Inaktív oktató

Freund Zsuzsi 

 Próbaóra foglalás
Freund Zsuzsi

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Diákok! 8 éve foglalkozom általános és üzleti angol oktatással valamint érettségi és nyelvvizsga felkészítéssel. Az ELTE Keleti nyelvek és kultúrák szakán indológiát végeztem. Diplomám megszerzése után másfél évet Londonban éltem, ahol megismerkedtem a Cambridge CELTA módszerrel. Az első pillanattól magával ragadott a játékos és interaktív módszer. Már öt éve, hogy elvégeztem ezt a nemzetközi tanári képzést. Ezalatt számos cégnél (P&G, Allegro Kft., Hungaropharma, Adatmentés Kft.) tartottam csoportos órákat és magánórákat mind személyesen mind Skypeon illetve Microsoft Teamsen. Óráimat továbbra is a CELTA szellemében tartom sok beszéddel, hallgatási és játékos feladattal, melyeket a diákok igényeihez igazítok. Folyamatosan töltök fel gyakorló feladatokat Quizletre, Playpositra és Canvasra, hogy sose maradjatok tétlenek. :) Első ismerkedős óra INGYENES! SZÁMLAKÉPES VAGYOK MINDEN ESETBEN CSAK ELŐRE UTALÁSSAL VÁLLALOK ÓRÁT. A FIZETÉS 4 és 10 alkalmanként történik. -4 alkalom esetén 4200 Ft/60 perc -10 alkalom esetén 3800 Ft/60 perc Amennyiben csak 1 órát szeretnél: 4500 Ft/60 perc Elérhetőségeim email: zsuzsannafreund@gmail.com mobil: +36 30 2244855 Várom jelentkezésed! :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3800 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Freund Zsuzsi hozzászólásai

Új hozzászólás

Kiss Natália 😊 körülbelül 1 éve

Ez elmúlt években rengeteg angol tanárom volt, de sajnos látványos fejlődést egyiknél sem értem el. Azonban lassan másfél éve megtaláltam Zsuzsit, aki egyszerűen elképesztően jól tanít. ☺️ Rengeteg fejlődtem nála, köszönhetően a mindig változatos és érdekes óráknak, amiket tart. Mindenkinek bátran ajánlom! 😉

Jakab Attila 😊 körülbelül 1 éve

Zsuzsival hagyományos offline módon kezdtük a csoportos nyelvtanulást. Nagyon türelmes és jó tanárt ismertünk meg személyében, pillanatok alatt megtaláltuk a közös hangot és változatos nagyon jó hangulatú angol órákon vettünk részt nála. A korona vírus kapcsán megváltozott helyzetben a hagyományos nyelvórákat felváltotta az online oktatást. Őszintén szólva voltak kétségeim, hogy mennyire lehet hatékonyan tanulni ezen a módon, de az első óra után bebizonyosodott, hogy lehet. Zsuzsi változatos és érdekes feladatokkal készült az órákra csakúgy, mint korában a tantermi alkalmakra és előnyt kovácsolt az online jelentélből. Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek és ezúton is köszönjük neki!

Hasonló ajánlott oktatók

Colin Cooper
Angol B1 2500 Ft FREE
Énektanítás 2500 Ft FREE
Babus Ilona
Angol C1 3800 Ft FREE
Angol 3500 Ft
Vass Ilona
Olasz C2 4000 Ft FREE
Angol C2 4000 Ft FREE
Spanyol C2 4000 Ft FREE
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu