Inaktív oktató

Tóthné Eszter 

 Üzenet küldése
Tóthné Eszter

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődő! Diplomás pedagógus vagyok és őszintén hiszem, hogy a megfelelő módszerekkel a nyelvtanulás könnyű, élvezetes időtöltés lehet minden korosztály számára. Az óráim beszédcentrikusak, interaktívak, változatosak és jó hangulatúak. 4 éve foglalkozom aktívan nyelvoktatással magánórák és nyelviskolában csoportos oktatás keretein belül. A teljesen kezdő szinttől kezdve a haladókig foglalkoztam 8-64 év közötti diákokkal, így rendkívül rugalmas és lelkes vagyok. Emellett jártas vagyok a reformpedagógiában, így a tanulási zavarral küzdő diákokkal (diszlexia,diszgráfia) egyéni módszerekkel dolgozom. A legfontosabb, hogy az órán minden RÓLAD szól, hiszen a legfontosabb, hogy a TE tempódban, a TE igényeidhez mérten haladjunk a TE céljaid felé. Ahhoz, hogy a legsikeresebben tudjunk együtt dolgozni egy ingyenes szintfelmérő órát biztosítok minden érdeklődő számára, hogy megismerjük egymást kötöttségek nélkül. A szintfelmérő alapján alakulnak az óradíjak is. Minden tananyagot biztosítok, de semmi sincs kőbe vésve igény esetén igazodom a TE elvárásaidhoz, elképzeléseidhez. Számomra a nyelvtanítás nem munka, hanem hivatás. Ha kíváncsi vagy az óráimra, a módszeremre keress bizalommal. Mottóm: Hibázni szabad, ha a hiba előre visz. Óradíjak: Kezdő/újra kezdő szint: 3200 Ft - 60 perc 4700 Ft - 90 perc Középhaladó szint, középfokú - B2 nyelvvizsgára/érettségire/pótvizsgára készülés:3700 Ft - 60 perc 5450Ft - 90 perc Haladó szint, felsőfokú – C1 nyelvvizsgára készülés 4200 Ft/ 60 perc 6200 Ft / 90 perc Párban tanulnál? Baráttal, barátnővel, gyermekeddel együtt kedvezményes óradíjjal tanulhatunk együtt: Páros kezdő, újrakezdő : 5500 Ft - 60 perc : 8250 Ft - 90 perc Páros haladó: 6500 Ft - 60 perc : 9750 Ft - 90 perc Áraim az aktuális euro árfolyama alapján is fizethetőek. Számlaképes vagyok. Óráimat Skype-on illetve miskolci otthonomban tartom. Érdeklődni üzenetben vagy telefonon/SMS-ben:+36 30/995-0066

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3200 Ft / óra

Egyéb nyelv:  nyelvvizsga felkészítés, pótvizsgára készítés


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Tóthné Eszter hozzászólásai

Új hozzászólás

Tóthné Eszter 😊 10 hónapja

Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat! :)

Szűcs Napsugár 😊 11 hónapja

Szeretek Esztivel tanulni, érthetően magyaráz és figyel arra, hogy mindig változatos legyen az óra. Emellett nagyon türelmes és jó a hangulat is. Ajánlom mindenkinek, aki tanárt keres. :)

Békészkiné Kriszti 😊 körülbelül 1 éve

Hálás vagyok,hogy Eszterre rátaláltam! A lehető legjobb tanár! Nagyon sokat fejlődtem vele! Ha valamit nem értek,türelmesen elmagyarázza többféleképpen.Tippeket ad a tanuláshoz,egyénre szabottan. Nagyon jó hangulatúak az órák! Eszterrel öröm a nyelvtanulás!

Koncz Adrián 😊 körülbelül 1 éve

Eszter a legjobb! Elképesztő profi tanár és nagyon jó fej 🙂 Ami még nagyon fontos, hogy amit megbeszélünk időpontot, azt mindig pontosan el is kezdjük, soha nem volt lemondás vagy variálás.

Tóthné Eszter 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon kedves vagy Dorina. Örülök, hogy elégedett vagy és hogy együtt dolgozhatunk.

Lengyel Dorina 😊 körülbelül 1 éve

Sok tanárral tanultam németet, de sokszor nem értettem meg a nyelvtant vagy nem értették a tanárok mit várok el az órától, így nem is tudtam haladni. Régóta kint élek Németországban, de nem igazán tudtam a nyelvtani szabályokat.Tavaly óta tanulok Eszterrel és végre van B2-es nyelvvizsgám is. Szeretem, hogy rugalmasan kezeli az időpontokat, bármilyen kérésem van meg tudom beszélni vele és nem akarta hogy 4-5 könyvet vegyek meg potyára, mindig küldött nekem mindent. Nagyon szeretek vele tanulni csak ajánlani tudom.

Tóthné Eszter 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, örülök, hogy megtiszteltetek a bizalmatokkal és annak még jobban, hogy elégedettek vagytok!

Szőkéné Devossa Rita 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon jó hangulatban telnek az órák, mindenben segít, profin tanít, nagyon sokat haladtam a vele eltöltött órákkal. Figyelmes és úgy tanít ahogy személyenként jó, nem egy alap séma szerint. Bátran ajánlom! 😊

Virág Anita 😊 körülbelül 1 éve

Azt szeretem Esztiben, hogy mindig lelkesedéssel beszél a németről és jó a hangulat az órán.

Fanni Vaga 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon segítőkész volt, illetve türelmes

Tóthné Eszter 😊 körülbelül 1 éve

Kedves Lali! Telefonos elérhetőségem pont ilyen esetekre van megadva.

Lali 🙁 körülbelül 1 éve

lassan két hete nem válaszol a levelemre, talán nem vagyok ezzel egyedül.:)
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu