Krisztina Kanadából 

 Üzenet küldése
Krisztina Kanadából

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


BIZTOS ANGOL nyelvtudásra vágysz?? Egy jó tanár segítségével bármi elsajátítható! Ugye Te is így gondolod? SZÍNVONALAS, BESZÉDCENTRIKUS angol oktatás Kanadából Elkezdenéd? Felfrissítenéd? Társalognál? Nyelvtanoznál? Nyelvvizsgáznál? Érettségiznél? Interjúznál? Netán külföldön továbbtanulnál vagy dolgoznál? ÉS NINCS, AKI SEGÍTSEN? Keress bizalommal! Több száz tanulómmal sikerült megtanítani, megszerettetni az angol nyelvet! ***** Kattints az utóbbi hónapok TANULÓI VISSZAJELZÉSEIRE lentebb! És csatlakozz Te is az elégedett tanulóim köréhez! :) ***** MIÉRT érdemes hozzám fordulnod? - Egy éve a Skypesulin, de már több, mint 20 éve az oktatatás területén - Angol NYELVTANÁRI DIPLOMA - 13 éves tanítási TAPASZTALAT ( Origo, BME, IELTS stb. nyelvvizsga felkészítő)--- Mindezt a TE NYELVTUDÁSOD szolgálatába állítjuk! Ha velem tanulsz, semmi sem ment meg a sikeres érettségitől, nyelvvizsgától vagy álmaid munkájától! - Kilenc év angol nyelvterületen (Anglia, USA, luxushajó, jelenleg KANADA) --- Az ÉLETBEN HASZNÁLT ANGOLT is megtanítom neked. Sokkal színesebb a tananyag, szinte szórakozás minden óra! - BESZÉDCENTRIKUS oktatói oklevél --- A SZEMÉLYRE SZABOTT órákon rengeteget fogsz fejlődni! - TAPASZTALATOM, HATÉKONYSÁGOM és ELKÖTELEZETTSÉGEM magasabb az átlagnál! Pontosan tudom, hogy az egyes témakörökön, készségeken belül mely részek szoktak tanulási nehézséget okozni a magyar nyelvtanulóknak. - KIALAKULT MÓDSZEREKKEL, magyarázatokkal segítelek túllendülni a problémákon - Minden tananyagot én biztosítok, semmi pluszra NEM KELL KÖLTENED! Az órákat hétfőtől péntekig délutáni ill. esti időszakban tartom. Alapfoktól középfokig: 4000 ft / 45 perc Általános középfok felett: 4300 ft / 45 perc INGYENES felmérő-/megbeszélő óra (30 perc) ***** MINŐSÉGI NYELVOKTATÁS! ***** Kattints az utóbbi hónapok TANULÓI VISSZAJELZÉSEIRE lentebb! Ha Velük sikerült, Veled miért ne sikerülne? :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4000 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Krisztina Kanadából hozzászólásai

Új hozzászólás

Dobler András 😊 23 napja

Annyiszor kezdtem újra az angolt, hogy elrettentő példa lehetek bárki számára. Kifogás hegyek, motiválatlan hozzáállás és persze tanár problémák...így szummázhatom eddigi angol tanulói "pályafutásomat". Mostanáig. Krisztina zseniális tanár! Segítőkész, rugalmas, türelmes, pontosan tudja hogyan motiváljon óráról-órára és persze mindezek mellett elképesztő szakmai tudása van. Abszolút igaz kettőnk kapcsolatára az egyik ismeretlen szerző mondása: " A tanárom azt hiszi okosabb vagyok, mint amilyen vagyok. Úgyhogy az vagyok."

Csilla Gergely 😊 24 napja

Mindenkinek szívből ajánlom Krisztinát. Nagyon jól kialakított rendszere van a nyelvoktatáshoz. Érződik, hogy nem csak beszéli a nyelvet, hanem vérbeli tanár is. Ez nagyon fontos szerintem mert könnyebben adja át a szükséges tudást és fenntartja a tanuló motivációját is. Mindig tudja, hol tartottunk, összeszedetten és személyre szabottan tartja óráit. Nagyon pozitív a személyisége, így mindig örömmel várom a következő alkalmat amikor tanulhatok tőle.

Anikó Hegedûs 😊 2 hónapja

A legjobb tanár akivel valaha találkoztam. Végtelenül kedves, motiváló, türelmes, jól magyaráz. Jól felépitett órarendszerrel dolgozik. Az órái szinesek, és nem unalmasak. Legyél kezdö vagy haladó, vagy éppen nyelvizsgára készülsz bátran fordulj hozzá. Én csak ajánlani tudom!

Faragó Zoltán 😊 2 hónapja

Kezdőként jobb tanárt nem tudok elképzelni. Nekem a kereséskor nagyon fontos szempont volt, hogy valódi tanárnál tanuljak. Nagyon nagy választék van az interneten de ahogy néztem annak a fele sem tanár, elhiszem hogy profin beszélik a nyelvet, kint éltek valahol x-tíz évet de ez nekem még nem garancia arra, hogy meg is tud engem tanítani,át tudja adni a tudását. Kriszta vérbeli TANÁR, végtelenül türelmes, motiváló ,az órák valóban beszédcentrikusak és ami fontos, nagyon jó hangulatban telnek s így sokkal könnyebb legyőzni a kezdeti tudatlanságból fakadó gátlásokat.

Móritz Anikó 😊 2 hónapja

Krisztina igazán profi szakember, kíváló pedagógus! Jómagam már évek óta több alkalommal nekiláttam angolt tanulni, mindíg másik tanárnál, magán úton, vagy munkahelyen, de többször abba is hagytam. Így hiányos volt a tudásom, az alapok, a nyelvtan, kiejtésem,minden... Krisztina pillanatok alatt felmérte milyen tankönyvből, milyen módszerrel hogyan kellene tanulnom! Nagyon kedves, türelmes! Szuper ahogy a skype működik vele, megosztja a feladatokat képernyőn, gyakoroljuk a kiejtést, a nyelvtant olyan jól elmagyarázza, hogy egyszerre megértettem mindent! Mindenkinek jószívvel ajánlom! Garantált fejlődés! Nagyon hálás vagyok Krisztinának!

Peti-Paár Andrea 😊 3 hónapja

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Krisztinára. Az órák mindig jó hangulatban telnek. Szenvedélye az angol, ami motiváltan hat rám is. Nekem az angol nyelvtan megértése mindig is nagy gondot okozott, de Krisztina módszere végre segített megérteni ennek logikáját magolás nélkül. Mindamellett, hogy egyaránt ismeri a brit és az amerikai angolt, nemcsak az egyetemen tanult pedagógiai tudást adja át, hanem a mindennapok során összegyűjtött ismereteit is. Krisztina nagyon elhivatott, az órákra mindig felkészül, türelmes és kedves velem.

G. Hajnalka 😊 3 hónapja

Nagyon ajánlom Krisztinát mindenkinek, aki jól megszeretne tanulni angolul. Engem IELTS nyelvvizsgára készít fel. Kommunikációt, íráskészséget és nyelvtant is tanulunk. Angol tanár végzettsége van, ami szerintem fontos! Ismeri a brit és amerikai angol közti különbségeket is. Hozzám az amerikai angol közelebb áll, ezért azt helyeztük előtérbe. :)) Az órákra mindig előre felkészül, és minden diákja számára külön “tantervet” készít! Őszintén csak ajánlani tudom, ha a legjobb angol tanárt keresed!

Kovács László 😊 3 hónapja

Krisztával az angol nyelvtanulás teljesen más, mint amit korábban bárkitől tapasztaltam! Kriszta nem csak szakmailag, de mint tanár is egy teljesen felkészült és profi megközelítésből tanít. Rengeteg módszere van amivel többé nem okoz problémát egy feltételes mód, egy előidejűség, vagy más nyelvtani szerkezet helyes alkalmazása, akár azonnal élő beszédben. Korábban sajnos ezeket nem tudtam hova kötni és gyakran magoltam a kifejezéseket és a nyelvtani szerkezeteket is. Aki nem magolva és szenvedve szeretne angolul jól megtanulni, annak mindenképp Krisztát javaslom.

Nagy Erzsébet 😊 3 hónapja

Krisztina mindig lelkesít, türelmes, támogat. Nagyon jól elmagyaráz mindent.

Nagy Erzsébet 😊 3 hónapja

Kifejezetten ajánlom más diákok számára Krisztinát. Az órák beszédcentrikusak, ami nekem nagyon fontos. A német után számomra a kiejtés jelenti talán a legnagyobb kihívást, kicsit küzdöttünk az elején,de sokat fejlődtem ezen a téren is. Az órák mindig jó hangulatban telnek. Bárki, aki kérdezi tőlem milyen így tanulni, csak azt tudom mondani hogy szuper.

Nagyné Kakó Zsuzsi 😊 3 hónapja

Nyelvvizsgára való felkészülésben nagyon sokat segített nekem Krisztina: türelmes, széleskörű tudással rendelkező pedagógus. Óráink mindig jó hangulatban teltek. Oktatóanyagai jól elsajátíthatóak mindenkinek. Jó szívvel ajánlom az angolt tanulni szándékozóknak, nemcsak diákoknak :)

Varga Csaba 😊 3 hónapja

Nagyon szeretek tanulni Krisztinával. Nekem a szóbeli középfok hiányzik, erre mentünk rá. A lehetséges szóbeli tételeken megyünk végig, sok-sok érdekes dologgal kiegészítve, egy-egy problémásabb témára jobban kitérve. Rengeteg bővült a szókincsem, bátrabban beszélek, a szövegértésem pedig szerintem óriásit javult. Hamarosan nyelvvizsgázok, és para nélkül vágok bele. Amit még megemlítenék Krisztánál, hogy nagyon türelmes, nekem sokszor néha gondom akad a tanulással, de ezt jól kezeli, átlendít a problémán. Nyilván neki is vannak elvárásai, ugye amennyit ad annyit saját magadnak is hozzá kell tenni, és persze nem varázsló, de jó vele tanulni és jól lehet fejlődni mellette!

Simoncsik Viktória 😊 9 hónapja

Szuperek, beszéd centrikusak voltak az órák. Nagyon lelkes oktató, mindig felkészült volt. Öröm volt vele/tőle tanulni.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu