Lucy Parker  

 Próbaóra foglalás
Lucy Parker

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Lucy Parkernek hívnak. Fiatal koromtól egészen a gyermekem születéséig Angliában éltem és tanultam.Több éves Vendéglátásban és Értékesítésben szerzett tapasztalatom, jelentősen elősegítette a kommunikációs és interpersonális képességeimet, ezt tovább fejlesztettem Angolnyelvű tanári képzéseken ( CELTA, ESN Mentoring, Workshops,-Training) vettem részt és ezt később kamatoztatva segítettem másokat az adott szakterületi képzéseken. Fontosnak tartóm a kommunikáción alapuló nyelvtani fejlesztést (CELTA). Úgy érzem, hogy a legjobban úgy tudjuk el érni a kivánt fejlődési szintet, ha megvizsgáljuk az érdeklödési területet és ennek tudatában feltudok készülni és így könnyebben veszi be az agyunk a nyelvtani “kihívásokat”, mint írásban és a kommunikációnkban is. Szeretek személyre szabottan dolgozni, így elég sok segédeszközt hasznosítok. Kezdőtől-Haladóig szívesen vállalok bárkit aki szimpatikusnak talál. Gyermekek oktatásában személyes tapasztalatokkal is rendelkezem, és úgy mond kihívásként, felelőségemnek érzem a gyerekek tanítását. Ahogy említettem van egy 8 éves kisfiam billingual, így ez egy elhivatottság a gyerekek és a tanítás írányába. Első órám ingyenes (ismerkedés, szint felmérés)!Elérhetőségem: lucydorothyparker@yahoo.com

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  kezdőtől-haladóig


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Lucy Parker hozzászólásai

Új hozzászólás

Pados Lara 😊 körülbelül 1 hónapja

Az utolsó pillanatban találtam rá és még így is elvállalt, mint plusz diák. Mindig arra törekedett, hogy az órák jó hangulatban teljenek és kényelmesen érezzem magam, hatalmas segítség volt és sokat fejlődtem az ő segítségével. Remekül tanít, pontos és megbízható, élvezi amit csinál. Nagyon jó tanár és egy remek ember. Csak ajánlani tudom! :)

Czeglédi Roland 😊 3 hónapja

Azt hiszem, hogy Lucy lehet mindenki számára a legmegfelelőbb választás. Ha keresnék sem találnék negatívumot. Először megbeszéltük, hogy mely napokon, mikor tudunk találkozni. Nem késik, nem mondja le az órákat, maximálisan megbízható. Az órákon kívül is odafigyel a részletekre, kijavítja a házi feladatok és ebből olyan visszajelzéseket kapok, amikkel nagyon hatékonyan és gyorsan tudom fejleszteni az angolom. Ami nagyon szembetűnő, hogy élvezi a amit csinál, egyáltalán nem érezni azt, hogy ez csak munka lenne a számára és én is szeretem az óráinkat, mert jó hangulatban telnek, mindig öröm egy intelligens és okos emberrel beszélgetni.

Alexandra Tancsics 😊 3 hónapja

Ajánlás alapján kerültem Lucy-hoz, gondoltam miért ne, úgyis szükségem volt egy magyar anyanyelvű tanárra (mivel emellett angol anyanyelvű tanárral tanultam), hogy tisztázzam a nyelvtani hiányosságaimat. Próbálkoztam nyelvtanárokkal az angol tanulási pályafutásom során kevesebb sikerrel, nem volt kedvem soha az órájukra járni, így csomó lemondás volt és az angoltanulás sem volt túl szórakoztató, pedig mint rájöttem igenis lehet (amellett, hogy nem szeretek tanulni). Nos Lucy mellett kifejezetten szórakoztató. :D Nagyon megvagyok elégedve az órákkal. Szinte egyáltalán nem mondok le órát és még várom is a következőt. Sokat beszélünk hétköznapi dolgokról is az aktuális nyelvtani rész feldolgozása mellett. Megértő és rugalmas. Plusz pont, hogy bármikor dobhatok neki üzit a hét bármely napján ha valamit nem értek. Felkészült és az órák mindig jó hangulatban telnek. Emellett persze fontos dolog, hogy anyanyelvi környezetben is van tapasztalata, ami miatt tisztában van a valós brit nyelvhasználattal. Nekem ez sokat segít, mert fél éve én is kint tengetem a napjaimat. Határozottan ajánlom mindenkinek!

Kaszás Fruzsi 😊 6 hónapja

Angol tanárt kerestem, mivel szerettem volna fejleszteni az angol tudásomat. Ezután találtam rá Lucy-ra, akinek említettem, hogy a későbbiekben milyen szakterületen szeretném majd dolgozni. Ő azonnal beleásta magát a témába, nagyon sok anyagot adott át nekem ezzel kapcsolatban, nagyon sokat segít. Minden órán gyakoroljuk a beszédet, olvasásértést, mindent, amire személyre szabottan szükség van :) . Minden óra nagyon jó hangulatban telik, egy nagyon vidám személyiség. Több oldalról közelíti meg a dolgokat, ezzel is segíti a dolgok megértését. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki tanulni és fejlődni szeretne!! :)

Bagdán Ágnes 😊 6 hónapja

Mindenkinek ilyen tanárt kívánok mint Lucy,ha magabiztosan és jó élménnyel szeretnél tanulni! Közvetlen,laza,lendületes,jó hangulatú órák,amiket én kifejezetten várok minden alkalommal. Nagyon jó anyagokkal tanít.Nem az a cél,h minél több leckét és szabályt tanítson,hanem,h használható tudást adjon át. Türelmes,segítőkész,ha kell több oldalról,szemszögből közelíti meg az adott anyagot a tényleges megértés érdekében.Az órák minden percét kihasználja! Csak ajánlani tudom,én örülök h rátaláltam!

Kránicz Balázs Dániel 😊 7 hónapja

Sziasztok! Én szinte a nulláról kezdtem tanulni Lucy-nál, körülbelül 3 hónapja. Szerintem önmagáért beszél, hogy 3 hete észak- irországban élek és munkát is találtam. Nagyon segitőkész és empatikus nyelvtanárra leltem benne, aki nem csak a "szokásos" könyvből magolós nyelvtanitást alkalmazza. Nála kommunikációorientáltan és felesleges sallangoktól mentesen sajátithatod el a nyelvet. Mindenkinek csak ajánlani tudom, keressétek bátran!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu