Krisztina Nagyistókné H. 

 Üzenet küldése
Krisztina Nagyistókné H.

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


BESZÉDCENTRIKUS nyelvoktatás KANADÁBÓL Ha nemcsak tanulgatnál, de végre CÉLT is érnél! Jó hangulatú órákon fejlesztheted a tudásod; MEGÉRTED és meg is szereted velem az angol nyelvet! :) Minden óra SZEMÉLYRE SZABOTT a lehető legnagyobb hatékonyság elérése érdekében! Tanulóim referenciáit lentebb olvashatod, ha, érthető módon, a többi nyelvtanuló véleményére lennél kíváncsi! Jöjjenek a részletek: Mikor tudok SEGÍTENI? 1., Ha végre elkezdenél angolozni vagy már TÖBBSZÖR NEKIFUTOTTÁL de valamiért mindig elakadtál: lépésről lépésre vezetlek végig; egyszerű útmutató, követhető magyarázatok 2. Ha az ISKOLAI feladatokhoz van szükséged egy segítő kézre 3., Ha NEM mersz MEGSZÓLALNI angolul 4., Ha KÜLFÖLDI utazáshoz, tanuláshoz, külföldre költözéshez van szükséged az angol nyelvre 5., Ha Office English-t tanulnál 6., Ha MUNKAINTERJÚRA készülsz További részletek a weboldalamon: https://www.canadaenglish121.hu/english121-altalanos-angol/ 7., Ha érettségizni/ NYELVVIZSGÁZNI szeretnél (BME, Origo, IELTS...) https://www.canadaenglish121.hu/bme-vagy-ielts/ Pár gondolat rólam: - ANGOL NYELVTANÁRI DIPLOMA (honosított, Kanadában is elfogadott: Bachelor of Education) - 13 év tanítási gyakorlat (magán, céges, csoportos) - TEFL (Teaching English as a Foreign Language) bizonyítvány - BME és IELTS nyelvvizsga felkészítői bizonyítvány -- rengeteg sikeres nyelvvizsgázóval a hátam mögött - beszéd-centrikus nyelvoktatói oklevél - 10 év külföldi nyelvgyakorlat, jelenleg Kanada, de korábban: Anglia, USA, luxushajó Az ÓRÁK időpontja: hétfőtől péntekig (délután ill. este) Óradíj: - általános iskolásoknak: 2500 Ft/30 perc - kezdőtől középfokig: 4000 Ft / 45 perc - angol nyelvű munkainterjúra való felkészítés/ általános középfok felett: : 4000 Ft/40 perc (Párokban tanulóknak kedvezményes óradíj) Minden tananyagot én biztosítok, semmi pluszra nem kell költened! INGYENES megbeszélő óra (30 perc) ***** MINŐSÉGI NYELVOKTATÁS ***** Olvasd el a TANULÓIM VISSZAJELZÉSEIT lentebb! (Mind min. 50 együtt tanult óra után) Ha Te is hasonló eredményeket szeretnél, érdeklődj privát üzenetben! I can't change the world, but I can change your English! Hope to see you soon! :) ELÉRHETŐSÉGEK: https://www.canadaenglish121.hu/online-english/ email: info@canadaenglish121.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4000 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Angol nyelvű munkainterjúra felkészítés


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Krisztina Nagyistókné H. hozzászólásai

Új hozzászólás

Ponyokai Béla 😊 körülbelül 1 hónapja

Számomra két fontos dolog van egy nyelvtanárban. Az egyik, hogy hatékonyan tudja átadni a szükséges tudást, a másik, hogy amikor jön az újabb óra várakozással tekintsek elébe és motivált tudjak lenni. Kriszta mindkettőre képes, ezért remek tanárnak tartom. Órái pörgősek, mindig tudott minden kérdésemre azonnal válaszolni, ezzel a figyelmemet mindig ott tudta tartani az órán, jól meglátja a tanítvány gyengeségeit és így valódi személyreszabott fejlesztést tud elérni, mellyel rendkívül hatékony volt az órai részvételem és pozitív ėlményekkel tudtam gazdagodni. A páromnak is volt szerencséje hozzájárni,akinek szintén ugyanez a véleménye.Professzionális tanár, mindenkinek csak ajánlani tudom! Fenti elégedettségem egyértelmű bizonyítéka, hogy a lányom tanítását is rábíztam, akinek a véleménye megegyezik az általam már leirtakkal, ami azért egy tininél már nagy szó 😀.

Dobler András 😊 3 hónapja

Annyiszor kezdtem újra az angolt, hogy elrettentő példa lehetek bárki számára. Kifogás hegyek, motiválatlan hozzáállás és persze tanár problémák...így szummázhatom eddigi angol tanulói "pályafutásomat". Mostanáig. Krisztina zseniális tanár! Segítőkész, rugalmas, türelmes, pontosan tudja hogyan motiváljon óráról-órára és persze mindezek mellett elképesztő szakmai tudása van. Abszolút igaz kettőnk kapcsolatára az egyik ismeretlen szerző mondása: " A tanárom azt hiszi okosabb vagyok, mint amilyen vagyok. Úgyhogy az vagyok."

Csilla Gergely 😊 4 hónapja

Mindenkinek szívből ajánlom Krisztinát. Nagyon jól kialakított rendszere van a nyelvoktatáshoz. Érződik, hogy nem csak beszéli a nyelvet, hanem vérbeli tanár is. Ez nagyon fontos szerintem mert könnyebben adja át a szükséges tudást és fenntartja a tanuló motivációját is. Mindig tudja, hol tartottunk, összeszedetten és személyre szabottan tartja óráit. Nagyon pozitív a személyisége, így mindig örömmel várom a következő alkalmat amikor tanulhatok tőle.

Anikó Hegedûs 😊 5 hónapja

A legjobb tanár akivel valaha találkoztam. Végtelenül kedves, motiváló, türelmes, jól magyaráz. Jól felépitett órarendszerrel dolgozik. Az órái szinesek, és nem unalmasak. Legyél kezdö vagy haladó, vagy éppen nyelvizsgára készülsz bátran fordulj hozzá. Én csak ajánlani tudom!

Faragó Zoltán 😊 6 hónapja

Kezdőként jobb tanárt nem tudok elképzelni. Nekem a kereséskor nagyon fontos szempont volt, hogy valódi tanárnál tanuljak. Nagyon nagy választék van az interneten de ahogy néztem annak a fele sem tanár, elhiszem hogy profin beszélik a nyelvet, kint éltek valahol x-tíz évet de ez nekem még nem garancia arra, hogy meg is tud engem tanítani,át tudja adni a tudását. Kriszta vérbeli TANÁR, végtelenül türelmes, motiváló ,az órák valóban beszédcentrikusak és ami fontos, nagyon jó hangulatban telnek s így sokkal könnyebb legyőzni a kezdeti tudatlanságból fakadó gátlásokat.

Móritz Anikó 😊 6 hónapja

Krisztina igazán profi szakember, kíváló pedagógus! Jómagam már évek óta több alkalommal nekiláttam angolt tanulni, mindíg másik tanárnál, magán úton, vagy munkahelyen, de többször abba is hagytam. Így hiányos volt a tudásom, az alapok, a nyelvtan, kiejtésem,minden... Krisztina pillanatok alatt felmérte milyen tankönyvből, milyen módszerrel hogyan kellene tanulnom! Nagyon kedves, türelmes! Szuper ahogy a skype működik vele, megosztja a feladatokat képernyőn, gyakoroljuk a kiejtést, a nyelvtant olyan jól elmagyarázza, hogy egyszerre megértettem mindent! Mindenkinek jószívvel ajánlom! Garantált fejlődés! Nagyon hálás vagyok Krisztinának!

Peti-Paár Andrea 😊 6 hónapja

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Krisztinára. Az órák mindig jó hangulatban telnek. Szenvedélye az angol, ami motiváltan hat rám is. Nekem az angol nyelvtan megértése mindig is nagy gondot okozott, de Krisztina módszere végre segített megérteni ennek logikáját magolás nélkül. Mindamellett, hogy egyaránt ismeri a brit és az amerikai angolt, nemcsak az egyetemen tanult pedagógiai tudást adja át, hanem a mindennapok során összegyűjtött ismereteit is. Krisztina nagyon elhivatott, az órákra mindig felkészül, türelmes és kedves velem.

G. Hajnalka 😊 7 hónapja

Nagyon ajánlom Krisztinát mindenkinek, aki jól megszeretne tanulni angolul. Engem IELTS nyelvvizsgára készít fel. Kommunikációt, íráskészséget és nyelvtant is tanulunk. Angol tanár végzettsége van, ami szerintem fontos! Ismeri a brit és amerikai angol közti különbségeket is. Hozzám az amerikai angol közelebb áll, ezért azt helyeztük előtérbe. :)) Az órákra mindig előre felkészül, és minden diákja számára külön “tantervet” készít! Őszintén csak ajánlani tudom, ha a legjobb angol tanárt keresed!

Kovács László 😊 7 hónapja

Krisztával az angol nyelvtanulás teljesen más, mint amit korábban bárkitől tapasztaltam! Kriszta nem csak szakmailag, de mint tanár is egy teljesen felkészült és profi megközelítésből tanít. Rengeteg módszere van amivel többé nem okoz problémát egy feltételes mód, egy előidejűség, vagy más nyelvtani szerkezet helyes alkalmazása, akár azonnal élő beszédben. Korábban sajnos ezeket nem tudtam hova kötni és gyakran magoltam a kifejezéseket és a nyelvtani szerkezeteket is. Aki nem magolva és szenvedve szeretne angolul jól megtanulni, annak mindenképp Krisztát javaslom.

Nagy Erzsébet 😊 7 hónapja

Krisztina mindig lelkesít, türelmes, támogat. Nagyon jól elmagyaráz mindent.

Nagy Erzsébet 😊 7 hónapja

Kifejezetten ajánlom más diákok számára Krisztinát. Az órák beszédcentrikusak, ami nekem nagyon fontos. A német után számomra a kiejtés jelenti talán a legnagyobb kihívást, kicsit küzdöttünk az elején,de sokat fejlődtem ezen a téren is. Az órák mindig jó hangulatban telnek. Bárki, aki kérdezi tőlem milyen így tanulni, csak azt tudom mondani hogy szuper.

Nagyné Kakó Zsuzsi 😊 7 hónapja

Nyelvvizsgára való felkészülésben nagyon sokat segített nekem Krisztina: türelmes, széleskörű tudással rendelkező pedagógus. Óráink mindig jó hangulatban teltek. Oktatóanyagai jól elsajátíthatóak mindenkinek. Jó szívvel ajánlom az angolt tanulni szándékozóknak, nemcsak diákoknak :)

Varga Csaba 😊 7 hónapja

Nagyon szeretek tanulni Krisztinával. Nekem a szóbeli középfok hiányzik, erre mentünk rá. A lehetséges szóbeli tételeken megyünk végig, sok-sok érdekes dologgal kiegészítve, egy-egy problémásabb témára jobban kitérve. Rengeteg bővült a szókincsem, bátrabban beszélek, a szövegértésem pedig szerintem óriásit javult. Hamarosan nyelvvizsgázok, és para nélkül vágok bele. Amit még megemlítenék Krisztánál, hogy nagyon türelmes, nekem sokszor néha gondom akad a tanulással, de ezt jól kezeli, átlendít a problémán. Nyilván neki is vannak elvárásai, ugye amennyit ad annyit saját magadnak is hozzá kell tenni, és persze nem varázsló, de jó vele tanulni és jól lehet fejlődni mellette!

Simoncsik Viktória 😊 körülbelül 1 éve

Szuperek, beszéd centrikusak voltak az órák. Nagyon lelkes oktató, mindig felkészült volt. Öröm volt vele/tőle tanulni.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu