Aranka Geleji 

 Próbaóra foglalás
Aranka Geleji

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Több mint 25 éves sikeres angol nyelvtanítási gyakorlattal rendelkezem. Szinte minden korosztályt tanítottam már osztályban, csoportban és egyénileg. Szeretek tanítani. Ha lemaradtál a tanulásban és segítségre szorulsz, ha fejleszteni szeretnéd nyelvtudásod , ha állásinterjúra, érettségire , nyelvvizsgára készülsz, ha külföldi munkát szeretnél vállalni és nincs hozzá megfelelő tudásod, fordulj hozzám bizalommal! Skype óráimon (4000 Ft.) egyénre szabottan , oldott légkörben foglalkozom tanítványaimmal minden szinten. Keress emailban vagy Skype-on.

Az óráim bemutatása

Tanóráimon szeretem kiválasztani a tanuló tudásszintjének megfelelő tankönyvet, és az alapján haladni, természetesen kiegészítve egyéb feladatokkal, melyek egyben a változatosságot és az egyéni fejlesztést szolgálják. A tankönyvválasztást azért tartom célravezetőnek mert így szakemberek által kidolgozott stratégia alapján tudunk dolgozni, nem össze-vissza kapkodni, és egyszerre tudom fejleszteni a négy alapkészséget: kommunikáció, hallott szöveg értése, szövegértés és szövegalkotás. A négy készség szervesen összefügg. Természetesen igazodom az egyéni elképzelésekhez is. Nyilvánvalóan a nyelvtanulási motiváció befolyásoló tényező, ki milyen célból szeretne tanulni, mit részesít előnyben fontos szempont az óravezetést illetően. Előzetes bemutatkozás és megbeszélés után a kívánt időpontban megtartom az első órát . Amennyiben úgy gondolja a tanuló, hogy elvárásainak, elképzeléseinek megfelelek és szeretne velem tanulni akkor az első órát is ki kell fizetni utólag. Ha viszont nem én vagyok a megfelelő partner elválnak útjaink , így az óra ingyenes. Ami a fizetést illeti mindenki egyénileg dönti el, hogy előre vagy utólag, illetve milyen rendszerességgel szeretne fizetni. Megbízom a tanítványaimban , nekem ez bevált szerencsére még soha nem éltek vissza bizalmammal pedig már jó pár itt oktatok. Óráim 55 percesek és számlaképes vagyok. Mindig lehet rám számítani, órákat csak nagyon ritkán szoktam lemondani, kompromisszumképes, alkalmazkodó vagyok.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4000 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Aranka Geleji hozzászólásai

Új hozzászólás

Madácsi Andrea 😊 14 napja

Aranka vagàny csajszi. Fiatalos, üde szinfolt a napjainkban. Megbizható, nem jellemzõ rà az óralemondàs, rugalmas alkalmazkodò. Lànyommal is kõnnyen szót èrtett . Màsnak is ajànlom. Mi szeretjük.

Darabos Attila 😊 15 napja

Egyéni vállalkozó vagyok, és a vállaklozásomhoz szükségem van az angol nyelvtudásra. Türelmes, rugalmas és a mai követelményeknek megfelelő szintű oktatásban részesülök tőle. Az óráink jó hangulatúak, fel tudja mérni, épp mik az erősségek, gyengeségek a fejlődési folyamatban és aszerint van az oktatás. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Sőregi Eszter Csenge 😊 3 hónapja

Középiskolás tanuló vagyok, nem rég tettem le a középfokú nyelvvizsgámat, amire Aranka sok hónapon át készített fel nagyjából az alapokról. Ma már a felsőfokú nyelvvizsgára és előrehozott érettségire készülök. Türelmes, követlen, kedves, jó hangulatban telnek az órák és nagyon jól végzi a dolgát. Precízen tanít és sok évi tapasztalattal rendelkezik. Időpont egyeztetésben nagyon rugalmas. Nekem ő tanította meg azt, hogy angolul nem kell félni beszélni és nagyon sokat fejlődtem mióta nála tanulok. Nagyon sok mindent köszönhetek neki. Tényleg csak ajánlani tudom, hogy hozzá járj!

Sőregi Eszter Csenge 😊 3 hónapja

Középiskolás tanuló vagyok, nem rég tettem le a középfokú nyelvvizsgámat, amire Aranka sok hónapon át készített fel nagyjából az alapokról. Ma már a felsőfokú nyelvvizsgára és előrehozott érettségire készülök. Türelmes, követlen, kedves, jó hangulatban telnek az órák és nagyon jól végzi a dolgát. Precízen tanít és sok évi tapasztalattal rendelkezik. Időpont egyeztetésben nagyon rugalmas. Nekem ő tanította meg azt, hogy angolul nem kell félni beszélni és nagyon sokat fejlődtem mióta nála tanulok. Nagyon sok mindent köszönhetek neki. Tényleg csak ajánlani tudom, hogy hozzá járj!

Hack Péter 😊 8 hónapja

Messze a legjobb tanár akitől eddig angol nyelvet tanultam, érthetően magyaráz, az órák sosem unalmasak. Bárkinek tudom ajánlani, aki gyorsan és hatékonyan szeretne megtanulni angolul.

Katona László 😊 8 hónapja

Én külföldi munkavállaláshoz kezdtem el az angol nyelv tanulását. Nagyon jól megtanított a Tanárnő, felkészült és humoros, öröm volt vele a tanulás. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Deutsch Heni 😊 8 hónapja

Imádtam Aranka magánóráin , és csoportos óráin részt venni. Nagyon erős alapokat épít fel az oktatási óráin, amire bátran lehet építeni a későbbiek folyamán. A nyelvvizsgára való felkészítéseit professzionális módon es tudással végzi el. Személyisége magával ragadó, annyira szereti az angol nyelvet, hogy ez a szerelem átragad a tanítványokra. Legjobb angol tanárom volt. Lányaim az ő tanári munkájának köszönhetik, magas szintű angol nyelvtudásukat.

Tóth Viktória 😊 körülbelül 1 éve

Aranka, mindamellett, hogy nagyon jó Tanár, rendkívül személyiség is, a szó legjobb értelmében! :) Nagyon jó természetű, empatikus, türelmes, RUGALMAS, intelligens és humoros(!) személyiség, és természetesen nem fukarkodik a dícsérettel sem, amennyiben azt a diák ki is érdemli (!) azonban ami talán az egyik legfontosabb, hogy az ellenkezőjéről is véleményt formál, ha nem tanulsz..! :) 1 évvel ezelőtt kezdtem el Vele tanulni, de sajnos elfoglaltságaim miatt jegelnem kellett a különórákat, azonban most nemrég újra felszabadult egy kis szabadidőm és természetesen gondolkodás nélkül ismét Őt kerestem fel és el is vállalt szerencsére (amit ezúton is köszönök, főleg a sok türelmet!)! Az angol sajnos mindig gyenge pontom volt, így 30 évesen is többszörös újrakezdőként is (kicsit frusztráltan ami az nyelvet illeti), de az Ő segítségével, most elkezdtem bízni magamban és ha sikerül a szorgalmamat is összeszedni, közelebb kerülök a céljaimhoz! Röviden: CSAK AJÁNLANI TUDOM! :)

Erzsi 😊 körülbelül 1 éve

Aranka jó tanár, mert iránytűt ad a kezembe azzal, hogy az ismeretek lényegét emeli ki. Hitelességét szakmai felkészültsége teremti meg. Óráin az empátia, a bizalom és az elfogadás légkörében minden személyiség alkalmassá válik a fejlődésre. Nyitott, érdeklik a tanítvány problémái, legyenek azok a tananyaggal kapcsolatosak vagy akár iskolán kívüliek. Mindenben a jót, a pozitívat, az értéket keresi. Jó tanár, mert dicsér. Nem azt emeli ki, amit a diák nem tud, hanem azt, amit tud. Egyszerre az állandóság és a változás egysége. Személyre szabott bánásmód- mindig nyitott arra, hogy olyan tanítási programot találjon ki, ami kifejezetten rám szabott.

Veronika 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon jo tanarnak tartom engem nyelvizsgara keszitett fel amit sikeresen meg is tudtam csinalni! Csak ajanlani tudom mert nagyon jol magyaraz es egyszeruen. Jobb angol tanarom meg nem volt es szerintem nem is lesz!

Szilvi 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon alapos és jó tanárnak tartom Arit, gyerekek szeretik az óráit, egyszerűen magyaráz. Következetes és szigorú de azt hiszem ez nagyon fontos a nyelvtanulásban. Kiváló humora megkönnyít az órákat! Nagyszerű ember és pedagógus! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Éva 😊 körülbelül 1 éve

Sziasztok! Arit csak ajánlani tudom mindenkinek, hiszen ha engem feltudott készíteni a nyelvvizsgára (amit én kilátástalannak tartottam) akkor bárkinek sikerülni fog nála. :) Emellett nagyon rugalmas, az órái jól felépítettek és érdekesek.

Madarász Martin 😊 körülbelül 1 éve

Nagyon rugalmas, izgalmas órákat tart. Engem nyelvvizsgára készített fel, es vizsgára egy magabiztos tudást adott, csak ajánlani tudom.

Nyers Balázs 😊 több, mint 2 éve

Nagyon jól tanít, és élvezetes vele a tanulás, a jegyeim is sokkal jobbak, mióta ő tanárom! Eddig nagyon nem ment a nyelv tanulás, de mióta nála tanulok, hétről hétre érezhető az eredmény!

László több, mint 3 éve

Kedves leendő skype-diák!
Én jól döntöttem, hogy Arankát választottam tanárnőnek. Érthetően, lépésről lépésre elmagarázza az anyagot, megbízható, humoros, mindog mosolygós és nem utolsó sorban rugalmas, ami az időbeosztást illeti.
Mindenkinek csak ajánlani!👍

Erika Fekete több, mint 4 éve

Hét évig egyáltalán nem foglalkoztam az angollal, Aranka egy év alatt felkészített a középfokú nyelvvizsgára.
Szuper tanár, szuper órák csak ajánlani tudom ;)

Hidi Marianna több, mint 4 éve

Sziasztok!
Ha szeretnétek jó hangulatú, tartalmas, élvezhető órákat gyertek Arankához!!! Az alapoktól kezdtem angolt tanulni, és hétről hétre érzem magamon a fejlődést, egyre bátrabban szólalok meg, és ebben nagy segítségemre van Aranka, aki bátorít, és segíti a fejlődésemet!!! Időpont változtatásokra is rugalmas! :)
Köszönettel,
Mariann

Disqus_zgnZB3dt0i több, mint 5 éve

Mindenkinek ajánlani tudom Szokodiné Geleji Arankát :) Azt hittem sosem tudom letenni a középfokú nyelvvizsgát. Aranka azonkívül, hogy segített a felkészülésben, megszerettette velem az angolt :) Nagyon szépen köszönöm

Gigi több, mint 5 éve

Az első olyan Skypos tanárom, akire mindig számíthatok. Mindig igazodik hozzám pedig néha nem könnyű összehozni az órákat ő mégis mindig talál egy olyan időpontot (akár hétvégén is), ami mindkettőnknek megfelel. Az órák jó hangulatban telnek gyors és hatékony tanulással. Házifeladatot nem sokat ad, de elvárja, hogy az kész legyen. Volt több Skypos tanárom is, de ő az első aki komolyan veszi a tanulást.

Köszönettel
Klau

Kardos Ildikó több, mint 6 éve

Tisztelt Aranka!

Angolul szeretnék tanulni skype-on keresztül. Külkereskedelmi
szakmai nyelvvizsgám van, de az elmúlt 2 évben nem használtam a nyelvet.Most
állás keresésben vagyok (beszerzői), de az interjúk kicsit „döcögösen” mennek.
Ezért szeretnék márciusban heti 2 alkalommal 2 órát venni , kedden és
csütörtökön délelőtt 10 órától.

Önnél hány percesek az órák és mennyibe kerülnek?

Mennyire jártas az angolul folyó állásinterjúkban?

Mennyire jártas az üzleti angolban?

Tisztelettel,

Kardos Ildikó

Virág több, mint 6 éve

Őszintén ajánlom Tanárnő angolóráit mindenkinek, aki intenzíven szeretné tanulni a nyelvet méghozzá jó hangulatban. Amellett, hogy az órák vidáman telnek sok nevetéssel, igazán alaposan veszi át a Tanárnő a nyelvtani részeket, az íráskészséget és a szóbeli témaköröket is. Az órák nagyon hasznosak, nekem személy szerint nem sikerült volna a felsőfokú nyelvvizsga enélkül, mert az iskolában ilyen részletesen nem vettünk egy anyagrészt sem.
Köszönöm szépen én is a felkészítést! (:

Timi több, mint 6 éve

Köszönöm Tanárnő, a humorát, az empátiáját, köszönöm, hogy sosem "égetett" le. :)
Köszönöm, hogy sokszor tudtunk "csak" beszélgetni, és ez nem ment a 60 perc "rovására".:)
Ön segített hozzá a nyelvvizsgámhoz!
Még egyszer köszönöm!
Timi

Liv több, mint 6 éve

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Tanárnöt (Szokodiné Geleji Aranka)!!! Megbítható, jó humorú és az órái nagyon szuperek! Nekem mindig nagy gondot okozott az angol nyelv tanulása és nem gondoltam volna, hogy rászánom magamat a különórára!!Ö megszerettette velem !! :)

Hasonló ajánlott oktatók

Angol nincs megadva
Angol 3500 Ft
Angol 3500 Ft FREE
Német 3500 Ft FREE
Francia 3500 Ft FREE
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu