Berki Viki 

 Üzenet küldése
Berki Viki

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok!19éve élek német nyelvterületen,ebben volt Bajorország,Tirol,Salzburg környéke és 7éve Bécs.Autentikus a nyelvtudásom.Kodolányin végeztem germanisztikán és Bécsben is jártam német,mint idegen nyelv mesterszakra.Itt kint 20 óraban tanitok munkanélküli bevándorlókat csoportos óra keretein belül és mellette vannak magántanítványaim.Csoportos és személyi edzőként is dolgozom szintén 19éve és a témában ill. a táplálkozás terén több képzés anyagát fordítottam és tolmácsoltam.Szóval ha valaki külföldre készül edzőként,fel tudom készíteni a szaknyelvre is.A diakjaim irták az óriamról ill.rólam:"Jó hangulatú,pörgös,lendületes,összeszedett.",".. nagyon lendületes, felkészült, közvetlen tanárnő. A feladatai sokrétűek és változatosak, írás olvasás nyelvtan, szövegértés ,minden megtalálható benne.A szótanításos módszere kimondottan fantasztikus. Csak ajánlani tudom.","Színes egyéniség tanárnö, aki mindig pontosan visszakéri amit tanított, mégis is inkább barátnöként gondolok rá. :)Pár hónap alatt úgy érzem sokat fejlödtem és ezt neki köszönhetem, a tudásának, türelmének és tapasztalatának. Örülök, hogy ismerem"

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Berki Viki hozzászólásai

Új hozzászólás

Gergő (egy másik) 😊 körülbelül 1 hónapja

Nagyon felkészült és tapasztalt oktató. Minden órára készül, legtöbbször még nálam is jobban. Személyre szabottan, jegyzetet, hanganyagot és segédletet küld. Az órán pedig minden van: nyelvtan, hallott szövegértés stbstb. Közvetlen, így pár alkalom után már olyan érzése van az embernek, mint akit évek óta ismer. Csak ajánlani tudom!

Tìmea Molnàr-Barna 😊 körülbelül 1 hónapja

Közvetlensége miatt könnyen megtalálható vele a közös nevező. Egyénre szabottan tartja az òràkat, szem előtt tartva a tanulò igényeit. Minden területet(nyelvtan, szöveg- és beszédértés) érint az egyes òrák alkalmával. A megfelelő programok/honlapok hasznàlatàval hozzàsegìt a nyelv könnyebb elsajàtìtásához. Mindenkinek csak ajànlani tudom!!:)

Tóni 😊 6 hónapja

Teljes mértékben és nyugodt szívvel ajánlom Vikit, mert precíz, lendületes, kedves és elképesztően korrekt. Mindig pontosan érzi meddig lehet valakit terhelni és ehhez mérten alakítja az órákat, természetesen céloknak megfelelően. Szerintem a nyelvtanulás nagyban tanárfüggő, Vikiben megvan minden ami a német nyelv elsajátításához szükséges. Tanítási módszere kíváló, éppen ezért bátorítanék minden tanulni vágyót, hogy őt válassza. :)

Alexandra 😊 7 hónapja

Nagyon szeretem az óráit, türelmes, de követel is. Amit úgy érez, hogy nem megy újra és újra átismétel velem, ha kell szájbarágósan, hogy jól rögzüljön. Ami viszont jól megy, azt pörgősen, gyakorlatiasan gyakoroltatja, így gyorsan haladhatunk. Nem úgy érzem, mintha egy tanárral beszélgetnék, inkább, mintha egy kedves barátnőm segítene nyelvet tanulni.

Gergő 😊 7 hónapja

Nála jobbat nem tudnék mondani. jó ember, valóban érdekli tanítványai tanulási folyamata!! ajánlom minden nyelvet tanulni vágyó társamnak!! :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu