Inaktív oktató

Aranka Geleji 

 Üzenet küldése
Aranka Geleji

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Ez az oktató 10%-os kedvezményes óradíjat biztosít, amennyiben rendelkezel a megfelelő kuponnal!

Több mint 25 éves sikeres angol nyelvtanítási gyakorlattal rendelkezem. Szinte minden korosztályt tanítottam már osztályban, csoportban és egyénileg. Szeretek tanítani. Ha lemaradtál a tanulásban és segítségre szorulsz, ha fejleszteni szeretnéd nyelvtudásod , ha állásinterjúra, érettségire , nyelvvizsgára készülsz, ha külföldi munkát szeretnél vállalni és nincs hozzá megfelelő tudásod, fordulj hozzám bizalommal! Skype óráimon (3500 Ft.) egyénre szabottan , oldott légkörben foglalkozom tanítványaimmal minden szinten. Keress emailban vagy Skype-on.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3150 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Aranka Geleji hozzászólásai

Új hozzászólás

Tóth Viktória 😊 2 hónapja

Aranka, mindamellett, hogy nagyon jó Tanár, rendkívül személyiség is, a szó legjobb értelmében! :) Nagyon jó természetű, empatikus, türelmes, RUGALMAS, intelligens és humoros(!) személyiség, és természetesen nem fukarkodik a dícsérettel sem, amennyiben azt a diák ki is érdemli (!) azonban ami talán az egyik legfontosabb, hogy az ellenkezőjéről is véleményt formál, ha nem tanulsz..! :) 1 évvel ezelőtt kezdtem el Vele tanulni, de sajnos elfoglaltságaim miatt jegelnem kellett a különórákat, azonban most nemrég újra felszabadult egy kis szabadidőm és természetesen gondolkodás nélkül ismét Őt kerestem fel és el is vállalt szerencsére (amit ezúton is köszönök, főleg a sok türelmet!)! Az angol sajnos mindig gyenge pontom volt, így 30 évesen is többszörös újrakezdőként is (kicsit frusztráltan ami az nyelvet illeti), de az Ő segítségével, most elkezdtem bízni magamban és ha sikerül a szorgalmamat is összeszedni, közelebb kerülök a céljaimhoz! Röviden: CSAK AJÁNLANI TUDOM! :)

Erzsi 😊 6 hónapja

Aranka jó tanár, mert iránytűt ad a kezembe azzal, hogy az ismeretek lényegét emeli ki. Hitelességét szakmai felkészültsége teremti meg. Óráin az empátia, a bizalom és az elfogadás légkörében minden személyiség alkalmassá válik a fejlődésre. Nyitott, érdeklik a tanítvány problémái, legyenek azok a tananyaggal kapcsolatosak vagy akár iskolán kívüliek. Mindenben a jót, a pozitívat, az értéket keresi. Jó tanár, mert dicsér. Nem azt emeli ki, amit a diák nem tud, hanem azt, amit tud. Egyszerre az állandóság és a változás egysége. Személyre szabott bánásmód- mindig nyitott arra, hogy olyan tanítási programot találjon ki, ami kifejezetten rám szabott.

Veronika 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon jo tanarnak tartom engem nyelvizsgara keszitett fel amit sikeresen meg is tudtam csinalni! Csak ajanlani tudom mert nagyon jol magyaraz es egyszeruen. Jobb angol tanarom meg nem volt es szerintem nem is lesz!

Szilvi 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon alapos és jó tanárnak tartom Arit, gyerekek szeretik az óráit, egyszerűen magyaráz. Következetes és szigorú de azt hiszem ez nagyon fontos a nyelvtanulásban. Kiváló humora megkönnyít az órákat! Nagyszerű ember és pedagógus! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Éva 😊 körülbelül 1 éve

Sziasztok! Arit csak ajánlani tudom mindenkinek, hiszen ha engem feltudott készíteni a nyelvvizsgára (amit én kilátástalannak tartottam) akkor bárkinek sikerülni fog nála. :) Emellett nagyon rugalmas, az órái jól felépítettek és érdekesek.

Madarász Martin 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon rugalmas, izgalmas órákat tart. Engem nyelvvizsgára készített fel, es vizsgára egy magabiztos tudást adott, csak ajánlani tudom.

Nyers Balázs 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon jól tanít, és élvezetes vele a tanulás, a jegyeim is sokkal jobbak, mióta ő tanárom! Eddig nagyon nem ment a nyelv tanulás, de mióta nála tanulok, hétről hétre érezhető az eredmény!

László több, mint 3 éve

Kedves leendő skype-diák!
Én jól döntöttem, hogy Arankát választottam tanárnőnek. Érthetően, lépésről lépésre elmagarázza az anyagot, megbízható, humoros, mindog mosolygós és nem utolsó sorban rugalmas, ami az időbeosztást illeti.
Mindenkinek csak ajánlani!👍

Erika Fekete több, mint 3 éve

Hét évig egyáltalán nem foglalkoztam az angollal, Aranka egy év alatt felkészített a középfokú nyelvvizsgára.
Szuper tanár, szuper órák csak ajánlani tudom ;)

Hidi Marianna több, mint 3 éve

Sziasztok!
Ha szeretnétek jó hangulatú, tartalmas, élvezhető órákat gyertek Arankához!!! Az alapoktól kezdtem angolt tanulni, és hétről hétre érzem magamon a fejlődést, egyre bátrabban szólalok meg, és ebben nagy segítségemre van Aranka, aki bátorít, és segíti a fejlődésemet!!! Időpont változtatásokra is rugalmas! :)
Köszönettel,
Mariann

Disqus_zgnZB3dt0i több, mint 4 éve

Mindenkinek ajánlani tudom Szokodiné Geleji Arankát :) Azt hittem sosem tudom letenni a középfokú nyelvvizsgát. Aranka azonkívül, hogy segített a felkészülésben, megszerettette velem az angolt :) Nagyon szépen köszönöm

Gigi több, mint 4 éve

Az első olyan Skypos tanárom, akire mindig számíthatok. Mindig igazodik hozzám pedig néha nem könnyű összehozni az órákat ő mégis mindig talál egy olyan időpontot (akár hétvégén is), ami mindkettőnknek megfelel. Az órák jó hangulatban telnek gyors és hatékony tanulással. Házifeladatot nem sokat ad, de elvárja, hogy az kész legyen. Volt több Skypos tanárom is, de ő az első aki komolyan veszi a tanulást.

Köszönettel
Klau

Kardos Ildikó több, mint 5 éve

Tisztelt Aranka!

Angolul szeretnék tanulni skype-on keresztül. Külkereskedelmi
szakmai nyelvvizsgám van, de az elmúlt 2 évben nem használtam a nyelvet.Most
állás keresésben vagyok (beszerzői), de az interjúk kicsit „döcögösen” mennek.
Ezért szeretnék márciusban heti 2 alkalommal 2 órát venni , kedden és
csütörtökön délelőtt 10 órától.

Önnél hány percesek az órák és mennyibe kerülnek?

Mennyire jártas az angolul folyó állásinterjúkban?

Mennyire jártas az üzleti angolban?

Tisztelettel,

Kardos Ildikó

Virág több, mint 5 éve

Őszintén ajánlom Tanárnő angolóráit mindenkinek, aki intenzíven szeretné tanulni a nyelvet méghozzá jó hangulatban. Amellett, hogy az órák vidáman telnek sok nevetéssel, igazán alaposan veszi át a Tanárnő a nyelvtani részeket, az íráskészséget és a szóbeli témaköröket is. Az órák nagyon hasznosak, nekem személy szerint nem sikerült volna a felsőfokú nyelvvizsga enélkül, mert az iskolában ilyen részletesen nem vettünk egy anyagrészt sem.
Köszönöm szépen én is a felkészítést! (:

Timi több, mint 5 éve

Köszönöm Tanárnő, a humorát, az empátiáját, köszönöm, hogy sosem "égetett" le. :)
Köszönöm, hogy sokszor tudtunk "csak" beszélgetni, és ez nem ment a 60 perc "rovására".:)
Ön segített hozzá a nyelvvizsgámhoz!
Még egyszer köszönöm!
Timi

Liv több, mint 5 éve

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Tanárnöt (Szokodiné Geleji Aranka)!!! Megbítható, jó humorú és az órái nagyon szuperek! Nekem mindig nagy gondot okozott az angol nyelv tanulása és nem gondoltam volna, hogy rászánom magamat a különórára!!Ö megszerettette velem !! :)

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu