Richard Toy 

 Üzenet küldése
Richard Toy

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Hello, Richard vagyok Angliából. Ha angolul szeretne megtanulni vagy javítani szeretné a már meglevő angol nyelvtudását, keressen bizalommal. Én a Standard Southern English-t beszélem (az angol nyelvű angol tankönyvekben és vizsgákban használt stílust). Szakmai hátterem: Pénzügyi, Informatikai, Operációs Menedzsment és Projektmenedzsment területén - évek óta vezető, felsővezető voltam a top amerikai Fortune 500 globális vállalatnál. Nagy tapasztalattal rendelkezem a következő témákban: Angol üzleti nyelv Angol általános nyelvtanulás Orvosi Angol szaknyelv Kiskorúak (5 év feletti gyermekek) a "Jolly Phonics" módszerrel a szisztematikus szintetikus hangzás oktatása A nyelvvizsga szintek teljes skálája (A1-C2) Angol nyelvvizsga előkészítése Vállalatok számára az ügyéf kommunikáció Tudok tanítani egyéneket, kis létszamú csoportokat, Skype-on keresztül (tehát a távolság nem jelent problémát!). Óradíj 3 300 Ft / óra A felmérés (legfeljebb 1 óra) - ingyenes - díjmentes! Email: angolultanulniszeged@gmail.com Mobile: 06 30 179 5564 Skype: angolultanulniszeged

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3300 Ft / óra

Photoshop tantárgy : 3000 Ft / óra
Lightroom tantárgy : 3000 Ft / óra
Állásinterjú felkészítés tantárgy : 3300 Ft / óra


Vállal Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu