Aranyosi Ádám 

 Üzenet küldése
Aranyosi Ádám

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szia! Aranyosi Ádám vagyok, főállású gitároktató, 24 éves. 2012 óta foglalkozom akusztikus gitározással és vállalkozásom keretében magántanítványokat vállalok, akiket videohívásban vagy az otthonukban tanítok. Jelenleg saját gitáriskolám mellett a B.I.G. Stúdió Gitáriskola partneroktatója is vagyok. Ha esetleg olyan időpontban szeretnél tanulni, ami nincs elérhetőnek megadva, akkor is javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot, mert többször is volt rá példa, hogy sikerült megoldásra jutni. Egy alkalom 50 perces.

Nyelvek és Tantárgyak

Gitár oktatás tantárgy : 2500 Ft / óra


Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Aranyosi Ádám hozzászólásai

Új hozzászólás

Czettner Katalin 😊 körülbelül 1 hónapja

1 hónapja tanulok Ádámmal, soha nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt ilyen sokat tudok fejlődni. Kedves, segítőkész, pontos, azonnal átlátja a hiányosságokat és profi módon segít annak megoldásában. Jó szívvel tudom ajánlani!

Rusko Peter 😊 körülbelül 1 hónapja

Ádámmal tanulok már egy ideje, s azt kell mondjam, óriási csalódás volt, de pozitív értelemben. Nagyon jól átlátja az alapokat, érti és jól segít, mit és hogyan kell csinálni, gyakorolni. Flexibilis és pontos. Az órák nagyon jó hangvételűek. Csak ajánlani tudom!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu