Vachter Linda 

 Üzenet küldése
Vachter Linda

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Úgy érzed hiába tanulod az angolt nem lépsz előrébb? Ha angolul kell megszólalnod leblokkolsz és nehezedre esik megszólalni? Szeretnél külföldön is elboldogulni és tengernyi új lehetőséggel gazdadogni? Ha egy kérdésemre is igen a válaszod engedd meg, hogy bemutatkozzak, és ha úgy érzed szívesen tanulnál tőlem keress meg bátran e-mailben, vagy itt az oldalon! Vachter Linda vagyok 18 éves. Már nagyon kicsi korom óta imádok nyelveket tanulni. Az angollal 12 éve ismerkedtem meg, és azóta is igyekszem folyamatosan fejleszteni magam. Négy éve lett meg a felsőfokú nyelvvizsgám, az emeltszintű érettségin pedig külön vizsgabizottsági dicséretben részesültem. 2019-ben volt szerencsém kint élni 6 hónapot az Amerikai Egyesült Államokban, így nyelvtudásomat anyanyelvi szintre tudtam emelni. Én rengeteg dolgot magamtól tanultam meg, így nagyon hasznos technikákat és tanulási trükköket tudok tanítani. Véleményem szerint az angol nyelvet akkor a legkönnyebb elsajátítani, ha azt minél többet használjuk, így az óráim többnyire beszédcentrikusak. Észre sem fogod venni és csak ugy ragadnak majd rád a szavak és a nyelvtan is sokkal érthetőbbé válik hogyha használod is, és nem csak feladatokat csinálsz. Természetesen rugalmas vagyok így mindenkinél arra helyezzük a hangsúlyt amit a leginkább szeretne és amit a leginkább kell fejleszteni. Vállalok diákokat, korrepetálásra, nyelvvizsga, érettségi, felvételi felkészítésre és további fejlesztésre egyaránt! Ha szimpatikusnak találsz keress bátran, a lindavachter@gmail.com e-mail címen, és garantálom, hogy szeretni fogod az angol tanulását és rövid időn belül érezni fogod a fejlődést!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Vachter Linda hozzászólásai

Új hozzászólás

Pánovics Ágnes 😊 6 hónapja

A korábbi rossz tapasztalataim miatt évekig tartott mire rávettem magam ,hogy felkeressek valakit aki segít ,hogy megtanuljam a nyelvet rendesen végre. Lindát egy másik angol tanár ajánlotta .Bátran mondhatom,hogy az első óra után is csak az járt a fejemben miért is húztam évekig a dolgot aztán rájöttem,hogy lehet Lindára kellett rálelnem. Az órák jó hangulatban telnek , nagyon felkészült és jól megtervezettek . Fiatal kora ellenére nagyon sok tapasztalata van és olyan dolgokban tud segíteni ami tankönyvben nincs benne. Nagyon kedves,türelmes és mindig várom a következő alkalmat. Én jóval idősebb vagyok nála de szuperül szót értünk. Bátran ajánlom ! :)

Kovács Gábor 😊 6 hónapja

Linda nagyon segítőkész és felkészült. Nagyon örülök annak hogy vele tanulhatom és fejleszthetem az angol nyelv tudásom. Mindent megtesz azért hogy közelebb juthassak a célomhoz, tapasztalatait igyekszik át adni. Két órám volt eddig összesen és ez a két óra pozitívan telt el, minden órán sokat lehet tanulni tőle. Ha elakadtam egy nyelvtani résznél akkor nem csak kijavított hanem el magyarázta hogyan is működik és miért használjuk. Már várom az elkövetkező többi órát hogy minél többet fejlődhessek.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu