Adriány Csenge 

 Üzenet küldése
Adriány Csenge

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sok év utazás és dolgozás után külföldön, most visszaköltöztem Magyarországra és szeretném folytatni a nyelvtanítást :) Kalandos éveim során, a snowboard és jóga oktatás mellett, az angol és francia tanítás mindig biztos pont volt számomra. Éltem Franciaországban és Spanyolországban is. 9 éves korom óta folyamatosan tanulom és használom az angol nyelvet, többet beszéltem angolul az elmúlt években, mint magyarul. Gimnáziumi éveim között egy nyarat tötöttem Kanadában, egy másikat pedig Texasban, évközben pedig Public Speaking versenyeken vettem részt. Az egyetemet angol nyelvű képzésen végeztem el, és ezt követően költöztem Franciaországba. A franciát gimnáziumban kezdtem tanulni, érettségiztem is belőle, majd tovább tanultam az egyetemen, de ki akartam költözni Franciaországba, hogy a kiejtést tökéletesítsem. Így is tettem, éltem az Alpokban, Bretagne-ban és Párizsban is, összesen 2 és fél évet. Ezután jött a spanyol, mivel átköltöztem a Pireneusokba, majd éltem délen Sevillában is. Spanyolországban is 2 és fél évet töltöttem. Az órákon szeretek oldott, barátságos hangulatot teremteni a tanítványaimmal, hogy érezzék, lényeg a próbálkozás és a bizonytalanságot hamar le lehet vetkőzni! Írjon bárki, aki már tanulja az angolt egy ideje, de nehezére esik megszólalni; vagy már épp beszél, de szeretné fejleszteni a kommunikációs képességét, -társalgási szintjét; és barki, aki magabiztosabb szeretne lenni nyelvvizsga/érettségi előtt. Mindig szemyére szabottak az órák, a tanítás nyelve is angol/francia/spanyol és kicsit egyben coaching-ként is funkcionál :))) Bármi kérdésetek van, írjatok!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra
Francia nyelv : 3000 Ft / óra
Spanyol nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  angol fordítás, angol cikk írás, angol önéletrajz, francia önéletrajz, francia fordítás,

Meditáció tantárgy : 2000 Ft / óra
Stressz oldás tantárgy : 3500 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás jóga


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu