Vodenicsarov Éva 

 Üzenet küldése
Vodenicsarov Éva

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szereted Olaszországot, az olasz zenét, gasztronómiát, mentalitást de még nem beszéled a nyelvet akkor én nagyon szívesen segítek neked, hogy mihamarabb megtanuld ezt a csodás, dallamos idegen nyelvet. Immár több, mint 20 éve foglalkozom az olasz nyelv tanításával kezdőtől haladó szintig, érettségire illetve nyelvvizsgára való felkészítéssel s mindemellett olaszországi egyetemeken, nyelvtanfolyamokon való részvételi lehetőségekben is tudok tanácsot, segítséget nyújtani. Tanulmányaimat a budapesti Veres Péter Gimnáziumban, majd a Külkereskedelmi Főiskolán végeztem olasz, angol szakon. Továbbképzéseimet a budapesti Olasz Intézetben és Olaszországban a Reggio Calabria-i Universitá di Dante Allighieri nyári egyetemen folytattam. Akár iskolai tanulmányok miatt, akár csak mert érdekel az olasz nyelv én mindenben nagyon szívesen partner vagyok, hogy mihamarabb és minél magasabb szinten beszéld te is az olasz nyelvet. Amennyiben úgy érzed hogy tudok neked segíteni kérlek írj az: ilmondostudio@gmail.com e-mail címre vagy hívj telefonon 3620-454-2624 és egyeztetjük a továbbiakat. Első 30 perces "szintfelmérő/ismerkedő" órám INGYENES!

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 3500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu