Andrea Szigetfalvi ~ Angol & Német beszédórák 

 Próbaóra foglalás
Andrea Szigetfalvi ~ Angol & Német beszédórák

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


***Külföldi munkára, nyelvvizsgára készülsz, vagy a munkahelyeden nem magyar a munkanyelv és gondot okoz a beszéd? NÉMET vagy ANGOL beszédfejlesztésben tudok hatékonyan segíteni!*** Magamról röviden: Számlaképes, diplomás angol-német nyelvtanár vagyok 12 éves tapasztalattal, melyből 8 éve oktatok főállású szabadúszó nyelvtanárként főként online, tréningeket, tananyagokat, nyelvoktató magazint szerkesztek saját online nyelviskolám keretében (bővebb infó itt: chancenyelviskola.hu - itt akár már ma elkezdheted a tanulást az ingyenes anyagokkal), és céges oktatásokat, workshopokat, tanfolyamokat szervezek - felnőtteknek: egyetemistáknak, munkavállalóknak. Kolléganőimmel együtt tudunk neked segíteni a hatékony nyelvtanulásban.

Az óráim bemutatása

Amit fontosnak tartok minden oktatási formában: beszédközpontú, szituatív, interaktív nyelvtanulás, sok beszélt nyelvi hanganyaggal, autentikus szövegekkel, speciális szókinccsel (akár egyénre szabott szókincsfejlesztő hanganyagokkal), csak EGYÉNI FORMÁBAN (csak te plusz a tanár), EGYEDI IGÉNYEKRE koncentrálva, központban a BESZÉD fejlesztésével. Az órákról: Az első óra (szintfelmérés, megbeszélés, ismerkedés) INGYENES, az időbeosztás teljesen rugalmas, akár hetente változhat, tudjuk igazítani (bizonyos kereteken belül) a programodhoz. Az órák 100%-ban beszédre alapulnak, színes anyagokkal, egyéni igények mentén, ehhez minden tananyagot ingyenesen biztosítok. Természetesen nem marad el a nyelvtani szerkezetek gyakorlása sem, de ez sem feladatkitöltéssel zajlik. A fő elvem: az óradíjat nem olyasmiért fizeted, amit egyedül csendben is meg tudsz oldani. :) Óradíj magánszemélyeknek: 2700-4700 Ft (egyedi ajánlatot adok), szívesen segítek/segítünk kezdő, újrakezdő, haladó szinten át a felsőfokig, szakmai nyelvig. A tanórák 45 percesek , minden tananyaggal (tréninganyagok,könyvek,hanganyagok stb.), hivatalos számlával. (Igen, mindig adok számlát, utalással tudod rendezni). Ha szeretnéd fejleszteni a nyelvtudásod, beszédkészséged, keress itt, vagy E-MAILBEN itt: andrea.szigetfalvi@gmail.com

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra + ingyen próbaóra
Angol nyelv : 3000 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Nyelvvizsga-felkészítés (B1-C1), Felkészülés állásinterjúra, meetingekre, prezentációkra...


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Andrea Szigetfalvi ~ Angol & Német beszédórák hozzászólásai

Új hozzászólás

Tóth Ferenc 😊 körülbelül 1 éve

Andi nagyon szuper, beszédközpontú órákat tart. Több, mint egy évig vettem tőle órákat Skype-on, heti egy-két alkalommal. Rengeteg nyelvtani segédanyagot küldött át ez idő alatt, az órákon változatos videókat, hanganyagokat kaptam. Az új szavavakat, kifejezéseket az óra közben elküldte a párbeszédablakban, így azokat később vissza tudtam keresni ismétlésre. A visszajelzések alapján sokat fejlődött a német kommunikációm, az órákat kb. A1 szinten kezdtem el.

Miskolci Ádám több, mint 2 éve

Andit itt kerestem meg, és most, az oktatás végén gondoltam ide írom az értékelést is.
Az órák nagyon érdekesek, tetszett az oktatás egésze. A hangulat jó, Andi profi, nyugodt, megbízható, készséges, mindenben segít és egész jól tűri a nyökögést ;). Viszont végig beszélni kell, nem nagyon van apelláta. Persze segít folyamatosan, de nekem igazi challenge volt minden óra :D
Sajnálom, hogy már nem tudjk összehozni az órákat. Ez az egyetlen negatív pont: sok tanítvány, sokféle igény miatt véges az ideje - elég rugalmas az időpontokat tekintve amúgy, de az extra igényeim a késői órákkal már nem jöttek sajnos össze. Összességében csak ajánlani tudom, fél évet tanultam nála, nagyon sokat jelentettm nem csak a nyelvtudásom lett jobb, hanem meg merek szólalni mindenféle helyzetben.

Tibi több, mint 3 éve

3 hónapja tanulok Andi segítségével, és annyit fejlődtem az örökös újrakezdő szintemről, hogy ma mindenféle témáról nyíltan, gátlások nélkül tudok beszélgetni bárkivel! Folyamatosan, hétről hétre érzem a fejlődést, és ez rengeteg motivációt is ad. A legjbb döntés volt egy újabb csoportos tanfolyam helyett, az biztos :)

Moni több, mint 4 éve

Elsőre sikerült a C1 vizsgám, pedig nem hittem volna a szóbeli részében! Az órák rendkívül jók voltak, 100% beszéd, sok valóban érdekes anyaggal, bővült a világlátásom is :). (Nagyon profi dolgokat kaptam kézhez, mert mint kiderült Andi egy nyelvtanulós magazin szerkesztője is) Azóta is ajánlom mindenkinek a skype-os tanulást.

Anna több, mint 4 éve

Nagyon jók az órák, és pörgősek is, sokat beszélünk. Nekem a legfontosabb eredmény, hogy már bátrabban meg merek szólalni németül. Köszönöm Andi a sok munkát & türelmet, tudom, hogy nem vagyok egyszerű eset :D

Perla01 több, mint 4 éve

Nagyon tetszenek az órák!!!! Rengeteget fejlődtem már két hónap alatt is, mert az elejétől a végéig angolul beszélünk - pedig teljesen kezdő voltam :) A nyelvtant persze elmagyarázza a tanárnő, de a segédanyagokból is megértem, és az órán szóban használva gyakoroljuk. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

Harczos Norbert több, mint 6 éve

Szép estét. Érdeklődnék, hogy vállalna -e teljesen kezdő német felkészítést, külföldi munkavállalás céljából? Már egy ideje külföldön élek, de most német nyelvterület az uticél, így szükségem lenne egy gyors, megbízható képzésre.

Albert Richárd több, mint 6 éve

Üdvözlöm!

Az online angol nyelv oktatás ügyében érdeklődnék. Március első hetében angliába szeretnék menni munkátvállalni felszolgálóként tanultam már angolt 1évig de nagyon minimális alapok maradtak meg !!2hónap !!! alatt szeretném felhozni annyira hogy megértesenk és megértessem magam. Ebben kérném az ön segítségét !

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu