Kiemelt oktató

AKCIÓ Skype-Online-Scool  

 Üzenet küldése
AKCIÓ Skype-Online-Scool

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Mindenkit kérek hogy figyelmesen olvassa el VÉGIG a leírást. Monika Rizmicsenko vagyok és 12 évig Németországban éltem, ahol megtanultam folyékonyan beszélni a mindennapi élet kifejezéseit, szófordulatait. A nyelvi képességeimet folyamatosan használom az élet minden területén. Világbajnok / Versenybíró mellett dolgoztam önállóan, és jelenleg is Ausztria /Lichtenstein dolgozom. Középfokú, államilag elismert nyelvvizsgával rendelkezem. 8 -80 éves korig bárkit tanítok , kis csoportot is vállalok ( max. 2 - 5 fő ) külföldre készülőknek, álláspályázóknak,TELJESEN kezdőknek, haladóknak, külföldi munkavállaláshoz ( VENDÉGLÁTÓ, EGÉSZSÉGÜGY, SZOBALÁNY, REGGELIZTETŐ, ÉPÍTŐ IPAR , GYÁRI MUNKA, STB. ) szükséges alapok elsajátításában, szeretnék segíteni németül. A hét minden napján reggel 8- tól este 20 óráig , alkalmazkodom a Te időbeosztásodhoz. Német, Magyar nyelven , Tanulás módszertan . Rugalmas vagyok,ha véletlenül le kell mondani az órát, át tesszük másik napra , de a meghatározott kurzus határ idejét nem lépheti túl. Ha tanulni szeretnél, és AKARSZ is , akkor LENT A TÁBLÁZAT ALATT , jelentkezz üzenetben , e-mailben, telefonon vagy írd meg a Skype neved. Írd meg mit szeretnél , milyen tempóban, mi a vég cél, és a Skype neved. Elérhetőségeim : mkincses@yahoo.de +43 688 648 200 52 vagy +36 30 4 61 62 99 A Skype nevem : Skype-Online-Scool ( ott szinte azonnal válaszolni tudok ) Köszönöm :) Szigorúan, csak előre utalással vállalok tanítást . ÁRAK és KURZUSOK , EGYÉNI és vagy CSOPORTOS MÁR ( 2 főtől ) Ha csak 1 TANÓRA = 3900 Ft ( 13 € ) Az órák 45 percesek 4 HETES ALAP KURZUS: 10 TANÓRÁS = 3500 Ft (11,50 €) 5 HETES NORMÁL KURZUS: 20 TANÓRÁS = 3000 Ft ( 10 € ) 6 HETES INTENZÍV KURZUS : 30 TANÓRÁS = 2500 Ft ( 8,50 €) 4-6 HETES KURZUS: 2 FŐ-TŐL , 10-30 TANÓRÁS = 1900 Ft ( 6,50 )

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 1900 Ft / óra
Magyar, mint idegen nyelv nyelv : 1900 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Tanulás módszertani

Tanulásmódszertan tantárgy : 1900 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu