Lukács Annamária 

 Üzenet küldése
Lukács Annamária

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Tanári diplomával, felsőfokú cambridge nyelvvizsgával és TEFL ( Teaching English as Foreign Language) diplomával rendelkezem. Nyolc évet éltem az Egyesült Királyságban. Lassan már 4 éve tanítok különböző cégeknél angolt és tartok magánórákat Skype-on. Amennyiben szeretne megtanulni angolul, felfrissítené/továbbfejlesztené jelenlegi tudását, szeretne jobban érvényesülni a munkahelyén és megtanulni az üzleti angolt esetleg nyelvvizsgára készül nyugodtan jelentkezzen. Skype-os nyelvoktatás területén komoly tapasztalattal rendelkezem. Óráim személyre szabottak és beszéd-centrikusak. Lehetőleg csak angolul beszélünk. Táblát is használok, ami sokat segít abban, hogy a diákjaim megértsék a leadott anyagot. Ha felkeltettem érdeklődését keressen bátran és egyeztetünk. Sajnos a délutáni/esti óráim már beteltek, tehát olyan diákok jelentkezését várom akikkel délután 3-ig tudunk órát tartani. Üdv Annamari

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Szakmai angol, felkészítés interjúra, nyelvvizsgára, általános angol erős B1-es szinttől (intermediate) 3500 Ft/60 perc.

Adatbázis kezelés tantárgy


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu