Ertl Orshee 

 Üzenet küldése
Ertl Orshee

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Konzultációimmal szakértőket és vezetőket támogatok, hogy beosztásukhoz illő eleganciával és magabiztossággal adhassák át üzenetüket minden helyzetben - angolul is! Szeretnék Neked is segíteni, hogy elérd a kitűzött céljaidat. Ügyfeleim visszajelzését a honlapomon olvashatod: www.YourElegantMessage.com ÖNBIZALOMNÖVELŐ ANGOL Ha nyelvkészségben hátrányosnak érzed magad, akkor is jó helyen jársz! Ezt a tulajdonságodat együtt fogjuk sutba dobni :) Ha pedig elégedett vagy magaddal, csak fejlődni szeretnél, a gyakorlatok további útmutatást adnak majd. Hiszek a gyakorlatias, személyre szabott példákban, melyet diákjaim mindig örömmel fogadnak. Hátteremnek köszönhetően szükség esetén nem csak a nyelvtanulásban, hanem az önbizalomban, magabiztosságban is segítelek - így két legyet üthetsz egy csapásra. Ahonnan -többek közt - merítek: korábbi munkáim során kritikus volt a tárgyalási szintű nyelvismeret, melyet tovább bővítettem egyéb tapasztalataimmal (Európa Bajnokság szervezés, külföldi munka, utazás, stb.). Többéves nyelvoktatói tapasztalattal, felsőfokú nyelvvizsgával, valamint több angol nyelvű képesítéssel rendelkezem. COACHING A coaching akkor lehet a segítségedre, ha az előtted álló dilemmákat, elakadásokat szeretnéd megoldani, vagy az összetettebb helyzetekben, kihívásokkal teli életszakaszaidban keresel segítséget. A módszer alapja a kölcsönös bizalom (pl. kötelező titoktartás a coach részéről) és az elkötleződés, hisz a coach csak a varázspálca, a várázsigéket Neked kell kimondanod. Nem tanácsadásról van szó, hisz nem kész ötleteket kapsz, hanem segítséget és támogatást, hogy a meglévő erőforrásaiddal megtaláld a benned rejlő lehetőségeket, megoldásokat. Akkreditált life coaching képesítéssel rendelkezem. Óraidőpontok és coaching ülések megegyezés szerint. A fizetés átutalással történik, melyről minden esetben elektronikus számlát küldök.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  állásinterjú felkészítés, üzleti kommunikáció, értekezlet szimuláció, stb. - akár angolul

Coaching tantárgy
Üzleti kommunikáció tantárgy


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Ertl Orshee hozzászólásai

Új hozzászólás

Niki 😊 15 napja

Orsival több mint egy hónapja gyakoroljuk az angolt heti két órában. Elsősorban az angol kommunikáció fejlesztése és a passzivvá vált tudásom visszahozatala miatt kerestem meg. Gyakran nem tudok eleget foglalkozni a tanulással és többször gondolkoztam rajta, hogy feladom, de az órák után mindig újra folytatni szeretném. Minden alkalommal érzem, hogy fejlődök helyre kerülnek az igeidők és leegyszerűsödnek az eddig bonyolultnak tűnő mondatszerkezetek is. Bátran ajánlom minden nyelvtanulónak.

Gergő 😊 körülbelül 1 hónapja

Orsit bátran ajánlom mindenkinek, mert vele az órák úgy zajlanak, ahogy én szeretném. Mindig arra összpontosít amire aktuálisan nekem szükségem van. Minden óráról viszek magammal valamit, amit beépíthetek a gyakorlatba. Aki szeretne fejlődni és javítani az angolján az bátran keresse Orsit.

Gergő 😊 körülbelül 1 hónapja

Orsit bátran ajánlom mindenkinek, mert vele az órák úgy zajlanak, ahogy én szeretném. Mindig arra összpontosít amire aktuálisan nekem szükségem van. Minden óráról viszek magammal valamit, amit beépíthetek a gyakorlatba. Aki szeretne fejlődni és javítani az angolján az bátran keresse Orsit.

Kolozs Dóra 😊 körülbelül 1 hónapja

Az elmúlt jó pár hét együttműkődése alapján bátran ajánlom mindenkinek Orsit. Az első tanárom aki kifejezetten a kommunikációra összpontosít, természetesen a közben felmerülő nyelvtant is mindig tisztázzuk. Nagyon kedves és motiváló személyiség. Keressétek bátran nagyon rugalmas.

Szabó Gergely körülbelül 1 éve

Orshee-val lassan egy hónapja gyakorlom az angolt, egy héten két alkalommal, előre egyeztetett időpontokban. Az órák számomra nagyon hasznosak, Orshee proaktív, előre kitalálja, miről beszéljünk, és segít, ha valahol elakadok. A beszélgetések könnyen zajlanak, jó hangulatban, a 45 perc gyorsan eltelik, emellett lehetőségem van olyan témákról is beszélni, amikről korábban nem beszéltem, így a szókincset is tanulhatom. Az órák végén mindig átbeszéljük a tapasztalatokat, a kiejtést, illetve, hogy az adott kifejezésekre milyen szinonímák vannak.

Örülök, hogy nála vettem fel az órákat, nagyon hasznosnak érzem a munkám szempontjából a gyakorlást. Csak ajánlani tudom.

Y

Szabina Söjtöri körülbelül 1 éve

Őszintén szólva szerencsésnek érzem magam, hiszen Orshee személyében egy nagyon jó tanárra leltem. Külföldön élek, és amit tanulok, azonnal tudom kamatoztatni. Amikor kiköltöztem Angliába nagyon gyenge angol nyelvtudással érkeztem, és amit a körülöttem lévőktől tanultam azt kezdtem el használni, így sajnos nagyon helytelenül beszélek/tem. A kezdetektől nagyon bátor voltam a kevés angolommal is, mert tanulni akartam. Így kaptam pár nem túl építő kritikát és az idő előrehaladtával hiába fejlődtem, sajnos nagyon bennem maradt ez a negatív élmény és egy bizonyos szinten saját magamat kezdetem el akadályozni. Orshee nem csak az angol nyelv elsajátításában segít és a nyelvvizsgára való felkészítésben, hanem segített leküzdeni ezt a kellemetlen akadályt és most már ott tartok, hogy az új önéletrajzomat írom és próbálom össze szedni a gondolataimat egy rendes interjúra, ahol a képesítésemnek megfelelő szinten kell majd beszélnem. Pedig pár hónapja még úgy voltam vele, hogy majd jövőre…..Az az út már nem tűnik olyan hosszúnak, ami előttem van még és ezt Orsheenak köszönhetem!

Márton Árvai körülbelül 1 éve

Orshee-val nagyon jó együttdolgozni, rendkívül gyakorlatias és arra megy rá, hogy minél gyorsabban magabiztosan tudjak kommunikálni angolul. Az óraszervezéssel kapcsolatban rendkívül rugalmas. Csak ajánlani tudom mindenkinek a vele való közös munkát!

Zsuzsi körülbelül 1 éve

Elrepül az óra, ez valószínű azért van mert intelligensen, türelmesen vezeti az órákat figyelmet fordít arra, hogy megtalálja az egyén tanulási stílusát.
Nagyon sokat segít abban hogy szépen, választékosan fejezzem ki magam angolul, ez volt a kérésem tőle.
Jó humorú, kedves személyiség csak Őt ajánlom.
Plusz a nyelvtani helyességre mindig kedvesen figyelmeztet vagy azonnal, vagy az óra végén összefoglalva visszatérünk, pontos, precíz.

Vera körülbelül 1 éve

Orsheeval pár hónapja kezdtünk el angolozni, sokkal magabiztosabb vagyok nem ugrik át részeket csak akkor megyünk tovább ha biztos abban ha jól elsajátítottad az alapokat. Nagyon kedves és rugalmas és személyre szabott. Mindenkinek csak ajánlani tudom

Margit Hegyi körülbelül 1 éve

Orshee nekem a passzív tudásom "elővarázslásában" és magabiztosságom növelésében segített a legtöbbet.
Ezen kívül sok új dolgot is tanultam, amit a mindennapi életben azóta is intenzíven használok. Szuper volt, ahogy felépítettük, hogy mire is van pontosan szükségem. Még arra is figyelt, hogy milyen témák érdekelnek.
Orshee nem csak hasznos tudást ad, de partnerként dolgozik együtt veled a célod eléréséig. Nagyon ajánlom!

Ádám körülbelül 1 éve

Amióta elkezdtem Orsheeval rendszeresen gyakorolni az angolt, azóta nem
csak a magabiztosságom, hanem kommunikációm minősége is jelentősen
megugrott.
Már nem fagyok le nemzetközi környezetben, ha az
előadásomat követően kérdeznek tőlem, és egyre bátrabban hozzá tudok
szólni angolul szakmai kérdésekhez is. Orshee segített letisztázáni a
nyelv logikai alapjait és helyre tenni olyan korábbi mumusokat, mint
például a passzív szerkezet.
A változatos és közvetlen témákon kívül
azt is szeretem benne, hogy a hétköznapok során felmerült nyelvtani
kételyeimre is választ kapok és valahogy mindig ráérez, hogy mi az amit
nem értek benne.

Balint Kovacs körülbelül 1 éve

Orshee nagyon türelmes és kedves. Annak ellenére is, hogy az órákon kívül nincs nagyon időm a nyelvtanulással foglalkozni, úgy érzem fejlődök. Nagyon szeretem az óráit!

Papp Barbara körülbelül 1 éve

A legjobb döntés volt az angol tanulásom során, hogy Orsheera ráírtam itt a Skypesulin ő pedig rugalmasan, nagyon szimpatikusan "hozzámállva", tele energiával keresett mindkettőnknek megfelelő időpontot, melyben az angol tanulásom során sem csalódom...sőt. Ha nehézségeid vannak a beszéddel, vagy csak szeretnéd fejleszteni a szókincsed Orshee tökéletes választás! Gyakorlatias, az anyanyelvi beszédben használatos kifejezésekkel, szavakkal topon van, még a szavak egyszerűbb megjegyzésére is vannak praktikái. :-) Jó szívvel ajánlom Őt!

Lassán Edit több, mint 2 éve

Nagyon orulok, hogy ratalaltam Orsheera, mivel ritka az ennyire empatikus, turelmes es abszolut tanítvanycentrikus oktato. Rovid idon belul, kozos erovel sikerult oldani az angol nyelvvel kapcsolatos gatlasaimat. Orsheetol eletvezetesi tanacsadast is kertem, mely teruleten szinten szep eredmenyeket ertunk el, tobbek kozott az onbecsules es az onkifejezes teren. Orshee nagyon finoman es ugyesen mozdított el egy olyan szintre, ahol a kisebbrendusegnek, onostorozasnak es keptelensegerzesnek nincs letjogosultsaga. Tiszta szívbol tudom ajanlani ot.

Czerman Gábor több, mint 2 éve

Orsheet azért választottam, mert fontos volt számomra, hogy az általános angol mellett az üzleti angol területén is fejlődhessek. Az óráink jól telnek, nem egész két hónap után szerintem már fejlődés is látszik, legalábbis magabiztosabbnak érzem magam, ha angolul kell kommunikálnom. Időbeosztásban és témaválasztásban abszolút rugalmas. Mindenkinek ajánlom, aki fejleszteni szeretné nyelvtudását.

Zsuzsanna Szabó több, mint 2 éve

Orshee végtelenül türelmes és rugalmas. Az órákat az igényeim szerint alakítja. Segít leküzdeni a folyamatos beszéddel kapcsolatos gátlásaimat, konstruktív javaslataival egyre bátrabbnak érzem magam óráról órára. Szívből ajánlom őt mindenkinek!

László Sára több, mint 2 éve

Két hónapja tanulok Orsheeval és én nagyon örülök, hogy rátaláltam, mert már ez idő alatt is rengeteget fejlődtem.Határozottabban kommunikálok és írok meg akár egy esszét, ami azelőtt nagy frusztrációt okozott bennem. Nagyon türelmes és nekem sokat jelent, hogy biztat. Az órái személyre szabottak, így olyan ütemben tudunk haladni, ami számomra a legmegfelelőbb. Ráadásul az időpontokat illetően is nagyon rugalmas, ez a változó beosztású munkám miatt különösen hasznos. Nagyon szívesen ajánlom őt mindenkinek!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu