Inaktív oktató

Csintalan Ila 

 Üzenet küldése
Csintalan Ila

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődő:) Szeretettel köszöntelek oldalamon és remélem, hogy annyira megszereted majd a német nyelvet, mint amennyire én szeretem:) Német diplomámat 2010-ben szereztem a KJF germanisztika szakán és azóta is töretlenül tanítok. Kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak , nyelvvizsgára , érettségire készülőknek tudok segíteni. Hogy miért pont engem válasz? -tanítványaim több mint 90%-kának elsőre sikerült a közép,felsőfokú nyelvvizsgája (BME, Corvinus, Goethe, Zöld út, Kitex) - a nyelvvizsgán a szóbeli eredmények 90% felett voltak - hatékony, kidolgozott módszerrel segítelek, hogy elsőre sikerüljön a nyelvvizsgád -barátságos, jó hangulatú, hasznos órákkal várlak -hatékony módszerekkel oktatok, amit 10 éves tanári tevékenységem és több száz elégedett tanítványom tanúsít -módszereim kommunikatívak, modernek,a négy alapvető készség fejlesztésére alapulnak -az órák során nem csak az “anyagot adom le”, hanem megmutatom a sikeres nyelvtanuláshoz szükséges módszereket is Ha a továbbtanulás miatt szükséged van nyelvvizsgára, a legrövidebb úton velem elérheted. Érettségire és az alábbi nyelvvizsgákra készítek fel: BME, Corvinus, Goethe, Zöld út, Kitex Szeretettel várlak, addig is Bis bald:) Óradíj: 3500 Ft/45 perc 4000 Ft/60 perc Számlaképes vagyok Skype név: Ila Csintalan Skype elérhetőség: live:.cid.87d0667e9aaee45a email: ila.csintalan@gmail.com Hatékony, eredményorientált szemlélet és szép siker:) Üdvözlettel: Csintalan Ila

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Csintalan Ila hozzászólásai

Új hozzászólás

Köber Márton 😊 4 hónapja

Az órái nagyon hatékonyak, és jó hangulatban telnek el. Megtanultam tőle, hogy a tanulást élvezni is lehet. Nagyon kedves és türelmes tanárnő. Örülök, hogy vele készülhettem fel a nyelvvizsgámra . Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Köber Márton 😊 4 hónapja

Az órái nagyon hatékonyak, és jó hangulatban telnek el. Megtanultam tőle, hogy a tanulást élvezni is lehet. Nagyon kedves és türelmes tanárnő. Örülök, hogy vele készülhettem fel a nyelvvizsgámra . Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Angyal Vince 😊 4 hónapja

Szeretek hozzá járni, mert türelmes és határozott, könnyü vele megtalálni a közös hangot és rendkívül jó nyelv tanár.

Radványi Boglárka Cintia 😊 6 hónapja

Két év alatt a nulláról jutottam el a középfokú, szakmai nyelvvizsgáig. Az órák nagyon interaktívak. Mindenkinek nagyon ajánlom. Maximálisan felkészült oktató. Mindent részletezve, nem sietve magyaráz.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu