emelj árat úgy, hogy népszerű maradj
 • szabadítsd fel magad a munka kötöttsége alól
 • válj önmagad urává


és még sok más elengedhetetlen információ!


A könyv egyaránt hasznos mind a kezdő és tapasztalt tanárok számára, akik célja a lendületes elindulás, később a magasabb szintre lépés. A szerző felfed és megoldásokat kínál alapvető hibák kiküszöbölésére, melyeket még a rutinos oktatók is gyakran elvétenek tudtukon kívül. Akár most vágsz bele a tanításba, akár csinálod már egy ideje, ez az írás biztosan még hatékonyabbá és magabiztosabbá tesz!


BELEOLVASOK 


AJÁNDÉKOT IS KAPSZ TŐLÜNK!

Ha most vásárolsz Sikeres Online Oktató könyvet, AJÁNDÉKBA adunk mellé egy fontos útmutatót, szintén elektronikus formában, amelyből megismerheted az online oktatás SZOKÁSRENDSZERÉT!

Az Etikai Kódex című e-könyv segítségével könnyen bepillantást nyerhetsz abba a rejtett világba, melyet már most tízezrek élveznek és használnak eredményesen világszerte!

KÉT KÖNYV EGY ÁRÁÉRT MOST MINDÖSSZE
4990 Ft helyett 2999 Ft-ért


Azonnal letöltheted, olvashatod, alkalmazhatod! Ne feledd, a SkypeSuli-ról letölthető valamennyi kiadvány minimális anyagi befektetés mellett a jövőd biztonságos előkészítését segíti.

Ha a saját életedbe invesztálsz, akkor ezek a könyvek Neked íródtak! Egy átlagos SkypeSuli-s tanóra áráért az ajánlat visszautasíthatatlan!


Vásárold meg ide kattintva! 


Az összeget online fizetéssel tudod rendezni. A könyvet e-mailben kapod meg PDF formátumban! A fizetést követően elektronikus számlát fogsz kapni az e-mail címedre. Egyéb fizetési módokhoz vedd fel velünk a kapcsolatot!

Minden mező kitöltése kötelező!

  vagy 
 • Tanárként és diákként is veszek órákat Robitól. Háromszor olvastam a könyvét újra és újra, nagyon hatékonnyá tesz a munkámban. Hihetetlen rálátása van az online szakma legapróbb részleteire is!

  - Alexandra, angol nyelvoktató

 • Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy könyv formájában is összefoglaltátok az online tanítás lényegét. A könyv szerintem nagyon jól sikerült, hiteles és gyakorlatias. Látszik hogy valós tapasztalaton alapul és kiérződik belőle az őszinte segítő készség. Sok munka áll mögötte és a szerzője valóban meg is érdemli a sikereit. Hasznos volt elolvasni és biztató, inspiráló, mindenki számára jó példa!

  - Rézi, angol nyelvoktató

 • Informatív, lényegre törő, alaposan és igényesen összerakott könyv. Kétszer is elolvastam, rengeteget segít és motivál!

  - Ildikó, angol nyelvoktató

 • Félve kezdtem neki az online tanárkodásnak, sok volt bennem a tisztázatlan kérdés. Robi könyve nagy hatással volt rám, teljesen megnyugtatott, magabiztossá tett!

  - Barbara, német nyelvoktató

 • Elkezdtem olvasni a könyvet és folyamatosan ezt mondtam magamban: "basszus, ez nekem miért nem jutott eszembe?". Beállítottam az adatlapomat a leírtak alapján és azóta is folyamatosan jönnek új diákok!

  - Péter, matematika tanár

 • Tele volt a könyv olyan gyakorlati tippekkel, amelyek segítségével tényleg főállású oktatóvá váltam - és mindezt online.

  - Anita, spanyol nyelvoktató

2 990 Ft

ennél olcsóbban nincs más

98%

az elégedettségi index

20+

leírt hasznos tipp

< 150 Ft

ennyibe kerül egy tipp


A mű szerzői jogvédelem alatt áll. A szerzői jogvédelem különösen a sokszorosítás, adaptáció, fordítás, más adathordozón történő tárolás és feldolgozás elleni védelemre vonatkozik, az elektronikus, vagy tárgyiasult (kinyomtatott) formában történő tárolást vagy feldolgozást is beleértve. A mű részben vagy egészben történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. A terjesztés és sokszorosítás jogával a szerző rendelkezik. A mű megvásárlása (szerzői jogdíjának a megfizetése) az csak az adott felhasználót jogosítja fel a mű letöltésére, tartalmának megismerésére, valamint saját célra történő másolat létrehozására.

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu