Inaktív oktató

Bondor Richárd  

 Próbaóra foglalás
Bondor Richárd

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szia! Bondor Richárd vagyok, Ausztriában export-orientált management-et tanulok. Jelenleg is angol nyelvű oktatásban veszek részt, így a nyelvi újdonságokban friss a tudásom. 13 éve kezdtem az angol tanulást és utam során emeltszinű érettségire, illetve nyelvvizsgára tettem szert. Több emberrel sikeres érettségivel, egyetemi vagy iskolai jelentkezéssel ,valamint interjúra való felkészüléssel zárult. Diákjaim szívesen járnak hozzám vissza tanácsokért. A nemzetközi légkörnek köszönhetően, több külfölföldi cégnél interjúztam és jártam sikerrel. Ezekből sok tapasztalatot szereztem, így biztos vagyok benne, hogy mindenben segítségedre vagyok. Akár az iskolába, egyetemre, munkára akarsz jelentkezni, jó helyen jársz. Szívesen vállalok szövegek fordítását, motivációs levelek megírását. Ha csak egy jó fej srác társaságra vágysz, itt megtalálod. Közép és felső oktatásban szerzett tapasztalatom, illetve szakmám ,miatt számviteli, statisztikai és pénzügyi légkörben is jártas vagyok. Sikeresen teljesítettem németországban szakmai gyakorlatom, ahol könyvelés és egyébb pénzügyi területeken tevékenykedtem. Több diák társam is sikeresen vette az akadályokat az én segítségemnek köszönhetően. Magamról röviden, fiatalos, rugalmas, ambiciózus és gyors gondolkodású, de türelmes vagyok. Szívesen segítek másoknak ezért érzem úgy ,hogy a tanári pálya nekem való. 60 perc 3000ft/óra (különleges igények esetén ez eltérhet) Önéletrajz vagy motivációs levél 2000 ft/óra

Az óráim bemutatása

Az első órád a ház ajándéka, hogy kiderűljön jòl döntöttél, továbbá felmérem az angol tudásod, hogy személyes oktatási tervet készítsek a sikeres nyelv tanulás érdekében.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Önéletrajz és motivációs levél


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Bondor Richárd hozzászólásai

Új hozzászólás

Kocsis Zalán 😊 17 napja

A Ricsivel folytatott órák, nagyon megérték a pénzt! Elképesztő módon képes lebontani a dolgokat, hogy érthetőek legyenek, és mindig könnyedén és szórakoztatóan tartja az órákat. Egyszerűen zseniális hatékonysággal fejlődök. Régen féltem angolul megszólalni is.

Zodor Ivett 😊 körülbelül 1 hónapja

Csodálatos amit csinálsz! Szenvedélyed és elhivatottságod túlszárnyalja az elképzeléseim! Köszönöm, hogy átsegítettél ezen a nehéz és gyors féléven, őszintén szólva soha nem mentem volna át, a te segítséged nélkül! Még egyszer nagyon köszönöm!

Hatvan Krisztián Döme 😊 3 hónapja

Mióta Ricsivelntanulok, nagyon sokat fejlődött az angol nyelvtudásom, mert végre nem csak bemagolnom kell a nyelvtan szabályokat és a szavakat, hanema gyakorlatban is alkalmazzuk a tanultakat. Így a nyelvtant nem csak megtanulom, de meg is értem. A szókincset pedig nem felejtem el mert, a beszéd órákon sokat gyakoroljuk és ez segít abban hogy hosszútávon magaménak mondhassam őket. Remek óra adó!

Hasonló ajánlott oktatók

Angol nincs megadva
Angol 3500 Ft
Angol 3500 Ft FREE
Német 3500 Ft FREE
Francia 3500 Ft FREE
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu