Kiss-Gombár Judit 

 Üzenet küldése
Kiss-Gombár Judit

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Nyelvtanuló! Sok éves nyelvtanári tapasztalattal várom a tanulni vágyókat. Óráim személyre szabottak, igényeid illetve időbeosztásod szerint alakíthatók. Lefogadom, hogy Te is ideges leszel, ha az unalmas német tankönyvekre gondolsz..Kezdőként velem sem volt ez másként. Ennek nem kell így lennie! Éppen elég időt vesz igénybe az, hogy megfelelően begyakorold a nyelvtant, nemhogy még a szabadidődet is német szavak bemagolásával töltsd. Óráidba bevonhatjuk a kedvenc hobbidat, filmedet, zenédet is , természetesen német nyelven :) Gazdasági vagy idegenforgalmi nyelvvizsgára készülsz? Műszaki területen dolgozol vagy dolgoznál? Mérnökként illetve idegenforgalmi szakemberként ezekben a témákban is segítségedre lehetek. Keress bátran! Próbaórára van lehetőség, ami ingyenesen igénybe vehető. Ezalatt egy személyes megbeszélést értek az igényeidről, elképzeléseidről, természetesen "magyarul", tehát emiatt sem kell izgulnod. A "klasszikus" próbaórának nem látom értelmét, hiszen az óra menete mindenkinél más és más lesz,amit közösen egyeztetünk. A próbaóra nem jelent elköteleződést, igénybevétele esetén nem kell elkezdened a közös tanulást.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Kiss-Gombár Judit hozzászólásai

Új hozzászólás

Attila 😊 2 napja

Szakmailag és emberileg is csak++++++++++++

Erzsébet 😊 4 napja

Nyugdíjasként kezdtem Judittal tanulni, mert az unokáim Németországban élnek, szerettem volna legalább egy alap szinten megtanulni. Ő nagyon kedves és türelmes még az ilyen öreg diákokkal is, mint én megtalálta a megfelelő tempót és hangot. :)

Bálint 🙂 körülbelül 1 hónapja

Most lett meg a nyelvvizsga eredményem,Siker!!!Köszönöm a bíztató szavakat és a "cheklistáidat",ami elsőre elég fura ötlet, de baromi hasznos volt, éljen a mérnöki precizitás:)

Molnár Gerti 😊 körülbelül 1 hónapja

Anyukám unszolására kezdtem neki Skype-on tanulni, mert elég siralmasan ment a német a suliban. Végre találtam egy tanárt, aki nem néz le és veszi el az önbizalmam, ha nem megy valami, bátran merek kérdezni, nem harapják le a fejem, nem utolsósorban pedig sokat javult a németem, ha nem is vagyok 5-ös :)

Bártfalvi Nikolett 😊 körülbelül 1 hónapja

Egy kedves, megbízható, kreatív tanárt ismertem meg személyében. Az órán törekszik arra, hogy az érdeklődésemnek megfelelő dolgokkal sokat foglalkoztunk. Egy "lusta" korszakomban pl. hetekig a kedvenc sorozatomat nézhettem és csak annak a szókincsével foglalkoztunk, így sikerült újra kedvet kapnom a némethez. Nem utolsó sorban pozitív, hogy nem csesz le amiatt, ha nem tudom megcsinálni a házit, mert tudja, hogy sokat dolgozom.

Tóth Andrea 😊 2 hónapja

Csak ajánlani tudom Juditot, nagyon kedves, nyugodt, türelmes oktató. Nekem nagyon nehezen megy a nyelvtanulás, nem vagyok egy nyelvzseni, de ő mindent többször és többféleképpen magyaráz el nekem, addig amíg meg nem értem. Nála nem érzem az órán butának magam, ha valamit többször megkérdezek.
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu