Schmidt Andrea 

 Üzenet küldése
Schmidt Andrea

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Tanulni Vágyók! Szeretettel köszöntök mindenkit Bajorországból! Mit kínálok? Sokéves munkával megszerzett alapos tudást, párosítva immár 17 éves németországi élő tapasztalattal, több mint 20 éves nyelvtanítási gyakorlattal. Szeretnéd érteni a környezeted? Dolgozni szeretnél német nyelvterületen? Főiskola, egyetem lenne a cél? Biztos alapokra építve elérjük a célodat. Kommunikáljunk, beszélgessünk! Szívesen felkészítelek nyelvvizsgára, kezdő szinttől a C2 Goethe Diplomáig bármelyikre. Segítek eligazodni a mindennapokban, a vásárlástól a kultúrán át az egészségügyig, sok-sok országismerettel gazdagítva. Mit szeretnék? Szuperkíváncsi tanítványokat némi munkakedvvel (mert ugye, én csak segíteni tudok neked, a te utadon neked kell menned!). Ha úgy érzed, tudnék neked segíteni, írj egy mailt , rövidesen válaszolok Addig is sok sikert a pályádon!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu