Aranka Geleji 

 Üzenet küldése
Aranka Geleji

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Több mint 25 éves sikeres angol nyelvtanítási gyakorlattal rendelkezem. Szinte minden korosztályt tanítottam már osztályban, csoportban és egyénileg. Szeretek tanítani. Ha lemaradtál a tanulásban és segítségre szorulsz, ha fejleszteni szeretnéd nyelvtudásod , ha állásinterjúra, érettségire , nyelvvizsgára készülsz, ha külföldi munkát szeretnél vállalni és nincs hozzá megfelelő tudásod, fordulj hozzám bizalommal! Skype óráimon (3000 Ft.) egyénre szabottan , oldott légkörben foglalkozom tanítványaimmal minden szinten. Keress emailban vagy Skype-on.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu