Peter Sharples 

 Próbaóra foglalás
Peter Sharples

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Hello, Péter a nevem Angliàbòl származom, és angol anyanyelvet beszélek. Minősített CELTA tanár vagyok, Több éves tanári tapasztalattal, mint interneten és oktatási intézményben szerzett tapasztalattal. Nyitott és közlékeny tanárnak tartom magam , szeretek kreatív módszerekkel és tantárgyakkal felkészülve segíteni az angol nyelvi szint fejlődésében. Minden szintű angol tanítást vállalok, teljes körűen a kezdőtől a felsőfokú(A1-C2) szintek elérésében , továbbá IELTS vizsgák félkészülésében is tudok segíteni. Nagyon tiszta angol akcentussal beszélek és szeretem a párbeszédes kommunikációkat a tanulóimmal lefolytatni,így sikeresen tovább tudom fejleszteni a beszédkészségben elérhető szintjüket. Sok-sok évet dolgoztam Reklám Marketing és Kommunikáció munkaterületein, ès így ezekben is kiemelkedő lehetőségeket biztosíthatok, fontos prezentációk leìràsàban ès szòbani előadás módjaikban is. Gyerekek tanìtàsàt is szívesen vállalom, az ùgy nevezett " Jolly Phonics" tanìtàsi módszereivel ,mely előresegíti a gyerekeket az összehangolt szintetikus hangzàsù betűk ès szavak megèrtèsèben ès kiejtésben . Felméréssel megállapítom a jelenlegi nyelvi szintű tudásod ès képességed. Mint Skype -on ès személyesen is vállalok oktatást. Skype cìmem: peter_sharples / email:peter_sharples@hotmail.com

Az óráim bemutatása

Az órákat a hallgatóim igényeihez igazítom, a beszélgetéses angol nyelvre összpontosítva, és biztosítva a hallgatók önbizalmát, hogy folyékonyabban beszéljenek angolul. Kérjük, vegye fel velem a kapcsolatot egy INGYENES KÍSÉRLETI órával, hogy megvitassák a céljait, és hogy részletesebben bemutassam magam és tanítási módszereimet.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  A Native English Speaker - offering General English, Business English/ Üzleti Angol, Kezdőtől-Haladóig / IELTS, LCCI, Cambridge & Euroexam preparation - 1:1 or Group Lessons available. 3,500/45mins, 4,000/60mins General English / 4.500/60mins Business English.


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Peter Sharples hozzászólásai

Új hozzászólás

Örvendi Cintia 😊 3 hónapja

Testvérem ajánlására kezdtem el Peterhez járni, hogy az angol tudásomat szinten tartsam és fejlesszem. Nagyon kedves, segítőkész, motivál házi feladatokkal és folyamatosan ad visszajelzést, amit sok helyen korábban nem tettek meg. Nyugodt szívvel ajánlom másnak is Peter angol óráit. :)

Örvendi Noémi 😊 3 hónapja

5 hónapja tanulok Peternél és látom a fejlődést magamon. Ami fontos, hogy nagyon kedves, így élvezem az órákat és sokszor alig várom, hogy eljöjjön az időpont. Azt gondolom, sokat fejlődtem az órák miatt és sokkal magabiztosabban szólalok meg angolul.

Mezei Zsanett 😊 3 hónapja

Én imádom Péter óráit! Az első órám után tudtam, hogy ezt nem akarom abba hagyni. Kifejezetten alkalmazkodó, vicces, segítőkész Péter és ami a legjobb, hogy ha nem értem, akkor is át tudja adni a mondanivalóját, a fejlődés pedig ebben van. Tiszta szívemből tudom ajánlani azok számára is akik alapszinten beszélik az angolt, de azok számára is akik erősebbek! Az órákra szintedre szabottan készül és valóban bátrabban használom az angolt, mióta Péterrel beszélek.

Leskó György 😊 3 hónapja

Három hónapja tanulok Peterrel, nagyon pozitív a tapasztalatom, az időbeosztásban rugalmas, az órákat személyre szabja, kérésre akár változtat is, ha valamit máshogy szeretnél, ezen kívül nagyon kedves és türelmes is, ha valamit nem értek szépen elmagyarázza, rávezet a megoldásokra, csak ajánlani tudom.

Lucy Parker Skypesulis Tanár 😊 3 hónapja

Péter az eddigi közös munkakapcsolatunk és, támogatássa során, mint tanár és ember csak elhivatottságot és önfeláldozást mutatott a munkája terén. Mindig empatikusan kezelve mások élethelyzetét és az anyagiakat is.! Számtalan közös diákunk tanitása alatt ezt megtapasztaltam, azzal a céllal, hogy a legjobbat tudjuk biztositani a diákok, tanulni vágyok számára. Pétert mindenki felé csak javasolni tudom, de minden esetben egy TOP ember és egy tanár , és erre kezességet tudok vállalni, mint ahogy Ő is teszi a munkája révén.

Szabó Tamás 😢 3 hónapja

VIGYÁZAT CSALÓ !!! Egy ember írja az összes pozitív értékelést, hogy ne vegyétek figyelembe a negatív értékelésemet (1 nap alatt 8 pozitiv a negatív értékelésem után, előtte meg 5 hónapig semmi, vicces :) )... Követeljetek ingyen próbaórát (magátol nem ad), és ne fizessetek ki neki előre 10 órát, mert nem fogja visszaadni a pénzeteket, ha kiderül, hogy másra számítottatok.

AlexT 🙂 3 hónapja

Ajánlom, hogyha fejleszteni szeretnéd a kommunikációdat. Személyes tapasztalat alapján mondom. Kb fél éve költöztem ki Angliába, megszólalni nem igazán mertem és tudtam, ezért esett a választásom Pete-re, mint angol anyanyelvi tanár, gondoltam beledobom magam a mélyvízbe. Jól tettem, mert pár hónapon belül már kommunikáltam helyiekkel, persze van még mit csiszolni, de összességében jó döntés volt, mert az órákon tényleg angolul kell beszélni. Ne félj elkezdeni! :)

Fejes Endre 😊 3 hónapja

Peter nagyon szimpatikus, felxibilis, korrekt, szuper tanár! A legjobb döntést hoztam, hogy haladó szintű angol tudásom fejlesztéséhez angol anyanyelvű tanárt kerestem. Kiejtés és hallás utáni megértés fejlesztéshez a legjobb megoldás a native angol oktató. Petert jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Rogányi Zoltán 😊 3 hónapja

Fél év tanulás után úgy gondolom, hogy Peter irányítása mellett rengeteget fejlődött a beszédkészségem és sokkal könnyebben, választékosabban fejezem ki magam mint előtte. Kiemelkedő nyelvtanulási tehetség hiányában gyerekkorom óta tanulok angolul, de az elmúlt hónapok áttörő fejlődést hoztak az angol nyelvtudásomban.

Daniel Kranicz 😊 3 hónapja

Peter személyében egy nagyon korrekt embert ismertem meg. Be szerettem volna iratkozni, hozzá, de mivel nem álltam elég magas nyelvi szinten ehhez, nem láttam értelmét (ez pár email után derült ki számomra). Ő ennek ellenére foglalkozott velem és minden anyagi juttatástól mentesen, pár levélváltás, felmérés után (annak ellenére, hogy én már letettem a dolgoról) továbbajánlott egy kedves kollégájának, akivel szintén nagyon meg vagyok elégedve és a mai napig is együtt dolgozunk nyelvi képességeim csiszolásán.. Úgy gondolom, ez az igazi hivatástudat egy tanárnál, bizom a mielőbbi közös munkában.

Szijj-Wieland Enikő 😊 3 hónapja

Peter szuper tanár, én nagyon meg vagyok elégedve vele. Nagyon jó hangulatú órákat tart, igazodik a nyelvi szintemhez de mindig keresi is a határaimat, hol tud fejleszteni rajtam. Nagyon örülök, hogy rátaláltam és mindenkinek jól szívvel ajánlom őt :)

Koblencz L 😊 3 hónapja

Peter remek angol tanár, volt már párhoz szerencsém és Ő kiemelkedő közöttük. Mindig napra kész akár politikáról, akár gazdasági eseményekről van szó- és ezeket meg is osztja velem két óra közt is. Egyéni igényekhez, vagy amit észre sem veszünk, a hiányosságainkhoz alakítja az órákat. Tényleg tudom ajánlani mindenkinek.

SzÁdám 😊 3 hónapja

Peter fantasztikus tanár , rettentően rugalmas mindig a diák igényeit tartja szem előtt . Széles körben nyújt magas színvonalú tudást, személyre szabott órái izgalmasak és mindig jó hangulatban telnek . Bóhókás , jó fej fiatalos tanár aki az óráit 200% osan odateszi minden egyes alkalommal .Kifejezetten ajánlanám más diákoknak is .

Nemes Márk 😊 3 hónapja

Korrekt oktató, kiemelkedő oktatásmódszertani gyakorlattal. Személy szerint óráról órára éreztem javulást az angoltudásomban. Szívesen ajánlom mindazoknak, akik alapszinten tudnak angolul kommunikálni.

Szabó Tamás 😢 3 hónapja

Itt jókat olvastam róla, gondoltam kipróbálom Peter óráit. Nagy csalódás volt. Megbeszéltem vele, hogy kommunikáció fejlesztés, és nem akarok workbook excercise-ket töltögetni órán. Erre semmi más nem történt csak egy IELTS felkészítő könyvből végighallgatta, ahogy megyek sorba a feladatokon. Egyébként kb. semmire nem emlékszik, amit megbeszélsz vele, viszont kifejezetten hajtja a pénzt. Előre 10 órát kér, normálisan az angol bankját se ismerte (nem volt vele tisztában, hogy nincs HUF fizetés, holott azt állítja mennyi magyar tanitvanya van) és SUM ~12e forintot buktam miatta a tranzakcio elutasitas miatt, amit persze nem volt hajlandó kompenzálni nekem.... 0 tanári szakértelem, 0 figyelem, maximális pénzbeszedés /próbaóra nélkül/, viszont anyanyelvű, talán ez az egy pozitívum, de ennek én semmi előnyét nem élveztem. Sajnálom, hogy így lekell húznom, de én nagyon keserű szájízzel hagytam ott.

Niki 😊 4 hónapja

IELTS nyelvvizsgára készüléssel kapcsolatban kerestem meg Petert, és nagyon örülök, hogy őt választottam. Az órák mindig jó hangulatban teltek, személyre szabottak voltak. Peter segített kijavítani több kiejtésbeli hibámat, ugyanakkor mindig adott pozitív visszajelzéseket. Az óráin biztonságos, támogató közeget teremtett, így nem féltem hibázni. Nyelvvizgsaspecifikusan, a nyelvvizsga értékelési szempontjainak megfelelően gyakoroltuk a feladatokat, valamint számos plusz cikket, videót, felkészülési anyagot kaptam Petertől az órákon kívül is. Én bátran ajánlom őt mindenkinek, kezdő és haladó szinten is, hiszen Peter egy remek tanár! :)

Széky Ádám 😊 8 hónapja

Peter remek tanár! Minden orán személyre szabottan csinál. Anya nyelvű angol ként nagyon hangsúlyt fektett a helyes kiejtésre. Órán kivül is küld érdekes cikkeket anyagokkat amik tudják hogy érdekelnek! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Széky Ádám 😊 8 hónapja

Peter remek tanár! Minden orán személyre szabottan csinál. Anya nyelvű angol ként nagyon hangsúlyt fektett a helyes kiejtésre. Órán kivül is küld érdekes cikkeket anyagokkat amik tudják hogy érdekelnek! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Mukli Bence 😊 9 hónapja

Peter remek tanár. Nagyon jó hangulatban telnek az órák, remek személyisége van, amitől észre sem veszi az ember és rengeteget fejlődik. Véleményem szerint nagyon jól személyre szabottan állítja össze a tananyagot, és mivel nagyon nagy hangsúly van az óráin a beszéden, így a lehető leghatékonyabban tudja elsajátítani az ember a nyelvet. Nem is kívánhatnék jobbat.

Klopfer Áron 😊 9 hónapja

Mindig remek hangulatú és szuperhatékony óráink vannak. Teljesen az igényeimre szabta a tananyagot, de még órákon kívül is sokszor küld érdekes cikkeket, videókat, amik tudja, hogy érdekelnek engem és azokat következő órán meg is vitatjuk. Külön jó pont, hogy anyanyelvű angolként a kiejtésemre is nagyon odafigyel, és kreatív módszerekkel meg is tanítja hogyan mondjam az adott szót helyesen.

Klopfer Áron 😊 9 hónapja

Mindig remek hangulatú és szuperhatékony óráink vannak. Teljesen az igényeimre szabta a tananyagot, de még órákon kívül is sokszor küld érdekes cikkeket, videókat, amik tudja, hogy érdekelnek engem és azokat következő órán meg is vitatjuk. Külön jó pont, hogy anyanyelvű angolként a kiejtésemre is nagyon odafigyel, és kreatív módszerekkel meg is tanítja hogyan mondjam az adott szót helyesen.

Rogányi Zoltán 😊 9 hónapja

Peter egy nagyon közvetlen személyiség, rendkívül sok tapasztalattal különböző üzletágakban. Fiatalos és közvetlen stílusa miatt nagyon jó hangulatban telnek az órák. A tananyagot egyéni igényeknek megfelelően állítja össze, véleményem szerint nagyon hatékonyan oktat. Alapvetően beszédközpontúak az órák, de sok figyelmet fordít a helyes nyelvtanra és kiejtésre.

Dóra Balogh 😊 körülbelül 1 éve

He is perfect as a teaching at any level of English ,you may require. I didnt feel i could reach my full learning capacity with a Hungarian teacher( no offence), but as my English is almost fluent , i felt the need to reach out to Peter. He was kind , prepared and patient with me. Taught me very useful informations and use of idioms ( luckily i had a good command of English grammar) which i am able to use on the daily bases. Very grateful for all the knowledge i learned through out!! Wish him all of the happy strudents from all around!!!!

Dóra Balogh 😊 körülbelül 1 éve

He is perfect as a teaching at any level of English ,you may require. I didnt feel i could reach my full learning capacity with a Hungarian teacher( no offence), but as my English is almost fluent , i felt the need to reach out to Peter. He was kind , prepared and patient with me. Taught me very useful informations and use of idioms ( luckily i had a good command of English grammar) which i am able to use on the daily bases. Very grateful for all the knowledge i learned through out!! Wish him all of the happy strudents from all around!!!!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu