Horosz Enikő 

 Üzenet küldése
Horosz Enikő

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Német nyelvből alap, közép és felsőfokú valamint gazdasági szakmai nyelvvizsgára való felkészítést vállalok. Ezen kívül külföldi munkavállalás esetén arra való felkészítést, beszédkészség fejlesztését és hasznos szófordulatok, kifejezések elsajátítását. Germanisztika szakon végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, Németországban is eltöltöttem hosszabb időt, kb. 6 éve foglalkozom oktatással, ebből 3 éve skype-on keresztül, tehát magas fokú nyelvtudással és rengeteg tapasztalattal rendelkezem.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu