Bereczki Irina 

 Üzenet küldése
Bereczki Irina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Bereczki Irina vagyok és már több, mint 30 éve élek Magyarországon. Moszkvában Tanárképzőt végeztem történelem-, társadalomtudományi szakon. Békéscsabán az ILSZK-ben idegenforgalmi szakmenedzser végzettséget, Budapesten asztrológus szakmát szereztem. Dolgoztam könyvtárban, gimnáziumban, idegenforgalomban. Pillantnyilag is magán nyelvórákat tartok, fordítok, tolmácsolok. Orosz anyanyelvű vagyok és orosz nyelvoktatást, valamint minden típusú orosz nyelvvizsgára való felkészítést vállalok. Az orosz ajkúknak magyar nyelvet oktatok. Az oktatásom egyénre szabott és rugalmas. Számlaképes vagyok. Minden leendő tanyítványomat szeretettel várok.

Nyelvek és Tantárgyak

Orosz nyelv : 2500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  magyar, mint idegen nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu