Inaktív oktató

Tamás Alex 

 Üzenet küldése
Tamás Alex

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves tanulni vágyók! Tamás Alex vagyok, 2015-ben végeztem a Debreceni Egyetem Szlavisztika Intézetének orosz szakirányán,kiváló minősítéssel. Résztanulmányaimat a moszkvai Puskin Intézetben folytattam. A magánéletben és a munkám során is az orosz nyelven történő kommunikáció teszi ki napjaim nagy részét. :) Mindig nagy lelkesedéssel készülök óráimra, a feladatok összeállításánál figyelembe veszem diákjaim igényeit, képességeit. A tanítás során a legmodernebb tankönyveket és segédanyagokat felhasználva, erős nyelvtani alapot igyekszem diákjaimnak átadni, fontos szerepet szánok a mielőbbi kommunikációnak, beszédnek. Az oktatáshoz és az emberekhez való hozzáállásomnak, következetességemnek köszönhetően tanítványaimmal mind szakmailag, mind emberileg meg szoktam találni a közös hangot, így felszabadultan, kellemes atmoszférában tudunk együtt dolgozni, haladni a közös cél felé. Rendkívül szerencsés embernek érzem magam, hiszen az év minden napján azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek. Ezt igazolja a számtalan elégedett magántanuló, sikeres nyelvvizsgázó. Az órák időpontjait tekintve rugalmas vagyok, a hét minden napján tanítok. Nyelvvizsgára és érettségire történő felkészítést is vállalok, Budapest területén akár személyesen is. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, keress bizalommal! :) Telefonszám: 06703716318 E-mail: vladanefedov@gmail.com

Nyelvek és Tantárgyak

Orosz nyelv : 4000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Orosz gazdasági, üzleti szaknyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Tamás Alex hozzászólásai

Új hozzászólás

Farkas Miklós körülbelül 1 éve

Azt szerettem nagyon Alex óráiban, hogy teljes mértékben igazodott az én tanulási tempómhoz. A skype platformja tökéletes színtér volt az órákhoz, egyátalán nem csökkent a tanulási élmény, cserébe sokkal rugalmasabbá tette a tanulást. A hatékony óráknak köszönhetően gyorsan fel tudtunk készülni az üzleti nyelvvizsgára, és a papír mellett magabiztos nyelvtudással is gazdagodtam a remek hangulatú órák keretében. Csak is ajánlani tudom nektek Alexet! :)

Hámori Mátyás körülbelül 1 éve

Alex-szel kicsivel több, mint fél évet készültünk az üzleti középfokú nyelvvizsgára alap szintről, de ez is elegendő volt, mivel nagyon hatékonyan tartja az óráit és a feladott háziknak köszönhetően, nincs esély rá, hogy otthon ne foglalkozz vele:) Bármennyire volt Ő vagy Én elfoglalt, mindíg sikerült megfelelő időpontot találnia az órákra, hétköznap vagy akár hétvégén.

Szoldatits zsófia több, mint 3 éve

Alex kedves, segítőkész alapos tudással bíró tanár én nyelvtani alapok és az általános társalgás elsajátításán kívül a szakmai orosz tanulásban is rengeteg segítséget kaptam tőle. Megéri hozzá fordulni!

Tünde Törőcsik több, mint 3 éve

Alex remek tananyag- és időbeosztással, kedves következetességgel segítette felkészülésem a nyelvvizsgára. Személyében lelkiismeretes, felkészült tanárra találtam, aki ráadásul óráról órára hasznos segédanyagokkal tette színesebbé a tanulást. Nem bánod meg, ha hozzá fordulsz!

Timea Werner több, mint 3 éve

Alex egy szuper tanár.Óráit szuperul összeàllítja nyelvtan,beszédkészség,szövegértès,helyesírás.Érthetően magyaráz.Órái izgalmasak,egyszerűen kedvet csinál az orosz nyelvhez.Az a fajta ember aki élvezi hogy taníthat,és eléri hogy te is élvezd hogy orosz tanulsz.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Válaszd őt!

Toth Boglarka több, mint 3 éve

Az Alex órái mindig jó hangulatban telnek, nem csak az írásra és nyelvtanra hanem a beszédre is nagyon nagy hangsúlyt fektet. Rendkívül türelmes, ugyanakkor elvárja a házi feladatok megírását, ami számomra például nagyon fontos és motiváló a nyelvtanulásban. Bármikor segít, ha elakadok vagy elvesztem a fonalat az óra közben és próbál a célnak megfelelő feladatokat kitalálni amik nem csak hasznosak, hanem szórakoztatóak is. Őszintén mindenkinek csak ajánlani tudom Alexet! :)

Szabó Péter több, mint 4 éve

Nagyon szuperek az órák. A legjobb
nyelvtanár, akivel eddig tanultam. Az órák a tanulási tempómhoz vannak
igazítva. Rengeteg játékos feladattal, és hasznos tanácsokkal segíti.
Mindenkinek csak ajánlani tudom Alexet!

Halmos Vivien több, mint 4 éve

Alexet én is csak ajánlani tudom mindenkinek!
Azon felül, hogy a valódi, élő orosz nyelvet tanulom tőle, sok hasznos tanácsot kapok az orosz életre és a beilleszkedésre vonatkozóan is.
Kifejezetten szeretem a változatos szituációs játékokat és a házi feladatokat. 😊
Alex egy felkészült és rutinos oktató pozitív életszemlélettel!

Alex több, mint 4 éve

Szia!
reggel 8 és este 10 között, akár hétvégén is!

Horváth Gabriella több, mint 4 éve

Szia
Mikor kereshetlek?

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu