Krisztina Nagyistókné 

 Üzenet küldése
Krisztina Nagyistókné

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Hivatásom a hobbim! ANGOL NYELVTANÁRI DIPLOMÁVAL, nyolc év KÜLFÖLDI (angol nyelvterület) nyelvgyakorlattal a hátam mögött, jelenleg KANADÁból segítem a tanítványaimat, hogy megszeressék az angol nyelvet. :) Ha BAKANCSLISTÁDON szerepel a FOLYÉKONY ANGOL nyelvtudás, írj vagy hívj bizalommal, segítek elérni a kitűzött céljaidat: -elkezdeni angolt tanulni vagy felfrissíteni a régen elfeledettnek hitt nyelvtudásod és egy szinttel tovább lépni -gyakorolni az angol TÁRSALGÁST vagy akár a NYELVTANT megszeretni! :) -NYELVVIZSGÁRA / ÉRETTSÉGIRE felkészülni -önéletrajzot írni, angol nyelvű MUNKAINTERJÚN jól szerepelni -vagy felvértezni téged olyan nyelvtudással, ami nagyban segít a későbbi KÜLFÖLDI továbbtanulásban vagy MUNKAVÁLLALÁSBAN! MINŐSÉGI NYELVOKTATÁS! Kérlek olvasd el a tanulóim visszajelzéseit! ANGOL NYELVTANÁRKÉNT, 13 év tanítási gyakorlattal rendelkezem, mindez nyelviskolai, nyelvvizsga felkészítői ill. magánoktatói keretek között. - Rengeteg magántanulót, diákot oktattam, készítettem fel sikeres érettségire/ nyelvvizsgákra - Céges oktatóként tanítottam a Stadler, Béres, Magyar Honvédség, Országos Mentőszolgálat, Tigáz, Pedrollo, stb. cégeknél - Többek között diplomamentő program és féléves, intenzív, középfokú nyelvvizsgára felkészítő TANFOLYAMOK sikeres oktatója voltam éveken keresztül - BESZÉD-CENTRIKUS nyelvoktatói végzettséget is szereztem, amit a gyakorlatban előszeretettel használok az óráimon. :) - Éltem és dolgoztam még Angliában, az USA-ban illetve luxushajón is ( így az ÉLETBEN HASZNÁLT ANGOLT is megtanítom neked) "Good teachers are the reason why ordinary students dream to do extraordinary things." :) Az ÓRÁK és a TANDÍJ: Az órákon az adott tankönyv interaktív táblaképével dolgozom, ezzel is hatékonyabbá téve a nyelvórákat! Minden tananyagot én biztosítok, semmi pluszra nem kell költened! Az órák H-P. délutáni ill. esti időszakban zajlanak. Kezdőtől a középfokú nyelvvizsgáig: 3600 Ft/ 45 perc--párokban tanulóknak 2500 Ft/fő/ 45 perc Általános középfok feletti szinten (pl. Upper Intermediate-től, külföldi egyetemi felvételi, IELTS Academic, felsőfokú nyelvvizsga etc.) 4000 ft/45 perc INGYENES felmérő-/ PRÓBAÓRA: 20-30 perces időtartamú. Skype fiókom: CanadaEnglish121 (krisztinahor) www.canadaenglish121.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3600 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Krisztina Nagyistókné hozzászólásai

Új hozzászólás

Anikó Hegedûs 😊 11 napja

A legjobb tanár akivel valaha találkoztam. Végtelenül kedves, motiváló, türelmes, jól magyaráz. Jól felépitett órarendszerrel dolgozik. Az órái szinesek, és nem unalmasak. Legyél kezdö vagy haladó, vagy éppen nyelvizsgára készülsz bátran fordulj hozzá. Én csak ajánlani tudom!

Faragó Zoltán 😊 18 napja

Kezdőként jobb tanárt nem tudok elképzelni. Nekem a kereséskor nagyon fontos szempont volt, hogy valódi tanárnál tanuljak. Nagyon nagy választék van az interneten de ahogy néztem annak a fele sem tanár, elhiszem hogy profin beszélik a nyelvet, kint éltek valahol x-tíz évet de ez nekem még nem garancia arra, hogy meg is tud engem tanítani,át tudja adni a tudását. Kriszta vérbeli TANÁR, végtelenül türelmes, motiváló ,az órák valóban beszédcentrikusak és ami fontos, nagyon jó hangulatban telnek s így sokkal könnyebb legyőzni a kezdeti tudatlanságból fakadó gátlásokat.

Móritz Anikó 😊 18 napja

Krisztina igazán profi szakember, kíváló pedagógus! Jómagam már évek óta több alkalommal nekiláttam angolt tanulni, mindíg másik tanárnál, magán úton, vagy munkahelyen, de többször abba is hagytam. Így hiányos volt a tudásom, az alapok, a nyelvtan, kiejtésem,minden... Krisztina pillanatok alatt felmérte milyen tankönyvből, milyen módszerrel hogyan kellene tanulnom! Nagyon kedves, türelmes! Szuper ahogy a skype működik vele, megosztja a feladatokat képernyőn, gyakoroljuk a kiejtést, a nyelvtant olyan jól elmagyarázza, hogy egyszerre megértettem mindent! Mindenkinek jószívvel ajánlom! Garantált fejlődés! Nagyon hálás vagyok Krisztinának!

Peti-Paár Andrea 😊 körülbelül 1 hónapja

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Krisztinára. Az órák mindig jó hangulatban telnek. Szenvedélye az angol, ami motiváltan hat rám is. Nekem az angol nyelvtan megértése mindig is nagy gondot okozott, de Krisztina módszere végre segített megérteni ennek logikáját magolás nélkül. Mindamellett, hogy egyaránt ismeri a brit és az amerikai angolt, nemcsak az egyetemen tanult pedagógiai tudást adja át, hanem a mindennapok során összegyűjtött ismereteit is. Krisztina nagyon elhivatott, az órákra mindig felkészül, türelmes és kedves velem.

G. Hajnalka 😊 körülbelül 1 hónapja

Nagyon ajánlom Krisztinát mindenkinek, aki jól megszeretne tanulni angolul. Engem IELTS nyelvvizsgára készít fel. Kommunikációt, íráskészséget és nyelvtant is tanulunk. Angol tanár végzettsége van, ami szerintem fontos! Ismeri a brit és amerikai angol közti különbségeket is. Hozzám az amerikai angol közelebb áll, ezért azt helyeztük előtérbe. :)) Az órákra mindig előre felkészül, és minden diákja számára külön “tantervet” készít! Őszintén csak ajánlani tudom, ha a legjobb angol tanárt keresed!

Kovács László 😊 körülbelül 1 hónapja

Krisztával az angol nyelvtanulás teljesen más, mint amit korábban bárkitől tapasztaltam! Kriszta nem csak szakmailag, de mint tanár is egy teljesen felkészült és profi megközelítésből tanít. Rengeteg módszere van amivel többé nem okoz problémát egy feltételes mód, egy előidejűség, vagy más nyelvtani szerkezet helyes alkalmazása, akár azonnal élő beszédben. Korábban sajnos ezeket nem tudtam hova kötni és gyakran magoltam a kifejezéseket és a nyelvtani szerkezeteket is. Aki nem magolva és szenvedve szeretne angolul jól megtanulni, annak mindenképp Krisztát javaslom.

Nagy Erzsébet 😊 körülbelül 1 hónapja

Krisztina mindig lelkesít, türelmes, támogat. Nagyon jól elmagyaráz mindent.

Nagy Erzsébet 😊 körülbelül 1 hónapja

Kifejezetten ajánlom más diákok számára Krisztinát. Az órák beszédcentrikusak, ami nekem nagyon fontos. A német után számomra a kiejtés jelenti talán a legnagyobb kihívást, kicsit küzdöttünk az elején,de sokat fejlődtem ezen a téren is. Az órák mindig jó hangulatban telnek. Bárki, aki kérdezi tőlem milyen így tanulni, csak azt tudom mondani hogy szuper.

Nagyné Kakó Zsuzsi 😊 körülbelül 1 hónapja

Nyelvvizsgára való felkészülésben nagyon sokat segített nekem Krisztina: türelmes, széleskörű tudással rendelkező pedagógus. Óráink mindig jó hangulatban teltek. Oktatóanyagai jól elsajátíthatóak mindenkinek. Jó szívvel ajánlom az angolt tanulni szándékozóknak, nemcsak diákoknak :)

Varga Csaba 😊 körülbelül 1 hónapja

Nagyon szeretek tanulni Krisztinával. Nekem a szóbeli középfok hiányzik, erre mentünk rá. A lehetséges szóbeli tételeken megyünk végig, sok-sok érdekes dologgal kiegészítve, egy-egy problémásabb témára jobban kitérve. Rengeteg bővült a szókincsem, bátrabban beszélek, a szövegértésem pedig szerintem óriásit javult. Hamarosan nyelvvizsgázok, és para nélkül vágok bele. Amit még megemlítenék Krisztánál, hogy nagyon türelmes, nekem sokszor néha gondom akad a tanulással, de ezt jól kezeli, átlendít a problémán. Nyilván neki is vannak elvárásai, ugye amennyit ad annyit saját magadnak is hozzá kell tenni, és persze nem varázsló, de jó vele tanulni és jól lehet fejlődni mellette!

Simoncsik Viktória 😊 7 hónapja

Szuperek, beszéd centrikusak voltak az órák. Nagyon lelkes oktató, mindig felkészült volt. Öröm volt vele/tőle tanulni.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu