Gabi Szabo 

 Üzenet küldése
Gabi Szabo

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! 2009 óta élek Hollandiában, ahol a mindennapjaimat angolul (és persze hollandul) élem. A BGF-en végeztem 2008-ban gazdaságdiplomácia szakon, majd az Amszterdami Egyetemen szereztem mesterdiplomákat szociológiából és fejlődő országok gazdaságtanából. Évek óta adok magánórákat angolból főleg külföldieknek, és a célom az, hogy a diákjaim megértsék, hogy mennyire fontos az angol az életünkben ahhoz, hogy nyitottabbak legyünk a világra és egymásra. Az óráimon igazi élethelyzetekre koncentrálok, mert még emlékszem, hogy milyen nyakatekert mondatokat kellett gimiben fordítanom. A nyelvtant is fontosnak tartom, de számomra az igazi kommunikáció az elsődleges tehát a valós helyzetekben való megértés és kifejezéskészség. Az angolon kívül vállalok interjúfelkészítést, illetve segítséget álláskeresésben. Képzett jógatanárként pedig segítséget nyújthatok meditációs technikák és jóga filozófia elsajátításában. Ha bármilyen kérdésetek van az óráimmal kapcsolatban, keressetek meg bátran!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol önéletrajz készítése, angol motivációs levél készítése, állásinterjúra való felkészítés, akadémiai angol nyelv

Szociológia tantárgy : 3000 Ft / óra
Állásinterjú felkészítés tantárgy : 3000 Ft / óra
Meditáció tantárgy : 3000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Jóga filozófia


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu