Nagy Ildikó 

 Üzenet küldése
Nagy Ildikó

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


"Egyetlen normális módja, hogy elkezdj egy nyelvet beszélni, hogy elkezded rosszul beszélni." "The only normal way to begin speaking in a new language is to begin speaking badly." Greg Thomson Üdvözlök minden kedves tanulni vágyót, vagy rákényszerülőt! :) Óráimon a kemény munka mellett, elengedhetetlennek tartom a humort és a könnyedséget! Mivel volt lehetőségem külföldön megtapasztalni a nyelvi nehézségeket és szépségeket egyaránt, tudom milyen küzdelmes a nyelvtanulás. Nyugi, nem fogok senkit megkínozni :) Mivel az ANGOL nyelv már 26 éve része az életemnek, szívesen segítek akár KÜLFÖLDRE, akár ÉRETTSÉGIRE, NYELVVIZSGÁRA kèszülsz, legyél akár teljesen kezdő, vagy haladó. Óráim 50 percesek, tanulóimat a BME, PANNON, ORIGO nyelvvizsgákra készítem fel, az új, megváltozott vizsgarend szerint. LEMONDÁSRA előző nap 18:00-ig van lehetőség, más esetben a teljes óradíj felszámolásra kerül. Számomra sokkal fontosabb, hogy tanítványaim MEG MERJENEK SZÓLALNI, hogy le tudják küzdeni a FÉLELMEIKET, BLOKKJAIKAT még ha hibáznak is, mint hogy csak a nyelvtant erőltetve elvegyem a kedvüket a nyelvtanulástól :) Persze ez nem azt jelenti, hogy soha nem merülünk el a nyelvtan rejtelmeiben, de az a tapasztalatom, hogy beszéd közben, egy konkrét témával kapcsolatban sokkal jobban megmarad egy nyelvtani szabály, mert tudod mihez kötni. Lényeg, hogy ne félj attól, hogy elrontasz egy mondatot, hidd el én is el szoktam néha rontani, hisz emberek vagyunk, nem gépek! :) Az első "találkozás" ingyenes (kb. 20-25 perc), ekkor megbeszéljük az egyéni igényeket, kéréseket. Heti minimum 2, esetleg 3 órát szoktam tartani. Ettől kevesebbet nem, hiszen akkor nem hatékony a fejlődés, viszont ettől többet sem tartok szükségesnek, mert idő kell a tanultak "megemésztéséhez", és nem az a célom hogy káosz legyen a fejedben :) ÓRADÍJAK, KEDVEZMÉNYEK, FIZETÉS: MINDEN ESETBEN CSAK ELŐRE UTALÁSSAL VÁLLALOK ÓRÁT. A FIZETÉS 5, 10, 20 alkalmanként történik. Amennyiben csak 1 órát szeretnél jönni: 3500 Ft/50 perc 5 óra esetén: 3200 Ft (16.000 Ft) 10 óra esetén 2900 Ft (29.000 Ft) 20 óra esetén 2700 Ft (54.000 Ft) Természetesen ha épp benne vagyunk egy feladatban nem fogom az 50. percnél letenni a skpye-ot, hanem ha szükség van még pár percre, hogy befejezzük, akkor lesz belőle 53 és fél perc :) Előre is köszönöm, ha megtisztelsz bizalmaddal! JELENLEG HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG DE. 9:00 ÉS DU.16:00 KÖZÖTT, ILLETVE SZOMBAT, VASÁRNAP EGÉSZ NAP TUDOK ÓRÁT VÁLLALNI! E-MAIL: angolnemet33@gmail.com SKYPE: angolnemet333

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási iskolai szinteket.

Nagy Ildikó hozzászólásai Új hozzászólás

Vicaeci 4 hónapja

Ildi remek tanár, segítőkész, humoros, barátságos, ha kell, akkor pszichológus. Segítségével eljutottam a középfokú angol nyelvvizsga szintig. Nagyon szeretek vele tanulni. Szeretettel ajánlom mindenkinek. :)

Ell több, mint 3 éve

Nagy Ildikóval öröm és élmény a tanulás! Az ő segítségével sikeres alapfokú angol nyelv vizsgát tudhatok magaménak! És még a nehéz időszakokban is megmosolyogtatott! Nélküle nem ment volna! Köszi Ildi! :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu