Molnár Alexandra 

 Próbaóra foglalás
Molnár Alexandra

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


MOTIVÁCIÓ, HATÉKONYSÁG, LELKESEDÉS! Ha most kezdenél bele az angol nyelv rejtelmeinek elsajátításába, vagy már évek óta tanulod több-kevesebb sikerrel és szükséged van egy mentorra és extra motivációra, akkor nem kell tovább keresgélned! Ha velem tartasz: • VALÓDI TUDÁS birtokába jutsz, melyet a való életben hasznosíthatsz • SZEMÉLYRE SZABOTT, a TE IGÉNYEIDNEK és CÉLJAIDNAK megfelelő oktatásban részesülsz • BESZÉDCENTRIKUS óráim segítségével MAGABIZTOSABB NYELVHASZNÁLÓVÁ válsz • MEGÉRTED a nyelvtani szerkezeteket • a hétköznapi életben használt BESZÉDFORDULATOKAT, KIFEJEZÉSEKET tanulsz • segítek OLDANI a nyelvvel kapcsolatos GÁTLÁSAIDAT, FÉLELMEIDET • SZÓRAKOZVA, mégis HATÉKONYAN sajátítasz el új ismereteket • ÓRÁKON KÍVÜLI feladatokat kapsz az OLCSÓBB és GYORSABB FEJLŐDÉS érdekében • folyamatosan MOTIVÁLLAK és arra sarkallak, hogy egyre JOBBÁ VÁLJ! Közös munkánk során bebizonyítom, hogy az angol nyelv elsajátítása kellő szorgalommal és kitartással BÁRKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ! Számlaképes vagyok, óráim ára: 3250 Ft / 45 perc; 4000 Ft / 60 perc Az első, bemutatkozó jellegű beszélgetésünk természetesen INGYENES, ÉRDEKLŐDJ BÁTRAN! Ha kíváncsi vagy, hogy mások hogyan vélekednek rólam, vess egy pillantást diákjaim véleményére a lap alján!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Molnár Alexandra hozzászólásai

Új hozzászólás

Berczeliné Sarus Renáta 😊 körülbelül 1 hónapja

Két hónapja tanulok Alexandrával, az órák nagyon pörgősek, jó hangulatban telnek. Nagyon türelmes, ha kell, többször elmagyarázza a nyelvtant. Sok leckét ad, amit számon is kér, ez nagyban elősegíti a fejlődésemet. Az időpont választást illetően rugalmas, az órái mindig pontosan kezdődnek. A tanuláshoz nagyon jó segédanyagokat biztosít. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Varga Lilla 😊 4 hónapja

Már több hónapja tanulok Alexandrával, aki teljes mértékben alkalmazkodik az egyéni igényeimhez. Számomra a beszédközpontú óra nagyon fontos. Erre figyel is, hogy az óra nagy részében társalogjunk. Mindemellett nagyon szeretem a nyelvtan könyvet, amit használunk. Nem nyers, hanem érdekes, nagyon jó példákkal és magyarázattal. A házi feladatokban is visszaköszön mind a beszédközpontúság, mind a nyelvtan (cikk, hírek, nyelvtani feladatok, videók). Az órák mindig jó hangulatúak, vidámak. Csak ajánlani tudom!

Janó Edit 😊 4 hónapja

Négy hónapja tanulok már Alexandrával. Hosszú évek óta ő az első olyan tanár, akinek kifejezetten szeretek az óráin lenni. Nagyon kedves és türelmes, így meg merek szólalni angolul. :) A hibáimat mindig kijavítja, nagyon precíz. Szeretem az órák felépítését és a házi feladatokat, mert így szinte minden nap lehet gyakorolni. Nagy hangsúlyt fektet arra a feladatok kiválasztása során, hogy több készséget is fejlesszen. Mindenkinek ajánlom!

Szalai Nikolett 😊 7 hónapja

Gondos nézelődés után végül Szandrára esett a választásom, amit azóta sem bánok. Rugalmas, türelmes és nagyon kedves. Jól felismeri a hiányosságokat, amik alapján pontosan tudja, melyek azok a nyelvtani, illetve szókincsfejlesztő témák, amiket át kell néznünk. A házifeladatokat kifejezetten szeretem. Mindenkinek ajánlom!

Bartos Bea 😊 8 hónapja

Fél éve tanulok Szandrával.Nagyon precíz, alapos és türelmes.Szuper videók, feladatok, és magyarázatok. Csak ajánlani tudom!

Attila Hegedűs 😊 10 hónapja

Munkahely váltás miatt kezdtem el Alexandrával tanulni, én az értekelések alapján választottam őt, nem akartam nagyon "száraz angol-t" tanulni hanem, társalogva kitérve amiről éppen beszélünk mind hétköznapi, mind specifikusabb témakörökre. Nem vagyok a legszorgalmasabb tanulo, de igyekszek a "hazifeladatot" mindig atnezni, megtanulni. Aki jó hangulatban, kellemes tempoban szeretne tanulni, azoknak én őt ajánlom :)

Gelencsér Anett 😊 10 hónapja

Pár hónapja kezdtem el Alexandrával angolt tanulni, azzal a céllal, hogy fejlesszem az angoltudásom. Különösen gyengének éreztem magam a beszéd terén, de hála neki, ma már bátrabban meg merek szólalni angolul. Az órák nagyon pörgősek, személyre szabottak, párhuzamosan fejlesztjük a szókincset, a beszédet és a nyelvtant is. Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

Ősi Kristóf 😊 körülbelül 1 éve

Új munkahely keresése miatt kellett felfrissíteni a középfokú nyelvtudásomat, leginkább a beszéddel vannak problémáim. Az órákon való beszélgetéseknek köszönhetően sokat fejlődtem. Emellett pótoljuk a nyelvtani hiányosságaimat, amit Alexandra érthetően elmagyaráz. Házi feladatként érdekes cikkeket és videókat kapok, így a nyelvtan sem unalmas, sok új kifejezést és hasznos dolgot tanulok. Az órák időpontját tekintve rugalmas. Nem Én vagyok a legszorgalmasabb tanuló, de szerintem ahhoz képest jól haladok, bátrabban szólalok meg angolul. Mindenkinek ajánlom.

Straub Péter 😊 körülbelül 1 éve

Örülök, hogy Szandrára esett a választásom. Munka mellett próbálom az angol rejtelmeit elsajátítani. Ebből adódóan kevés időt tudok tanulásra fordítani, mégis jól haladunk. Türelmes, nagyon jól érzi és meglátja a hiányosságokat, ez szerintem nagyon fontos. Beszélgetés közben is felleli a problémás szerkezeteket és felhíja a figyelmünket a helyes kifejezésre, mondat szerkezetre . Mindenkinek ajánlom.

Varga Adrienn 😊 több, mint 2 éve

Szandrával nagyon hatékonyak az órák, igazán kedves, rugalmas, jó szakember. Simán sikerült a középfokú nyelvvizsga is vele ☺️. Csak ajánlani tudom!

Horváth Tamás több, mint 3 éve

Örülök, hogy Szandrára esett a választásom. Nem lehetek jó diák, kevés időt tudok tanulásra fordítani, mégis ütemesen haladunk. Türelmes, látja a hiányosságokat és azokat több oldalról is megvilágítja. Mindenkinek ajánlom.

Krizsanoczi Marti több, mint 4 éve

Szandra kedves, segitokesz, turelmes, beszedcentrikus tanar. Az orak mindig pontosan kezdodnek es jo hangulatban telnek. Izgalmas, valtozatos, egyenre szabott tanmenet. Pozitiv hozzaallasa rendkivul motivalo. Az orak rendkivul tartalmasak. Ajanlom barkinek aki nyelvtanulasra adja a fejet.

Veronika Varga több, mint 4 éve

Sziasztok! Én pár hónapja tanulok már Szandrával és nagyon jól haladunk! Határozottan fejlődik az angolom minden egyes órával, és ezt az anyanyelvű ismerősök is igazolják! Az órák soha nem unalmasak, rengeteg témánk van, és sokkal határozottabb vagyok mióta együtt tanulunk! Szórakoztató, személyreszabott és rendkívül hasznos minden egyes alkalom! Szandra nagyon rugalmas az időpontok, az óra menete és a tananyag tekintetében is! Mindig tudja mikor léphetünk tovább vagy éppen mit kell mégtöbbet gyakorolnom! Érdekli hogy van e valami amit a következő órán szeretnék tanulni, legyen az nyelvtan, szókincsfejlesztés, bármi! Hiszen ami érdekel, azt sokkal könnyebb megtanulni! Feltöltődöm energiával az órák alatt, ahelyett hogy teljesen leszívna, így mégnagyobb lendülettel állok neki az órán kívüli tanulásnak! Nyugodtan próbáljátok ki, milyen Szandrával tanulni, ha unjátok az unalmas angolórákat, és pörgös, szórakoztató, vidám angoltanulásra vágytok, eredményekkel!!!

Cecilia Gaspar több, mint 4 éve

Mivel az iskolában mindig németet tanultam és most is német nyelvterületen élek, sok problémám volt a munkahelyemen az angollal. Már számtalan módszert kipróbáltam a nyelv elsajátítására. Nagyon örülök, hogy rátaláltam Alexandrára. Az elsö órától kezdve fejlödik az angol tudásom. Sokkal magabiztosabb vagyok. Közösen beszéljük meg az órák tananyagát, illetve hogy mire lenne szükségem a további fejlödéshez. Nagyon gyorsan eltelnek az órák, a témák változatosak. Mindenkinek csaj ajánlani tudom a skypesulit Alexandrával!

Zákó Nikolett több, mint 4 éve

Pár hete kezdtem el Alexandrával angolt tanulni, de már az első alkalom után tudtam, hogy megtaláltam a számomra megfelelő tanárt. Nagyon rugalmas, jók a módszerei és az eszközei, érthetően magyarázza el a tananyagot. Rálát a hiányosságaimra és tudja, hogy azokat, hogyan kell a leghatékonyabban fejleszteni :) és nem utolsó sorban nagyon jó hangulatban telnek el az óráink. :) Csak ajánlani tudom!

Fegyveres Jozsi több, mint 4 éve

Üdv. :) Már pár hónapja konverzálunk a Szandrával és soha nem fogyunk ki a témából . Ajánlom mindenkinek aki angolul szeretne tanulni ;)

Dóra Horváth több, mint 4 éve

Tanácstalan voltam, hova mehetnék rendszeresen angolt tanulni a rendszertelen munkabeosztásom miatt.
Skypon
keresztüli angolórát választottam, rengeteg időt megspórolok vele, és
Szandra nagyon rugalmas, mindig megtaláljuk a megfelelő időpontot az
angoltanulásra.
Napi szinten érzékelem a gyakorlatban is, hogy nagyon
hasznosak órái, (lakótársammal való) beszélgetések során automatikusan
alkalmazom a nála tanultakat. A házik ismétlése/ellenőrzése különösen jó
a "tananyag" elmélyítésére, és persze remek motiváció. Az idézőjel
pedig azt jelzi, hogy nem az iskolában megismert tanagyag fogalmára kell
itt asszociálni, mivel videókból és különböző angoltanulóknak
fejlesztett oldalakból merítjük a tudást, százszor élvezetesebb és
hatásosabb, mint a könyvből való tanulás.

Hornyák Verona több, mint 4 éve

Mikor Alexát megkerestem nagyon kétségbe voltam esve az angol tudásomat illetően. Gátlásaim miatt alig és nagyon helytelenül beszéltem, úgy éreztem minden pici kis tudásomat is elvesztem, ha angolul kell megszólalnom. Sok tanár csak fokozta bennem ezt a gátlást ezért, mikor Alexával felvettem a kapcsolatot határozott elképzeléseim voltak arról, mit hogyan szeretnék az óra menetét illetően. Nyitott volt a kéréseimre, és saját módszereivel kiegészítve kezdtük el a közös munkát. Ennek már lassan egy hónapja. Azóta bátran beszélek, nincsenek bennem gátlások és úgy érzem már pár alkalom alatt is rengeteget fejlődtem. A Skype sulis módszer miatt, bárhol, bármikor tudunk "találkozni", így sokkal gyorsabban haladok, mint gondoltam.
Csak ajánlani tudom mindenkinek! Keressétek bátran! :)

Anikó Tailor több, mint 4 éve

Pár hete kezdtem el tanulni Alexandrával. Kölcsönösen megbeszélt munkamenet szerint haladunk, ahol mindketten betartjuk azt, amit megbeszéltünk. Nagyon jol magyarazza el a nyelvtani szabalyokat, es ennyi ido elteltevel is mar erezhetoen jobb az angolom. Emelett mindig pontosan kezdünk, ami nekem nagyon fontos, mert eléggé be van osztva a napom. A legszuperebb választás volt a részemről, és nagyon köszönöm. Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek!

Edina Bohos több, mint 4 éve

Közel a 10. óránál járunk, mióta Szandrával tanulok, sokkal bátrabban és helyesebben használom az angol nyelvet. Nagyon jók a módszerei, megtalálja mik a gyenge pontok, és azokon erősít. A tanulói anyagok nagyon hasznosak és jók, egyénileg is lehet használni ezeket a tanuláshoz. Abszolút alkalmazkodik az igényeimhez, azt tanuljuk, amire szükségem van. Életemben először érzem azt, hogy az angol nyelvet megtanulni nem is "mission impossible". :)

Kn3cht több, mint 4 éve

Alexandrától nagyon jó eszközöket kaptam a tanuláshoz (például sok hasznos oldalt, ami segítséget nyújthat), és jó hangulatban, tartalmasan telnek az tanórák. Mivel személyre szabott a tananyag, végre úgy érzem, hogy igazán hatékony is lehet az angolozás - jó érzékkel találja meg, hogy hol lehet és kell leginkább fejlődnöm :) Én is ajánlom, mint oktatót.

Satilla több, mint 5 éve

Az előre
megbeszélt időpontban elérhető, esetleges időpont változtatásokra rugalmas. A
tanóráit a közvetlen jó munka légkör jellemzi melynek alapja a beszéd központú
kommunikáció. Ez nagyon fontos számomra mivel nehézséget okoz munkám során az
angolnyelven való szóbeli megnyilatkozás. Mindenkinek csak ajálani tudom.

Robó több, mint 5 éve

Fiatal kora ellenére nagyon érti, érzi, hogyan kell személyre szabottan, hatékonyan átadni az angollal kapcsolatos ismereteket. Én már a skypesulis regisztrációját megelőzően veszek tőle órákat rendszeresen. Roppant elégedett vagyok, lelkesen tanulok és készülök az óráira, az angolom fejlődik. Az iskolákból jól ismert görcsnek, megfelelési kényszernek nyoma sincs, az óráink nagyon jó kedélyűek, ezenkívül Alexandra nagyon széles látókörű, sok témában mozog otthon. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Hajrá Szandra! :)

Ádám Gáspár több, mint 5 éve

Alexandrát csak ajánlani tudom folyamatosan jó hangulatban telik az óra úgy h közben a lényegről van szó, rengeteg jó segítséget tud adni az egyéni tanuláshoz is és bármilyen kérdéssel nyugodtan lehet hozzá fordulni, emellett folyamatosan biztat és motivál. Köszönöm neki a folyamatos segítséget :D

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu