Bónácz Judit 

 Üzenet küldése
Bónácz Judit

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


25 éve tanítok szolfézst zeneiskolában. Szolfézs-zeneelmélet-karvezetés diplomámat a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán, majd korrepetítor diplomámat a Zeneakadémián szereztem. Vállalok felkészítést szolfézs, ének-zene tárgyból középiskolába, főiskolára, óvó-, tanítóképzőbe. Ha megakadtál a főiskolán a gyerekdalokkal, esetleg énekből szeretnél érettségizni (mert hidd el, érdemes!), vagy csak szeretnéd megtanulni a kottaolvasást, akkor keress fel bátran, én segíthetek! Tevékenységemet vállalkozás bejelentett alkalmazottjaként végzem, óráimról számlát adok. Az első óra ingyenes! elérhetőségeim: info@szolfezs.hu www.szolfezs.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Szolfézs tantárgy : 4000 Ft / óra
Zeneelmélet tantárgy : 4000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu