Kiemelt oktató

Boateng Áron 

 Üzenet küldése
Boateng Áron

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődők, leendő Diákjaim! Ha szeretnél MARADANDÓ, és KIEMELKEDŐ eredményeket elérni az angol beszéd, szókincs, nyelvtan és kiejtésed terén akkor ne keress tovább! Árak: Első óra INGYENES! - no rizikó :) 3500 Ft/60 perc Az iskolában jól belénk sulykolt magolás helyett nálam egy tematikus, korszerű és szórakoztató módszerrel sajátíthatod el az angol nyelvet. “Na jó, persze… de mit is értesz ez alatt?” Hát Lássuk: Tematikus: Az órák anyagát egy számodra mindig elérhető ONLINE DOKUMENTUM-ban teszem közzé. Az új szavakat és nyelvtant nem csak “átvesszük”, hanem módszeresen beépítjük az angolodba, hogy a már megszerzett tudás ne vésszen kárba. Korszerű: Szókincs fejlesztésedet olyan DIGITÁLIS SZÓTÁR-ral támogatom, melyhez hangi és képi anyagot is társítottam. Igény esetén az órákról HANGFELVÉTEL is készíthető, így mindig visszahallgathatod az előző órák tartalmát. Élvezetes: A hagyományos tankönyv használata mellett többek között különböző applikációk, Youtube, Netflix, hangoskönyvek és még sok más SZEMÉLYRE SZABOTT JÁTÉKOS GYAKORLAT-okkal formáljuk angol nyelvtudásod. Ha velem tanulsz, fejlődésed garantált és életre szóló! ;) Keress fel bizalommal! Áron

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Angol önéletrajz (CV) készítése


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Boateng Áron hozzászólásai

Új hozzászólás

K. Reni 😊 26 napja

Áronnal abszolút meg vagyok elégedve. Órái jó hangulatban telnek, célorientáltak, mindig felkészült, pörgős és kreatív. Nagy hangsúlyt fektetünk még a kiejtésre is, ami számomra nagyon hasznos. Érthetően magyaráz, pont annyit vár el, amennyi szükséges. Emellett érdeklődő, mert megkérdi, hogy változtatnánk -e valamit az óra menetén. Ami külön szimpatikus, hogy érdeklődési körhöz (is) passzoló feladatokat [go Reds! :)] ad. Számomra ez nagyon motiváló. Mindenkinek csak ajánlom Áront.

K. Zsuzsa 😊 körülbelül 1 hónapja

Ajánlom mindenkinek Áront! Középfokú nyelvvizsgára készülök. Nagyon jó hangulatban zajlanak az órák. Áron lelkiismeretesen és kreatívan készíti el az órák anyagait, külön figyelmet fordítva arra, hogy mi az, ami nehezebben megy. Sokkal könnyebben sikerül megjegyezenem az új szavakat és kifejezéseket, mert olyan kontextushoz tudom kapcsolni, ami érdekel. 

Demkó István 😊 körülbelül 1 hónapja

Kezdő szintről kezdtünk el együtt dolgozni Áronnal. A tematikát óráról órára, egyértelműen felépíti és dokumentálja, így az visszakereshető számomra. Ez jól jön amikor korábbi anyagokból keresek ki egy-egy témát. A témaköröket az érdeklődési körömhöz igazítja és figyelve a tempómra, haladunk folyamatosan a tananyaggal. Személyiségében egy közvetlen, laza embert ismertem meg, aki a tananyagot, a házi feladatot a szabadidőmhöz mérve határozza meg velem közösen. Egyúttal következetesen visszatér olyan témákhoz, szavakhoz amik nehezen ragadnak meg. Összességében szívből ajánlom mindenkinek, hogy kezdje el a közös munkát Áronnal.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu