Tóth Anita 

 Üzenet küldése
Tóth Anita

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


New York-ban és San Fransisco-ban töltött több mint 10 éves kint tartózkodás és főiskolai tanulás alatt szereztem C1 típusú nyelvizsgámat. Szívesen adom át a megszerzett tudást,óráim kommunikáció központúak sok beszélgetéssel, hallás utáni szövegértéssel a tanuló igényeire szabva, nyelvtani frissítéssel. Sikeres nyelvizsga felkészítés, angol nyelvű állásinterjúkra felkészítés,nyaraláshoz, utazáshoz, udvarláshoz, vásárláshoz stb. Eddigi ajánlásaim elérhetőek, hívj bátran: Az Első bemutatkozó óra ingyenes.. Hívj bátran:) 36303230483

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra + ingyen próbaóra
Magyar, mint idegen nyelv nyelv : 3500 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Tóth Anita hozzászólásai Új hozzászólás

Krisztina Szerovay 10 hónapja

Online oktatóként angol nyelvű oktatóanyagokat készítek, ennek során rengeteget kell angolul beszélnem. Van felsőfokú nyelvvizsgám angolból, de a kiejtésem még messze van attól, amivel elégedett lennék, ezért kezdtem el Anitával együtt dolgozni. Sok podcastet hallgatok, filmet nézek, esetenként ügyfelekkel tárgyalok, de az eddigi több, mint fél év tapasztalata azt mutatja, hogy a leghatékonyabb az, ha egy profival beszélgetek, aki figyel az apróságokra, és menet közben szól, ha valamit lehetne jobban is ejteni. Nagyon ajánlom Anitát mindenkinek, aki a kiejtésén szeretne csiszolni vagy a beszédkészségét fejleszteni!

Alexandra Toma körülbelül 1 éve

Januárban kezdtem Anitával tanulni. Soha nem hittem volna hogy szeretni fogom az angolt és várni az órákat. Azt pedig végkép nem gondoltam volna hogy ennyi idő alatt átfogom látni az igeidőket és merek majd beszélni. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani!

Viktoria Handa körülbelül 1 éve

A legutóbbi értékelésem óta, már le is tettem a középfokú nyelvvizsgát. Sokkal egyszerűbben ment mint gondoltam, amit nagyban köszönhetek Anitának. Pedig az angol kommunikáció nekem mindig mumus volt. S azóta már telefonon is képes vagyok kommunikálni, engem is megértenek és én is megértem őket nehézségek nélkül. A közös órákat folytatjuk, később a felsőfok a cél. Anitát nyugodt szívvel ajánlom azoknak akik fejleszteni szeretnék a nyelvtudásukat, mindezt jó hangulatban. A legtöbb oktatóval ellentétben mindig igyekszik alkalmazkodni az időbeosztásomhoz és fontos neki a tudásom fejlesztése.
Köszönöm itt is :)

Gergely Szerovay körülbelül 1 éve

Fél éve kezdtem el Anitától órákat venni, hogy fejlesszem az angol beszédkészségem. A vele való gyakorlásnak nagyon sokat köszönhetek, hónapról hónapról jobban és magabiztosabban beszélek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Viktoria Handa körülbelül 1 éve

Anitával egy hónapja kezdtünk együtt dolgozni. Leginkább a kommunikációs készségemet szerettem volna fejleszteni. Az órák kommunikáció központúak de folyamatosan tanulok új szavakat és csiszolunk a nyelvtanon is. Máris érzem, hogy sokkal bátrabban kommunikálok és a kiejtésem is javult. Anita mindig nagyon kedves és türelmes. S ami talán a legfontosabb, hogy valós és széleskörű tudással rendelkezik. Bátran ajánlom mindenkinek!

Papp Ágnes körülbelül 1 éve

Több év kihagyás után kezdtem el ismét az angolt Anitával, korábban állandó újrakezdő voltam, a nyelvtani szabályokat a gyakorlatban nem tudtam alkalmazni, emberek előtt nem mertem megszólalni. Az órák mindig jó hangulatban telnek, Anita egy türelmes, életvidám nő, rengeteg segítséget ad a nyelvvizsgámhoz való felkészülésemhez, az angol nyelv megértéséhez. Beszédközpontú órákat tart, rugalmas időpontokban.
A SkypeSuli nekem nagyon bevált nyelvtanulási módszer, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Perjési Gábor több, mint 2 éve

Anita nagyon sokat segített a nyelvtudásom frissítésében, fejlesztésében. Napról napra érzem, hogy magabiztosabb az angolom. Köszönöm itt is :-)

Anna Jarábik több, mint 2 éve

Anita egy igazán vidám, kedves lány. Nagy tapasztalattal rendelkezik és igen fiatalos felfogással tanít, amitől az órái nagyon jó hangulatban telnek. Ajánlom mindenkinek, akár a kommunikáció fejlesztés, akár nyelvvizsga a cél :-)

Edit Kónya több, mint 2 éve

Anitával megtaláltam a közös hangsúlyt, minden óránk jó hangulatban zajlik. Folyamatos újrakezdő voltam, de vele haladok a biztos tudás megszerzése felé. Csak ajánlani tudom mindenkinek :D

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu